Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Поради откажување на резервациите од странски партнери ќе се одржи вонредна седница на Советот на АППРМ - http://www.ohridnews.com/vesti/83871

Ќе си останам без работа летово ако продолжат вака.(n)

Не се секирај

1213.jpg

[DOUBLEPOST=1431985792][/DOUBLEPOST]Пошта Охрид - 1950 год. виа ohrid1.com
:eek:
10404467_938804899486174_6961928990556515007_n.jpg

Последно уредено:
Zanko Zsh Golaboski
Kampot "Andov Dukov," kampot "AS", kampot "Eleshec", kampot " Gradishte", kampot " Ljubanishta" ovaa sezona nema da rabotat poradi opravdani pricini!

вистина?

Zanko Zsh Golaboski
Kampot "Andov Dukov," kampot "AS", kampot "Eleshec", kampot " Gradishte", kampot " Ljubanishta" ovaa sezona nema da rabotat poradi opravdani pricini!

вистина?

Немат логика тој да објавиит ваква вест, дане е на сметка на извиднициве шо спијаја в шатори пред владана

Шо се онадите мореее, напредок имат во општинава, само вие немате појма.Еве Бакрач изгледа нова кола имат службена (0:19)...то не е напредок?
Е сеа не е Мерџо од 600000 ама да сме во тренд.
Бидете хумани, донирајте за новата кола
http://ohridpress.com.mk/во-охрид-летово-поскапува-цената-за-па/
Во Охрид летово поскапува паркингот за 10 денари

Против донесувањето на оваа одлука беше и независниот советник Павел Попоски.

– Да го направиме обратното. Медиумите наместо да објавуваат дека поскапуваат цените за паркирање, ние да ги намалиме цените и потоа нека објавуваат дека Охрид ги намали цените за паркинг во туристичката сезона. Во никој случај нема да поддржам поскапување ни за паркинг-местата, ниту за некоја друга комунална услуга, особено сега кога народот врзува едвај крај со крај, појасни Попоски.

Дечки да не знајте некој кафич/ресторан да барат келнер за летово :3 на неколку места прашав ми рекоја веќе имале најдено

Дечки да не знајте некој кафич/ресторан да барат келнер за летово :3 на неколку места прашав ми рекоја веќе имале најдено

Она шо е до Аквариус, лотос или не знам точно како се викат, само не знам дали уште барет. Другаркава шо го држит ме праша пред 1 месец можда, е сеа да прашам денес утре па ќе ти пишам дали им требит
Заборајв, и во Гарден барет келнери/шанкери. Види распрашај се

Ликвид праеја интервјуа вчера, за келнери со или без работно искуство и шанкери со работно искуство, тркни прашај, можит да немет најдено све вчера.

Она шо е до Аквариус, лотос или не знам точно како се викат, само не знам дали уште барет. Другаркава шо го држит ме праша пред 1 месец можда, е сеа да прашам денес утре па ќе ти пишам дали им требит
Заборајв, и во Гарден барет келнери/шанкери. Види распрашај се

Ликвид праеја интервјуа вчера, за келнери со или без работно искуство и шанкери со работно искуство, тркни прашај, можит да немет најдено све вчера.

Отсутен сум викендов понеделник ќе појдам ќе се распрашам. Фала на двајцата :)

Може некој да ме информира како се движат цените на хотелите, апартманите со појадок, ручек и вечера или без вечера, отприлика?

Абе нормални се со палмиве или не? Исекоја се живо и диво низ град, сеа палми ќе садиме....со здравје да си го носиме Бакрач уште 3 или 2 години, колку и да се. Ептен ме интересират со шо ќе излезет следно, можда репликација на пирамиди...нека имат од се по малце.

Или палмите се на попуст или некој надлежен за тие работи се пали на палми, трето немат, 200 палми во град колку Охрид, кај ќе ги начукет ме интересират.

Ликвид, Галерија, Гарден, Антико, Плаошник, Милениум...до кај се стигнати со одбирање не знам, ама прашај си.

Иначе палмиве супер се, европски лик давале вие не сте за европска Македонија.После ваков муабет нејќам ни здраво да им кажам на комшииве.Да се изненадвиш секој ден на полошо.

Последно уредено:
Не сваќам зошто на опозиционерине им пречи уредувањето и изградбата на Охрид и охридските плажи? Демек не чинеле палмине, па зошто да има палми, па зошто да ги имало 200 на број, па не бил Охрид за палми, не чинеле медитеранските плажи, па дрн дрн јариња ....
Охрид за времето на Св. Климент и Наум имал и палми и цели плантажи со маслинки. Св. Климент има писанија како давал напаствија на охриѓани и деволчани како да ги одгледуваат маслинките, да прават маслиново масло итн. Македонците во Лин, Поградец, па дури и во Мала Преспа се` уште одгледуваат маслинови дрвја и прават и маслиново масло.

Леле, леле, какви штетите на туризмот и Охрид опозицијата предизвика со политичкава криза?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom