Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Birdman паднал на 7.9 оцена на имдб. (n)
И уште ќе паѓа пошо е срање од филм. Не памтам кога последен пат сум исклучил филм да не го догледам, зажалив шо воопшто го пуштив.

@AniMagus get a life. Стварно не ми е јасно како стигнуваш да изгледаш 190 филмови у рок од 5 месеци. :rolleyes:
Најјако во листата е кога @AniMagus става срциња до некои филмови а не значи дека им дава 10ка. Ова ми е мистерија :D

Tomorrowland просек.
Разочаран сум малку ама девојчево направи партали. И симнувам капа.
Прави гримаси како да има којзнае колку годишно искуство.
Гримаси, погледи, гестикулации кои не ги доловуваат доволно добро ниту возрасни актери.

aWdOGwX.jpg

dhbrX0e.jpg

Последно уредено:
Го гледав San Andreas у кино ,многу јаки ефекти ,арно ама тоа клишеата ко да ги збирале од сите можни филмови и да ги спакувале во еден филм. За тепање време добар е

Го гледав San Andreas у кино ,многу јаки ефекти ,арно ама тоа клишеата ко да ги збирале од сите можни филмови и да ги спакувале во еден филм. За тепање време добар е
Брат, кога го виде The Rock ваљда не очекуваше оскаровски филм? :D

Дали некој може да ми даде линк од онлајн стриминг или торент ако постои, не го гледав во кино до балчак а сакам да го гледам?

Дали некој може да ми даде линк од онлајн стриминг или торент ако постои, не го гледав во кино до балчак а сакам да го гледам?
Го нема засега на торент или онлајн воопшто...

Го изгледав Каде се парите и уште се прашувам КАДЕ Е КОМЕДИЈАТА во филмот. Аматерско неразработено сценарио, напален режисер што у не знам колку сцени ги снимаше женскиве у гз, доолги и досадни сцени, што добиваш впечаток дека целиот материјал што го имал “режисерот“ го залепил само, аматери пред камера од машки мрсули со мускули, а без мозок и женски лигли.. Немам зборови. И на крај еден пост што ме пресмеа. Треба да си антиталент за филмови, за ова да ти биде најјак филм. :pos: Па и најавата на Картер, сите МК филмови тргнуваат од фестивали, а ние прво сакаме да го прикажеме филмот пред публика, а потоа ќе одиме по светските фестивали. :pos::pos::pos:

Kade se parite.JPG

Frances.Ha-Инди-хипстерајско филмче ама добро(препорака)

Big Eyes-Филмов е оштетен christoph waltz одличен каква насмевка уф неможам да најдам фото ама кој го има гледано знае дека многу е добра иако на моменти како ништо друго да не знаеше да покаже освен таа голема широка џокерска насмевка но одлично приказната цепа со голема брзина ти уживаш крајот(Кибритот) позицијата на камерманот тоа е позајмено али ајде:icon_lol: 8-10

krysten ritter-:place::place::place:колку е добра се сретнавме на снимањето на Бреакинг бад ама од тогаш еве незнам 2ипол години цепаме заедно и супер ни е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom