Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 февруари 2015
Мислења
810
Поени од реакции
1.561
Eve go tekstot kako slika (4 strani)[DOUBLEPOST=1433164620][/DOUBLEPOST]4ta strana page-3.jpg

4 strani se. Se insertirale nekako povece.

Attachments

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Edna ubava vest.... Od dabc mi kazaa deka problemot e od nivna tehnicka strana i statusot ne mi e smenet, a veruvam i na vas

Член од
5 јануари 2015
Мислења
93
Поени од реакции
83
Кај некого дали се среди проблемов со страната на ДАБЧ? Или кај сите "Нјама намерени зајавленија по посочените критерии." ??
seuste pisuva isto, dali imas vo meguvreme nekoja informacija ?

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Na sajtot na Dabc na site im pisuva njama namereni zajavlenija zosto imaat tehnicki problem i kaj mene isto pisuva no se javiv tamu i mi rekoa deka mojot status obrabotva se ne e smenet iako taka pisuva.Toa e direktna informacija od DABC

Член од
13 март 2009
Мислења
10
Поени од реакции
16
Здраво! Ве молам ако некој знае точно нека ми одговори. Имам право да однесам дополнителни документи до 6 Јули во министерството, дали овие документи може да ги однесе некој овластен со мое полномошно или тоа мора да биде лично. И дали можеби знаете во кои денови смеам да го доставам документот. Ви благодарам за информациите!

Член од
6 февруари 2015
Мислења
103
Поени од реакции
70
decki imali nesto novo za brojcinja od 2014 nemozam da otvoram nisto valjda ima nekoj problem procitav na forumov deka ke ima nov protokol i nova nadez za 2014

Член од
7 октомври 2014
Мислења
513
Поени од реакции
1.007
decki imali nesto novo za brojcinja od 2014 nemozam da otvoram nisto valjda ima nekoj problem procitav na forumov deka ke ima nov protokol i nova nadez za 2014
Kaj mene stranata na ministerstvoto na pravosudieto raboti normalno I zasega nema nikakvi novosti od novi protokoli a kako sto kaza Reading ne se bitni protokolite bitni se prepiskite koj GI prebaruvame da I'm se menja statusot na prepiskite a protokolite naednas ke gi pustat po mn broevi :) taka da ne znaci ako nema novi protokoli rabotata ne si tece rabotata si tece normalno mozebi malce e posporo no rabotatat si tece I gledame deka se menuvat prepiskite taka da nema sto da bideme skepticni pa da se nadevame odkoga kese izglasi zakonot rabotata da si ide uste pobrzo :)

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Вака сеа јас подадов документи за происход 3 месеци покасно од дадениот рок, и сеа му се јавив на посредникот ми вика едвај ми ги примиле таму во дабч документите зашто сум каснела, ама некако ги примиле, и сега сум чекала ФИНАЛЕН СТАТУС, така се викало тоа, што значи ова некој ако знае да ми подобјасни? фала многу

значи се чекало што ќе одлучеле дал да ме прекратат или да не ме прекратат

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Здраво! Ве молам ако некој знае точно нека ми одговори. Имам право да однесам дополнителни документи до 6 Јули во министерството, дали овие документи може да ги однесе некој овластен со мое полномошно или тоа мора да биде лично. И дали можеби знаете во кои денови смеам да го доставам документот. Ви благодарам за информациите!
Podobro licno ako mozes taka bar e sugurno deka e podneseno ,mislam deka sekoj raboten den

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom