Насилства во Македонија

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Ајдеее пуно се прашуваш дали си виновен т дека Бред Пит бил педер па се чудиш шо било машко цицање на пениси??
или се преправаш колку да видиш некое клипче такво мањаку еден форумски!
Mozhebi, ama i ti skokna vo muabetov mallce somnitellno...[DOUBLEPOST=1433428525][/DOUBLEPOST]
Да работела саглам типот не би бил рикверц,
slikata e za rezhirawe fillmovi od jankullovska= kriva za potiknuvawe nasillstvo
a muabetot za pot beshe neshto oftopik koe nitu e vistina...

se izvinuvam za latinicata.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Mozhebi, ama i ti skokna vo muabetov mallce somnitellno...
Jac влетувам во секоја диискусија каде има шанса да ми го испушат, та во политика, та во религија, та во домашни миленици....

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Jac влетувам во секоја диискусија каде има шанса да ми го испушат, та во политика, та во религија, та во домашни миленици....
Каков муабет ме натера да правам, свака ти част....

Член од
1 јуни 2015
Мислења
95
Поени од реакции
13
За себе и верувам за мнозинството. Никогаш нема да го прифатам албанското знаме како официјално. Тоа е апсурдно...
Za drugite ne bidi tolku siguren,i nikogas nemoj da bides siguren vo nisto bidejki sesto vo ovoj svet e relativno i nestata se menuvat.

V

viktora

Гостин
Pa i k.... ima edna glava i sto da vikame sega?,nemoj da mesas raboti.
А бе тие што најмногу мешаат к..ој најмногу си го добиваат по газ.Нема мешање работи,ако сакаш нешто со сила да направиш тоа е,си добиваш стап по дупе.А може и во дупе.Зависи до кај ќе ја терате.

Член од
1 јуни 2015
Мислења
95
Поени од реакции
13
N
А бе тие што најмногу мешаат к..ој најмногу си го добиваат по газ.Нема мешање работи,ако сакаш нешто со сила да направиш тоа е,си добиваш стап по дупе.А може и во дупе.Зависи до кај ќе ја терате.
Ne mi e do toa da debatriam na vakov valkan nacin ,ama ajde .Slusaj ne znam koj mesa k... ama so sila biva se, ako te fatat 15 dusi ti go turnat i toa kako ,a posebno ako te najdat slab,zatoa razmisli malce oti ne sme tie jakite sto mozeme da napravime kako sakame,nekoj drug po jak od nas ne eb.... kako sakat i koga sakat,tie pusto licni zelbi ostavi si gi nastrana i gledaj vo realnosta ,nemoj da zives so iluzii i da gi mrzis drugite

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
...си добиваш стап по дупе.А може и во дупе..
Колку што знам ова дело кај нас не е казниво. Тие кои им бутаа стапови во дупе на Македонците добија гратис амнестија од шефот директно од грчка плажа.

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Колку што знам ова дело кај нас не е казниво. Тие кои им бутаа стапови во дупе на Македонците добија гратис амнестија од шефот директно од грчка плажа.
ај не ни скоривај јадови.[DOUBLEPOST=1433800654][/DOUBLEPOST]успут тетка онаа ружната де дел понте
зш н е ги процесира.
После веруваме во теориај на заговори е па логичнони е.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
ај не ни скоривај јадови.[DOUBLEPOST=1433800654][/DOUBLEPOST]успут тетка онаа ружната де дел понте
зш н е ги процесира.
После веруваме во теориај на заговори е па логичнони е.
Така е. Дел Понте е крива, а не оние гомна, мамето да им го ебам, кои дигнаа два прста за амнестија у собрание. Они никако. И никако предавникон кој од плажа го инструираше сето тоа. Сите се криви, само не тие на кои им беше дадено да ги судат, а они ги ослободија, па дури некои од замешаните во тие случаи и ги вработија во администрација, да лапаат од парите кои Грујо ни ги собира на нас, преку сите измислени давачки, казни и даноци.
Патриотски нема што.

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Така е. Дел Понте е крива, а не оние гомна, мамето да им го ебам, кои дигнаа два прста за амнестија у собрание. Они никако. И никако предавникон кој од плажа го инструираше сето тоа. Сите се криви, само не тие на кои им беше дадено да ги судат, а они ги ослободија, па дури некои од замешаните во тие случаи и ги вработија во администрација, да лапаат од парите кои Грујо ни ги собира на нас, преку сите измислени давачки, казни и даноци.
Патриотски нема што.
Не ни реди на плека тоа што не за наши плеки.
Лицемеријето на запдната демократија го гледаме секој ден.
Тоа со двата прста е само крајот на перверзијата ,2001 цивили се изнесени од доам и не им се знае гробот .
луге без трошка вина .
зашто никој не бара правда за инв.
За лугето кој без врзаи за столб на кука и дигнати во воздух???
А да праламентот изгласа амнестија
па парламентот не е посеилен од правото и законите .
Воени злосторства никој пат не застаруваат .
Што не ги процесира ОН ни ене сме кадарни .
Ете ти доказ колку вреди твојот и мојо тживот.
А да цртавме керикатури во Шарли „„лубдо““ сите ке се солидаризираа со нас!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Не ми се праи на мене на удрен за овој случај.
Нема тебе специјално да ти го презентирам, само затоа што се праиш на тошо.

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Не ми се праи на мене на удрен за овој случај.
Нема тебе специјално да ти го презентирам, само затоа што се праиш на тошо.
Нема потерба на мене да ми толкуваш ја сам на себе си толкувам се користам сои логика.
Убдеи ги останатите !
Впрочем, цеч на секоај дебат е да се стави аргументот на маса.
ПО стоти пат прашувам кога се собираа факти за во Хаг зашто се целеше само на една страна.
Одговор
Зашто и Хаг беше политчки суд и им се судеше на Кабетлиите кои не играле по жешбата на големите.

Kajgana Shop

На врв Bottom