Zoran MKD
Мијак на квадрат.
- Член од
- 11 септември 2010
- Мислења
- 2.021
- Поени од реакции
- 1.019
- Локација
- Скопје и наоколу !
- Веб-сајт
- nakoshekajzoki-zoki.blogspot.mk
не знам ни што да кажам ни што да мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.....
Факт е дека загинаа 10 невини полицајци. Дел беа родители, сите нечиви деца, внуци. И мизерно е да се посветат само 5.000 евра за споменик, а за еден цар, кој не ни бил македонец 10-15 пати повеќе!
Ако власта стои зад ова треба доживотен за пвемиевот. Ако не, повторно тој да поднесе оставка поради неговата нестручност. Не смее да се случи некој да ја помине границата незабележан. Тоа е преседан. Тоа е мизерно.......сета среќа што имеме една ГДОМ која води про-македонска политика. Наместо да се нафатат да го протуркаат ова до крај, тие се зафатени со оцрнување на СДСМ! Ок, секој по својот пат и како и да е тие се терористи, без разлика на тоа дали се платеници или пак самоволно влегле на оваа територија. А Косово и Метохија направи нешто што не ни смееше да помисли. Причина плус за тоа дека не требаше да ја признаеме нивната независност и доказ плус дека не се со сите.![]()
Епа како можи да се полицајци, а да не се македонски граѓани?!Me interesira , kolku makedonski policajci zagina kaj kumanovo i koi se tie. I dali site bea gragani na RM?
@Dardan-ia Дали за тебе е опција дека можеби одржувал пријателски врски со нив БАШ за да ги намами да се соберат колку може повеќе за сите заедно да бидат елиминирани? Т.е., дека сепак бил наш агент кои ги измамил терористите? Тоа нели би бил повеќе од доволен повод за шиптaрите од Косово да урлаат "аааа овој е предавник на албанците, не работи за нас", па можеби и затоа од македонска страна не се објавуваа никакви информации во врска со човеков...
E pa koga citam i gledam i tuka i vo vesti 10 pa 8 pa nekoi se znat so ime prezime,a nekoi ne se znat,m terat da se somnevam deka imalo dzandari od srbia ubieni vo presmetka e ne od Azerbejdzan ,pa i zatoa prasav,pa ti nemoj da se nerviras ako znes odgovori ako ne nemoras,pozdravЕпа како можи да се полицајци, а да не се македонски граѓани?!
Ваљда не увезуваме полицајци од Азербејџан.
Па си играат со бројки оти не смеат да ги објават точно сите со име и презиме, газот им е рентан под кирија. Плус се разбра дека и инструкторите од Бондстил биле меѓу загинатите. Кај смеат да дозволат да се разбери позадината на сета работа...E pa koga citam i gledam i tuka i vo vesti 10 pa 8 pa nekoi se znat so ime prezime,a nekoi ne se znat,m terat da se somnevam deka imalo dzandari od srbia ubieni vo presmetka e ne od Azerbejdzan ,pa i zatoa prasav,pa ti nemoj da se nerviras ako znes odgovori ako ne nemoras,pozdrav
Моја грешка. Но се шират информации дека генерал Нато е на слобода т.е. дека воопшто не влегол во Македонија, но дека и тој е креаторот на оваа трагедија во Куманово. Ако тоа е вистина, палката се префрла на другата страна.
Кај се шират тие информации? Кај си ги слушнал?Моја грешка. Но се шират информации дека генерал Нато е на слобода т.е. дека воопшто не влегол во Македонија, но дека и тој е креаторот на оваа трагедија во Куманово. Ако тоа е вистина, палката се префрла на другата страна.
Се шират информации дека всушност биле убиени 35 терористи! Се шират информации дека се очекуваат нови тепачки, насилства, убиства и не знам веќе што во Чаир, но тоа не значи дека сето тоа е вистина. А каде? На порталиве на фб. Јас го пренесувам она што сум го прочитал и не верувам во ништо од тоа.....Кај се шират тие информации? Кај си ги слушнал?
Се шират информации дека всушност биле убиени 35 терористи! Се шират информации дека се очекуваат нови тепачки, насилства, убиства и не знам веќе што во Чаир, но тоа не значи дека сето тоа е вистина. А каде? На порталиве на фб. Јас го пренесувам она што сум го прочитал и не верувам во ништо од тоа.....
Кога е оставена отворена мистеријата, луѓето прават приказни.
Koj e oвој новинар?
Се шират информации дека всушност биле убиени 35 терористи!
Не дека рука ставам дека не си во право, туку онака да те прашам од кај знаеш кога се сликал Стојанче во пустина?Ова со убиени 35, само Миленко го кажа, и дајте жити се од кај него немојте се да земате здраво за готово, пред 17 мај, збореше дека имал свои луѓе кои го виделе Стојанче Ангелов на српска граница, дека не заминал во Ирак, туку отишол во Србија во кампот на Канвас (Отпор) на Срџа Поповиќ на обука за водење револуција и рушење влада. Два дена потоа Стојанче се сликаше со калашников и панцирен елек во пустина.