Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Brazil
Blade Runner
Gatacca
Dark City
Nineteen Eighty-Four

Испуштам еден тон други квалитетни филмови, ама овие 5 први ми идат на памет за овој жанр. Освен другите елементи на жанрот, сетови со футуристичка инфраструктура содржат- доста битен елемент.

Го поддржувам Хот Ајс. Snowpiercer е еден од поглупите филмови (n)

Како тоа Ex Machina излегол пред месец дена, а веќе го има на HD снимка? :O

Ми треба ПОМОШ !
Пред некој ден видов на ТВ една реклама за филм со Роберт Де Ниро (The Rider) или (Driver) така некако беше ама неможам на интернет страниците за филмови да го најдам и да го гледам можете да ми дадете линк со Целиот Филм да го гледам не како делови на Јутуб например Дривер Парт1,Парт2 ЦЕЛ ФИЛМ ! Интересен беше трејлерот на рекламата и си реков ај ќе го најдам ќе го гледам..

Ми треба ПОМОШ !
Пред некој ден видов на ТВ една реклама за филм со Роберт Де Ниро (The Rider) или (Driver) така некако беше ама неможам на интернет страниците за филмови да го најдам и да го гледам можете да ми дадете линк со Целиот Филм да го гледам не како делови на Јутуб например Дривер Парт1,Парт2 ЦЕЛ ФИЛМ ! Интересен беше трејлерот на рекламата и си реков ај ќе го најдам ќе го гледам..
http://online.filmovisaprevodom.org/taxi-driver-1976-online/ ?

ex machina posteno si rasturi 8-10 i ne kur probuvajte da go butate u isti agol so under the skin solidna komparacija e ''her''

lokacijata neverojatna,crvenata boja,dijalozite odlicno (y)

Никогаш не е касно за добро реметење :D

its coming!!!
B984IF7CEAAHCdV.jpg

и Оргрим не е лош

Warcraft-Orgrim-2.jpg

само да не потфрлат со CGI-то, и да нe испадне Хобит-esque франшиза.
Tha hype iz real

Не би требало, го прават истите што го правеа Хулк од Авенџерс.

Не би требало, го прават истите што го правеа Хулк од Авенџерс.
Hulk ми е мене дефиниција за cheesy. :D

Се надевам оркиве нема да звучат толку дебилно како во игрите, каде скоро сите гласови се позајмени од Chris Metzen.

Исто се надевам со оглед на буџетот со кој располагаат дека нема да штедат и ќе употребат и практични ефекти, костими, сетови и остали срања зашто со прекумерно ослонување на CGI филмот ќе изгуби од имерсија, како што беше случај со The Hobbit и секој понов блокбастер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom