- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.967
- Поени од реакции
- 42.684
Onaa na rekord najcesto 2 za 70, i dobra e donekade se jade nekako imam jadeno i na nekoi drugi mesta niz gradov, nisto posebno
Izvini vaka ako ti se zamesham malku ama...ne jadesh meso pretpostavuvam za pozdrava ishrana a gledam jadesh margarin!! Frlaj toa gjubre! Nema neshto poshtetno od margarin i rastitelen kashkaval!!Домашна, исклучиво домашна Не јадам пица со шунка или кулен или било што од месо по нејзе. Мојата домашна пица ја праам со полуготово тесто, го премачкувам со топен маргарин, па ставам и го мачкам со кечап па ставам босилек и оригано како и поросувам со сусам. Земам и ставам печурки, сечкани пиперчиња( лути ), маслинки насечкани и кашкавал ајдемер, па во посебна чинија матам јајце со 2 лажици кисела павлака и истурам одозгора, ставам да се пече на 250 степени и после 10-15 минути ја вадам ...... па добро , и ја јадам :3
Па пица си праам 2-3 пати месечно, и само тогаш шо се вика јадам маргарин. Воглавно не јадам маргарин, путер, растителен кашкавал ( што е тоа ? ) ?!Izvini vaka ako ti se zamesham malku ama...ne jadesh meso pretpostavuvam za pozdrava ishrana a gledam jadesh margarin!! Frlaj toa gjubre! Nema neshto poshtetno od margarin i rastitelen kashkaval!!
Па ја би стаил пармезан. Ако е солен ко пршутот, али па ниедно друго не ми иде во комбинација со пршут рукола.Какво сирење се става на пица со рукола и пршута?
Пробај со гауда, моцарела и пармезан.Какво сирење се става на пица со рукола и пршута?
Пармезан, но можеш да ставиш и по некое парче чедар.Какво сирење се става на пица со рукола и пршута?