Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај можат да се најдат вакви маски во Скопје, освен во Вучко? Другарки прашуваат, за девојачка им требале
DisguiseFinish.jpg

здраво
дали има некој тестови и одговори од екстремно тестирање по математика по 4оделение

Имам другар што работи со инсталација на камери, баш ќе го прашам конкретно за ова и ќе ти го пренесам одговорот деновиве. Се надевам ќе го добиеш посакуваниот одговор

Супер, фала. Прашај го значи дали има опција по телефон да им го кажам случајот, да им кажам адреса, да дојдат дома да ми наместат се, да им платам колку што бараат и да си заминат. Ептен не ги бидува за бизнис нашите овде.

Супер, фала. Прашај го значи дали има опција по телефон да им го кажам случајот, да им кажам адреса, да дојдат дома да ми наместат се, да им платам колку што бараат и да си заминат. Ептен не ги бидува за бизнис нашите овде.
Одговорено во лп .. :)

Да прашам каде можам да најдам тостер на плин? Не мора да е од Скопје... И отприлика колку пари одат...

Некоја продавница во Ск за оргинал очила за сонце со поголем избор освен оние во ГТЦ??

Да не знае некој туристичка агенција што организира автобуски превоз до Франција? Прашував ама никој само превоз не организира.

курсеви за заварувачи (ако воопшто постои нешто вакво во ск) или место каде можам да научам?

курсеви за заварувачи (ако воопшто постои нешто вакво во ск) или место каде можам да научам?
Имаш во она Работнички универзитет Кочо Рацин или така нешто се викаше спроти трговски во центар од страната на соравија. расчепкај низ странава нивна може ќе најдеш она што ти треба
http://www.univerzitetkocoracin.edu.mk/index.asp ако ништо друго бар контакт би требало да има некаде

Каде можам да најдам ранци за патување низ градов? Ми треба ранец за патување, средна големина. Марката не е битна, цена пожелно до 3000 ден макс.
Други продавници освен дропин. Однапред фала.[DOUBLEPOST=1433870037][/DOUBLEPOST]
Толку вреди нов. Провери карши фонтана во парк.

Каде можам да најдам ранци за патување низ градов? Ми треба ранец за патување, средна големина. Марката не е битна, цена пожелно до 3000 ден макс.
Други продавници освен дропин. Однапред фала.[DOUBLEPOST=1433870037][/DOUBLEPOST]
Види воПро спорт во Соравија, во Скаут и во една продавница во Беверли хилс долу

Има и во Интерспорт ГТЦ и Џамбо

Вака, сакам да инсталирам камера за видео надзор на плац надвор од Скопјево. Сакам IP камера која на 24 сата ќе пребришува што снимила и пак ќе почнува одново, но и која ќе може да ја пристапам преку интернет во секој момент да видам што се случува. На топ10 резултатите што ми излегоа на Google search за видео надзор им пишав контакт маил и од никој ни трага ни глас. Македонски претприемачи на ниво се ова!!! (патем, добив одговор од Министерство за информатичко општество, за друг проблем секако, од овие од никого. Срамота).

Па дали некој тука знае каде прават вакво нешто, дали некој инсталирал? Ми треба една камера, ништо повеќе.
Www.impusle.mk
Moze da im pises i sigurno ke ti kazat se sto ti treba i kolku ke te kosta[DOUBLEPOST=1433951842][/DOUBLEPOST]
Вака, сакам да инсталирам камера за видео надзор на плац надвор од Скопјево. Сакам IP камера која на 24 сата ќе пребришува што снимила и пак ќе почнува одново, но и која ќе може да ја пристапам преку интернет во секој момент да видам што се случува. На топ10 резултатите што ми излегоа на Google search за видео надзор им пишав контакт маил и од никој ни трага ни глас. Македонски претприемачи на ниво се ова!!! (патем, добив одговор од Министерство за информатичко општество, за друг проблем секако, од овие од никого. Срамота).

Па дали некој тука знае каде прават вакво нешто, дали некој инсталирал? Ми треба една камера, ништо повеќе.
Www.impusle.mk
Moze da im pises i sigurno ke ti kazat se sto ti treba i kolku ke te kosta
Izvini( impulse)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom