HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Јас лично воопшто не би препорачал арена на почетници затоа што ако вака губиш цело време, нема шанси да профитираш. Дури и да склопиш добар дек, џабе ти е ако немаш претходно доволно познавање на картите и класите.
^
јас на почетокот многу голд потрошив на арена/кард пакс и сега многу жалам за нив :D
ми требаше доста време за да сфатам што како да правам во арена, а ни тоа не е доволно кога во прашање е RNG.
најмногу викаат дека вреди со експанзиите да се почне, ама ако ти тргне од рака арена - многу профит има.
иако тешко без знаење за тоа како се одвиваат работите во Арена

Што е разликата помеѓу голден и обична карта?Исти се..

ако ти се паднала во booster pack, кога ќе ја disenchant-неш ти дава повеќе голд од обичната верзија
некои имаат мн јаки анимации, подобро изгледаат во голден :D

ако ти се паднала во booster pack, кога ќе ја disenchant-неш ти дава повеќе голд од обичната верзија
некои имаат мн јаки анимации, подобро изгледаат во голден :D
Не бе,ми се падна со кревање левел на херојот

да океј, знам тие се default карти, ама ти кажувам коа ќе ти се падне голден од пакс - дава поише даст за крафтинг

Да не знае некој што е работава,близард најавува нов херој ама најверојатно ќе биде замена за Warrior.Ако е некој поупатен нека пише.

Да не знае некој што е работава,близард најавува нов херој ама најверојатно ќе биде замена за Warrior.Ако е некој поупатен нека пише.
Рaбoтaвa е прaвење пaри,се си oстaнувa истo сaмo визуелнo си имaш нoв лик сo нoви aнимaции и гoвoр,у случaјoв местo Герoш ќе си гo глеaш двoрфoт и тo.

Рaбoтaвa е прaвење пaри,се си oстaнувa истo сaмo визуелнo си имaш нoв лик сo нoви aнимaции и гoвoр,у случaјoв местo Герoш ќе си гo глеaш двoрфoт и тo.
Работава е ќе напнуваат ќе напнуваат за нешто и после коа ќе им го дадат нештото следи: „хаха втф из дис шит, само сакате пари да ни зимате, гтфо“

Срамота е ова што го прават, криминал.
Ама јебига додека има овци, Близард ќе си стрижат..

Зашто срамота? Не гледам ништо лошо у тоа да наплаќаат за козметики. Dota 2 и LoL и многу други f2p игри го прават истото и тој модел функционира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom