- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Овј пост или коментар боље на ДМ Сат да си га пуштија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види сга .. Баба Цана се реновира а ми имасмо намален буџет овуј годинуАбе да донирамо, амо немој да завршив негде у кафану паре...[DOUBLEPOST=1433851072][/DOUBLEPOST]
Абе да донирамо, амо немој да завршив негде у кафану паре...
Toj ga i ja zboru glupavo e da se ugasi ama deka treba da pativ malce e toj trebaИлиевски има знање а има и вољу за докажување дома такој да он би ми мене бија прв избор.
Работнички не може да се угаси тек такој такв клуб ,сс клубови како Соколи ли ќе правимл лигу...
па ја и тој га збору не викам дека некој од тија треба да дојде по сваку цену, али треба да се направи контакт што да не Станко ако дојде и да игра за Куманово, јутре такој ќе се понаша и против МЗТ едноставно човек си е професионалац (не знам колко сте запознаени ама он први кошаркарски чекори ги има направено у школу на КК Куманово)Види сга .. Баба Цана се реновира а ми имасмо намален буџет овуј годинуХахахахаха шала на страну ... Кој ѕвер га пиша Кирета за у овј тим .. па ја тога ни у трговски на кошеви не би га пуштија да игра, пропала нада наша имаше потенцијал дечко ама јадан цело време НАЅЕБЕ од ладничко и не може да игра ... страшно .. martins што постира црњу е тој е веќ страшан играч нешто што се очекуеше од Тајлера куде нас ама не просперира дечко, страшно добар играч. Чековски .. добар е ама после сви тија његови гримасе и испонашувања у овуј салу не верују дека би и он уопште сакаја да игра туја пред овуј публику а и искрено ке признам да добар е гази на туј позицију ама што знам не сам убеден дека треба да га носи дрес на клуб. Марин или Илиевски .. интересна дилема искрено .. знаемо што направи Марин за репрезентацију ама и Илиевски не е за фрљање нема ткв успех како њега ама не верују дека имамо ми буџет кој ке е довољан да ги задовољи финансиски апетити на Марина.
И још нешто лошо ке е за овуј кошарку и за овуј лигу да пропадне тим како Работнички, па сс кога ке се пцуемо тга не е интересно против МЗТ има ривалство ама сс овија од Работнички е прав драж за пцување и контрирање, ма да можда и би требале да га кркав малце сс оглед на тој дека ги се прогледуе низ прсти и дека ги спасуев заради X разлози, од другу страну у здружение на прволигаши ке изгубимо потпору затој што јасно ни е како се функционира тамо и дека Работнички од туј гледну точку ни е битан како подршка у тј систем тамо. Све на све ја би да се стрпимо малце да видимо кој ке ни е тренер прво .. па после играчи да анализирамо и све остало.
У праву си, ајде капетан нека му га покаже видео на течу добро овој црнче. А сигуран сам дека овакви има још много на пазар, само треба некој да знае да направи прав избор.@Captain Clutch ако седнеш сс Течу, земи пушти му га видео да види играча чисто му спомни Марибор пропадна, мислу дека има големе шансе ако га контактирав да га потпишев
Абе нека га и он, од вишка глава не боли. Ако не да направимо још едн тим, 2 да имамо?По'лка с видео касету, црнчево е 4-ка, а веќ ги имамо Ракочевиќа и Чековскога на туј позицију![]()
Nemamo tolko kafane za edn tim ke se snajdemo ama za dva tesko xDАбе нека га и он, од вишка глава не боли. Ако не да направимо још едн тим, 2 да имамо?
Ќе среди Капетан сас течу за црнца...Nemamo tolko kafane za edn tim ke se snajdemo ama za dva tesko xD
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Inace crnac da ga kontaktirav sto mozev pobrzo decko razbiva ja bi ga igraja na 4ku, a kd treba da se stegne u odbranu ss 2ca povisoki pod kos na 3ku, ama gleda se deka e strasna atleta![]()