- Член од
- 14 април 2013
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 21
Pred malce rece oti diskriminirani se Makedoncite vo Albanija? Ili sega ne mislis taka?
Пријатело Шишков ти даде одговор за 30.000 кои не ги признаваат за мекдонци во албанија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pred malce rece oti diskriminirani se Makedoncite vo Albanija? Ili sega ne mislis taka?
Kako se cuvstvuva diskriminirana daj te molam kazi mi? nekoj ja izbrkal od rabota ili ne ja vrabotil zatoa sto e Makedonka?[DOUBLEPOST=1432137697][/DOUBLEPOST]На место каде што тврдиш дека Албанците се дискриминирани, таму живее и се чувствува дискриминирана.
Znaci sega vikas deka se diskriminirani?[DOUBLEPOST=1432137914][/DOUBLEPOST]Пријатело Шишков ти даде одговор за 30.000 кои не ги признаваат за мекдонци во албанија.
Si otisol jabana, so mene vaka nemozes da diskutiras caoЗнам не останаа Срби да ги убивате, тука има напредок
Арно ама... шо бараат косовари во Куманово да убиваат Македонци?
ете имаа срби на косово ги убија или протераа сите сега им е досадно па мора да идат ваму за убивање?
Знам бе и јас да останам без аргументи - ќе си заминам од дискусијаSi otisol jabana, so mene vaka nemozes da diskutiras cao
Така бе Пиштол, кажи му.. Договорот толку фино си беше изнуд... овај постигнат со пацифистички методи од добродушни луѓе, а овие не сакаат да ги довработат уште 6000 души(чки). И тоа зошто, пошо кутриве не знаеле да пишуваат на повеќе од 0 јазици, демек тоа ќе им треба за дома седење. Тоа е, неправди невидени, ама уживај, нема вечно да е така.Pred da generaliziras zosto eve ti kako pacifista i dobrodusen covek ne pobaras od vladata da se pocituva Ohridskiot dogovor?
Nemozes tendenciozno da mi se obratis, argumenti mozam 10 strani da ti napisam no ti veke si fatil pravec zatoa jas ne gledam deka mozam da razvijam normalna i objektivna diskusija zatoa podobro da ne ti repliciram poveke. Citaj si gi postovite i ke vidis deka pravis glupavi komparizacii so Albagdadi i red drugi gluposti toa ne e moe nivo na diskusija.Знам бе и јас да останам без аргументи - ќе си заминам од дискусија
Znaci sega vikas deka se diskriminirani?
Jas ne rekov deka bese so pacifisticki metodi od nasa strana, no da izigravate pacifisti oti za celata situacija se Albancite krivi e toa na nekoj Rusin da im go kazes ne na mene.Така бе Пиштол, кажи му.. Договорот толку фино си беше изнуд... овај постигнат со пацифистички методи од добродушни луѓе, а овие не сакаат да ги довработат уште 6000 души(чки). И тоа зошто, пошо кутриве не знаеле да пишуваат на повеќе од 0 јазици, демек тоа ќе им треба за дома седење. Тоа е, неправди невидени, ама уживај, нема вечно да е така.
многу се бе 10 страниNemozes tendenciozno da mi se obratis, argumenti mozam 10 strani da ti napisam no ti veke si fatil pravec zatoa jas ne gledam deka mozam da razvijam normalna i objektivna diskusija zatoa podobro da ne ti repliciram poveke. Citaj si gi postovite i ke vidis deka pravis glupavi komparizacii so Albagdadi i red drugi gluposti toa ne e moe nivo na diskusija.
Cekaj da te prasam kolku godini imas?Кажав ти дека не ја познавам ситуацијата во Албанија и нема да коментирам на тоа. Зборувавме затоа колку министерката/државата ти згрешила на тебе и ти целио народ го стави во исти кош со неа. Зборевме дека демократски барате ослободување на терористите од Куманово затоа што Охридскио Договор не бил почитуван 14 години (а вие пред тоа сте спале и сеа ви текна кога Македонија е во криза). Морав да те потсетам оти многу брзо забраваш да одговореш на тоа што не можеш. И ти кажав за целото недемократско понашање има демократско решение на интернационална база, а не со терор, со дискриминација или насилство. Нејќеме ново Косово во Македонија, затоа има толку бурни реакции со вашто вето, оти натамо оде.
Видовме во 2001 а и сеа во Куманово какви аргументи иматеNemozes tendenciozno da mi se obratis, argumenti mozam 10 strani da ti napisam no ti veke si fatil pravec zatoa jas ne gledam deka mozam da razvijam normalna i objektivna diskusija zatoa podobro da ne ti repliciram poveke. Citaj si gi postovite i ke vidis deka pravis glupavi komparizacii so Albagdadi i red drugi gluposti toa ne e moe nivo na diskusija.
Prodolzi si diskusija so drugi Uchen pacifistu.многу се бе 10 страни
имаш претерано
Epa togas ako se povtori pak 2001 ne krivete gi AlbanciteВидовме во 2001 а и сеа во Куманово какви аргументи имате![]()