Насилства во Македонија

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Според медиумите, жителите на Зајас забележале група од околу 50 вооружени лица. Во моментов не се знае дали носат униформи со воени симболи, ниту пак дали поседуваат оружје.
Тоа е тоа новинарство... :гомце:

Josef K

трагач
Член од
4 јануари 2014
Мислења
193
Поени од реакции
690
Во Куманово се пука ептен.

H

HoT IcE

Гостин
Od 5 pocna pukanjeto.. se razbudiv od bombite i helikopterite. Majka mi ja vratile od rabota zatoa cel toj del od grad e blokiran i se puka na veliko.

Josef K

трагач
Член од
4 јануари 2014
Мислења
193
Поени од реакции
690
Трае уште престрелката. Буквално рафалите преку прозор ми поминуваат.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
ОБНОВЕНО: Во Куманово престанаа пукотниците. Петмина се ранет
http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=22207[DOUBLEPOST=1431153031][/DOUBLEPOST]Целата полиција и војска се на нозе, а градот е блокиран од специјални единици.

Според жителите на Куманово, минатата ноќ биле забележани повеќе групи на луѓе облечени во црни униформи.[DOUBLEPOST=1431153138][/DOUBLEPOST]Работава е многу сериозна нити во 2001 не слегоа во град а сега се блиску до центарот на Куманово

Последно уредено:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ОБНОВЕНО: Во Куманово престанаа пукотниците. Петмина се ранет
http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=22207[DOUBLEPOST=1431153031][/DOUBLEPOST]Целата полиција и војска се на нозе, а градот е блокиран од специјални единици.

Според жителите на Куманово, минатата ноќ биле забележани повеќе групи на луѓе облечени во црни униформи.[DOUBLEPOST=1431153138][/DOUBLEPOST]Работава е многу сериозна нити во 2001 не слегоа во град а сега се блиску до центарот на Куманово
овој Грујо маме му ебам,на сфе е спремен да остане на власт.ја бутка државата во нова нарачана војна,па после ќе дели амнестии.еее пуста фотеља удобна.

Типичен муабет на обичен закрлжлавен форумаш што нема излезено подалеку од виртуелниот свет.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
овој Грујо маме му ебам,на сфе е спремен да остане на власт.ја бутка државата во нова нарачана војна,па после ќе дели амнестии.еее пуста фотеља удобна.

Типичен муабет на обичен закрлжлавен форумаш што нема излезено подалеку од виртуелниот свет.
Ти не ме знаеш мене така да не кажувај дали сум излегол од виртуелен свет или не. А тоа што го кажав го кажав врз основа на тоа што го прочитав од медиумите така да ако мислиш дека не е сериозно што се пука на сред град ок . Јас не кажав дали е наместено и кој го наместил кажав само дека е лошо.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ти не ме знаеш мене така да не кажувај дали сум излегол од виртуелен свет или не. А тоа што го кажав го кажав врз основа на тоа што го прочитав од медиумите така да ако мислиш дека не е сериозно што се пука на сред град ок . Јас не кажав дали е наместено и кој го наместил кажав само дека е лошо.
општо пишав,те цитирав тебе бидејќи тука постираше прв :)

B

Bafra

Гостин
Запален џипот на новинарот Бранко Тричковски
http://kajgana.com/zapalen-dzhipot-na-novinarot-branko-trichkovski

Против вакви работи сум, но за овој и тоа што го имаше кажано за Специјалците и малку му е . Се надевам уште нешто материјално ќе му изгори , бидејќи очигледно е душа нема .

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
По она што го пишуваше пред некој ден, малку му е.

B

Bafra

Гостин
Малку/многу , драго ми е што имаат храброст :aplauz::aplauz: .
Групата што го направила би ја частел уште 100 литри бензин :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.179
Поени од реакции
18.255
Три дена после ова

http://fokus.mk/napadnat-sashe-politiko-so-metalni-shipki/

НАПАДНАТ САШЕ ПОЛИТИКО СО МЕТАЛНИ ШИПКИ
Сопственикот на порталот Мактел бил нападнат од напаѓачи кои на главата имале фантомки

Фокус 22 мај 2015, 20:51

Саше Ивановски – Политико вечерва бил нападнат пред зградата каде што живее од двајца маскирани со шипки.

Како што кажува Саше, го удирале по глава, а тој носел ташна и се бранел и бегал, меѓутоа бил на неколку места погоден и главата му е раскрварена.

Среќа успеал да им побегне. Повикана е брза помош и Саше е пренесен во градската болница.

Настанот е пријавен во полиција.

Саше Ивановски е сопственик на порталот Мактел и жесток критичар на власта.

Zoran MKD

Мијак на квадрат.
Член од
11 септември 2010
Мислења
2.021
Поени од реакции
1.018
Три дена после ова

НАПАДНАТ САШЕ ПОЛИТИКО СО МЕТАЛНИ ШИПКИ
Сопственикот на порталот Мактел бил нападнат од напаѓачи кои на главата имале фантомки

Фокус 22 мај 2015, 20:51

Саше Ивановски – Политико вечерва бил нападнат пред зградата каде што живее од двајца маскирани со шипки.

Како што кажува Саше, го удирале по глава, а тој носел ташна и се бранел и бегал, меѓутоа бил на неколку места погоден и главата му е раскрварена.

Среќа успеал да им побегне. Повикана е брза помош и Саше е пренесен во градската болница.

Настанот е пријавен во полиција.

Саше Ивановски е сопственик на порталот Мактел и жесток критичар на власта.
Саше веке со кого не е во кавга.
Така да тешко ке с енајде сторителот.
Инаку шипка по глава не посакувам на никого.

Kajgana Shop

На врв Bottom