- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Набацав тоалетна со црно-сини пруги.... одам да ја тестирам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дај да ти купам една ролнаНабацав тоалетна со црно-сини пруги.... одам да ја тестирам![]()

Со кратки ракави е, 100% памук ....не е ролнаДај да ти купам една ролна![]()

Епа биди конкретен... Ме ставаш во неизвесностСо кратки ракави е, 100% памук ....не е ролна![]()
+ можеше и пари да напрајш 
Фалеше уште тоти селфи да му напраи Иначе овој Мората мислеше дека уште игра против Реал, прво не тргна да го слави голот![]()
[DOUBLEPOST=1431851596][/DOUBLEPOST]Него сега за дуелов со Лацио во среда... предност на нив ќе им биде домашниот терен, но мора да напоменеме дека веќе за неколку дена го играат дербито со Рома кое директно одлучува кој ќе оди во ЛШ, а кој во баражот, башкашто вчера мислам дека повеќето првотимци им играа против Сампдорија, па може тука некаде да ја бараме шансата против Лацијаливе. Ние најважните играчи ги одморивме од дуелот со Реал, Маркизио и Мората нажалост нема да играат, ама затоа очекувам Погба да го почне натпреварот. Нападот ќе ни биде најверојатно Тевез и Љоренте, па така очекувам Шпанецов барем маалце да се потруди на тој дуел, дека формата негова е катастрофална.
[DOUBLEPOST=1431884606][/DOUBLEPOST]Giuseppe Ianchini - "Dybala is now a Juventus player and this club is working towards the future," the Rosanero coach told Sky Sport Italia.
MAMMA MIA ДОСТА БЕА АМАУРИУВЦИ ДИЕГОВЦИ МЕЛОВЦИ АЈДЕ ДА СЕ ИГРАМО МАЛО :d[DOUBLEPOST=1431887533][/DOUBLEPOST]Марио Сконцерти, новинар на Скај Италија,изјави дека Јувентус веќе го договорил Единсон Кавани од ПСЖ,кој годишно би требало да заработува околу 7 милиони евра. #Juventusmk.com[DOUBLEPOST=1431887799][/DOUBLEPOST]Наводно кје ме имале 150 милки за трошењеА и Кавани е се поблиску и поблиску до нас... Читајте ЈувентусМК на фб
Леле мајко што напад ќе имаме од следната сезона![]()

Juve, 150 milioni da spendere. Ecco i piani di Marotta per una squadra stellare.150 милки за трошење ? ????
Ама џабе бе брат, гледашсамо 40 ќе потроши и ќе купи 5 класа играчи секој по 3 рати годишно![]()
![]()