Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Овј пост или коментар боље на ДМ Сат да си га пуштија.

Како прво смени ги места на Ракочевиќа и Гечета, како други под никој случај тија старци куде нас доста е тој ајде нешто ново нека почне да се врти све едно исти...

у свак случај боље играчи него ли овија непокретни ;)

капетан ти иди чисти ципеле на Течу ти :D

Абе да донирамо, амо немој да завршив негде у кафану паре...[DOUBLEPOST=1433851072][/DOUBLEPOST]
Абе да донирамо, амо немој да завршив негде у кафану паре...
Види сга .. Баба Цана се реновира а ми имасмо намален буџет овуј годину :D Хахахахаха шала на страну ... Кој ѕвер га пиша Кирета за у овј тим .. па ја тога ни у трговски на кошеви не би га пуштија да игра, пропала нада наша имаше потенцијал дечко ама јадан цело време НАЅЕБЕ од ладничко и не може да игра ... страшно .. martins што постира црњу е тој е веќ страшан играч нешто што се очекуеше од Тајлера куде нас ама не просперира дечко, страшно добар играч. Чековски .. добар е ама после сви тија његови гримасе и испонашувања у овуј салу не верују дека би и он уопште сакаја да игра туја пред овуј публику а и искрено ке признам да добар е гази на туј позицију ама што знам не сам убеден дека треба да га носи дрес на клуб. Марин или Илиевски .. интересна дилема искрено .. знаемо што направи Марин за репрезентацију ама и Илиевски не е за фрљање нема ткв успех како њега ама не верују дека имамо ми буџет кој ке е довољан да ги задовољи финансиски апетити на Марина.
И још нешто лошо ке е за овуј кошарку и за овуј лигу да пропадне тим како Работнички, па сс кога ке се пцуемо тга не е интересно против МЗТ има ривалство ама сс овија од Работнички е прав драж за пцување и контрирање, ма да можда и би требале да га кркав малце сс оглед на тој дека ги се прогледуе низ прсти и дека ги спасуев заради X разлози, од другу страну у здружение на прволигаши ке изгубимо потпору затој што јасно ни е како се функционира тамо и дека Работнички од туј гледну точку ни е битан како подршка у тј систем тамо. Све на све ја би да се стрпимо малце да видимо кој ке ни е тренер прво .. па после играчи да анализирамо и све остало.

Илиевски има знање а има и вољу за докажување дома такој да он би ми мене бија прв избор.
Работнички не може да се угаси тек такој такв клуб ,сс клубови како Соколи ли ќе правимо лигу...

Последно уредено:
Илиевски има знање а има и вољу за докажување дома такој да он би ми мене бија прв избор.
Работнички не може да се угаси тек такој такв клуб ,сс клубови како Соколи ли ќе правимл лигу...
Toj ga i ja zboru glupavo e da se ugasi ama deka treba da pativ malce e toj treba :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Види сга .. Баба Цана се реновира а ми имасмо намален буџет овуј годину :D Хахахахаха шала на страну ... Кој ѕвер га пиша Кирета за у овј тим .. па ја тога ни у трговски на кошеви не би га пуштија да игра, пропала нада наша имаше потенцијал дечко ама јадан цело време НАЅЕБЕ од ладничко и не може да игра ... страшно .. martins што постира црњу е тој е веќ страшан играч нешто што се очекуеше од Тајлера куде нас ама не просперира дечко, страшно добар играч. Чековски .. добар е ама после сви тија његови гримасе и испонашувања у овуј салу не верују дека би и он уопште сакаја да игра туја пред овуј публику а и искрено ке признам да добар е гази на туј позицију ама што знам не сам убеден дека треба да га носи дрес на клуб. Марин или Илиевски .. интересна дилема искрено .. знаемо што направи Марин за репрезентацију ама и Илиевски не е за фрљање нема ткв успех како њега ама не верују дека имамо ми буџет кој ке е довољан да ги задовољи финансиски апетити на Марина.
И још нешто лошо ке е за овуј кошарку и за овуј лигу да пропадне тим како Работнички, па сс кога ке се пцуемо тга не е интересно против МЗТ има ривалство ама сс овија од Работнички е прав драж за пцување и контрирање, ма да можда и би требале да га кркав малце сс оглед на тој дека ги се прогледуе низ прсти и дека ги спасуев заради X разлози, од другу страну у здружение на прволигаши ке изгубимо потпору затој што јасно ни е како се функционира тамо и дека Работнички од туј гледну точку ни е битан како подршка у тј систем тамо. Све на све ја би да се стрпимо малце да видимо кој ке ни е тренер прво .. па после играчи да анализирамо и све остало.
па ја и тој га збору не викам дека некој од тија треба да дојде по сваку цену, али треба да се направи контакт што да не Станко ако дојде и да игра за Куманово, јутре такој ќе се понаша и против МЗТ едноставно човек си е професионалац (не знам колко сте запознаени ама он први кошаркарски чекори ги има направено у школу на КК Куманово)

за црњу што да збору, страшна тројка па и слободно може да игра на четворку, јак дефанзивац, солидан шут, одлична грбна техника, атракцие како куцања и банане исто такој на солидно ниво, камо среќа овој да га прочита некој од управу и да погледне га видео :)

@Captain Clutch ако седнеш сс Течу, земи пушти му га видео да види играча чисто му спомни Марибор пропадна, мислу дека има големе шансе ако га контактирав да га потпишев

Работнички нема да пропадне да га снема, ама ќе биде нешто слично на Струмицу како што слушам још увек су ги дужни по 3-4 плате ;)

Голем е улог за наредну ,кој победи добива пласман у Аба, за очекување и Мзт да се засили.

@Captain Clutch ако седнеш сс Течу, земи пушти му га видео да види играча чисто му спомни Марибор пропадна, мислу дека има големе шансе ако га контактирав да га потпишев
У праву си, ајде капетан нека му га покаже видео на течу добро овој црнче. А сигуран сам дека овакви има још много на пазар, само треба некој да знае да направи прав избор.
Иначе што се тиче Чековскога, чисто сумњам дека ќе може да игра и наредну годину на исто ниво, нели га гледате овуј годину колко беше усвињен здебелен, догодине има још повише да биде, године са у прашање више, а сигурно ќе тражи повише паре рецимо од овога црнца од видео. Не би ме изненадило да заврши у Соколи, они и такој фрљав паре безвезе и ќе га платив, а он ќе си биде дома нема да мора да путуе. Ја колко што знам на њега и на Гечевскога од Работнички за овуј сезону ги дале по едн стан место плату да ги давав, сга можев од Стевчу још по едн стан да извлечев и да си завршив кариеру.
Од играчи кои бесва спомнувани у Куманово никако нејќу да ги виду Соколовога и Кире Николов и Јане Петровски (не знам од куде овога последњога га извадисте), па и Трајковскога (за тија паре он што тражи има црнца да доведев кошеви да ги откорне од плафон горе).
Од странци што играсва овуј годину само Луковиќа би га оставија, евентуално Аврамовиќа. Подобро два-троица да доведев што стварно ќе можев да правив разлику него ли да дремев на клупу како Хајнса и Филиповиќа.
Ајде нека доведев саглам трењера прво па да видимо он што ќе сака да доведе...

По'лка с видео касету, црнчево е 4-ка, а веќ ги имамо Ракочевиќа и Чековскога на туј позицију :pos:
Абе нека га и он, од вишка глава не боли. Ако не да направимо још едн тим, 2 да имамо?

Абе нека га и он, од вишка глава не боли. Ако не да направимо још едн тим, 2 да имамо?
Nemamo tolko kafane za edn tim ke se snajdemo ama za dva tesko xD

Inace crnac da ga kontaktirav sto mozev pobrzo decko razbiva ja bi ga igraja na 4ku, a kd treba da se stegne u odbranu ss 2ca povisoki pod kos na 3ku, ama gleda se deka e strasna atleta :D

Nemamo tolko kafane za edn tim ke se snajdemo ama za dva tesko xD

Inace crnac da ga kontaktirav sto mozev pobrzo decko razbiva ja bi ga igraja na 4ku, a kd treba da se stegne u odbranu ss 2ca povisoki pod kos na 3ku, ama gleda se deka e strasna atleta :D
Ќе среди Капетан сас течу за црнца...

На јутјуб нема лоше црнче,такој да не се палете,да е добар овј не би играја у Марибор.

Јане Петровски ми се свиѓа на мене лично како играч.. Али мислу дека нема потреба од пензионери од раднички како што су свиња и педерче.. Луковиќ, Костовски и Караџовски да останев а за други може да се дискутира..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom