Brojot za prosleduvanje nee toj,a preku ambasada ili konzulat ne davaat broj za prosleduvanje online,samo direkno vo DABC da se prasa i da vi go kazat brojotДа ги пишувам, се точно пишувам сите цифри, и пак истово, и тоа не е од сега со месеци истото ми го пишува, не знам зашто,. дали воопште не сум во системот,ама како што прочитав и на многу други од форумов им дава исто.
Јас имам аплицирано директно во ДАБЧ а бројот го пишувам од ПРВИОТ емаил официјален што го праќа дабч електронски.Brojot za prosleduvanje nee toj,a preku ambasada ili konzulat ne davaat broj za prosleduvanje online,samo direkno vo DABC da se prasa i da vi go kazat brojot
Znaci da. Ako vo slucajot bese odbien ke ti pisuvase deka si odbien na status na brojkata ili pa ke ti pratea da odneses za edna nedela dokumebtu a stom ti pisuva deka se ceka za finalen ishod ili kako i da bese znaci za epten skoro ke ti izleze da si go podignes 100% .gledam deka si upatena deka imas informacii fala na odgovorot.
ali od licno tvoe iskustvo mi kazuvas deka sigurno ke izleze proizhodot ili toa sleduva sledno?a nekoj ako e odbien odma mu pisuva odbien taka e ili se lazam???
Fala mnogu na odgovorot. keski da e taka cul te gospod.Znaci da. Ako vo slucajot bese odbien ke ti pisuvase deka si odbien na status na brojkata ili pa ke ti pratea da odneses za edna nedela dokumebtu a stom ti pisuva deka se ceka za finalen ishod ili kako i da bese znaci za epten skoro ke ti izleze da si go podignes 100% .
И двете ти вршат работа освен воената книшка. Зајковдеан сега зема пасош со брат од дедому.Момци и девојки,
Поседувам српска воена книшка од прадедо ми во која пишува дека по националност е Македонец, но пишува исто така дека освен што служел војска во Србија, служел и во Бугарија.
Е сега, имам и Бугарска крштеница, но крштеница која не се однесува на дедо ми, се однесува на братот на дедо ми.
Од друга страна на баба ми братот поседува стара Бугарска лична карта врз основа на која негов внук доби пасош.
Имам добра основа да добијам Бугарски пасош?
Фала.
да, јас земав со братучед од баба миМомци и девојки,
Поседувам српска воена книшка од прадедо ми во која пишува дека по националност е Македонец, но пишува исто така дека освен што служел војска во Србија, служел и во Бугарија.
Е сега, имам и Бугарска крштеница, но крштеница која не се однесува на дедо ми, се однесува на братот на дедо ми.
Од друга страна на баба ми братот поседува стара Бугарска лична карта врз основа на која негов внук доби пасош.
Имам добра основа да добијам Бугарски пасош?
Фала.
а тебе да не те вработиле веќе во удба,па криво ви е во белград и правиш страшни сопки на луѓето што сакаат да земат БГ пасош?Okolu muabetot so falsifikatite ne bidete tolku sigurni ostajte koj kako znaj da se snaoga site eksperti stanavte treba Gruevski da ve vraboti vo vladata
мислев за од ново 99 % имаш шанси.Точно, ама тие 99% важат ако преписката Не ти е Прекратена... затоа почнав од ново...[DOUBLEPOST=1432637842][/DOUBLEPOST]
![]()