Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Набацав тоалетна со црно-сини пруги.... одам да ја тестирам :гомце:

Сторари човече, каква мачка :cuc:.... а Алваро искина на натпреваров, овие двајца МОТМ треба да бидат

Мората со Deal with It :cool: Фалеше уште тоти селфи да му напраи :icon_lol:

:гик: :pipi:

11150671_10155643277485157_6582081604439794880_n.jpg

Иначе овој Мората мислеше дека уште игра против Реал, прво не тргна да го слави голот :pos:

Не човек, туку не очекуваше да влезе топката во гол, затоа така реагираше :coffee:[DOUBLEPOST=1431851596][/DOUBLEPOST]Него сега за дуелов со Лацио во среда... предност на нив ќе им биде домашниот терен, но мора да напоменеме дека веќе за неколку дена го играат дербито со Рома кое директно одлучува кој ќе оди во ЛШ, а кој во баражот, башкашто вчера мислам дека повеќето првотимци им играа против Сампдорија, па може тука некаде да ја бараме шансата против Лацијаливе. Ние најважните играчи ги одморивме од дуелот со Реал, Маркизио и Мората нажалост нема да играат, ама затоа очекувам Погба да го почне натпреварот. Нападот ќе ни биде најверојатно Тевез и Љоренте, па така очекувам Шпанецов барем маалце да се потруди на тој дуел, дека формата негова е катастрофална.

Ептен го сакам овој трофеј, да го освоиме и ќе може сребрената ѕвезда да ја ставиме на дресот :P[DOUBLEPOST=1431884606][/DOUBLEPOST]Giuseppe Ianchini - "Dybala is now a Juventus player and this club is working towards the future," the Rosanero coach told Sky Sport Italia.

Ајмоооо....:pijani:

Последно уредено:
А и Кавани е се поблиску и поблиску до нас... Читајте ЈувентусМК на фб :)

Леле мајко што напад ќе имаме од следната сезона :vozbud:

А и Кавани е се поблиску и поблиску до нас... Читајте ЈувентусМК на фб :)

Леле мајко што напад ќе имаме од следната сезона :vozbud:
MAMMA MIA ДОСТА БЕА АМАУРИУВЦИ ДИЕГОВЦИ МЕЛОВЦИ АЈДЕ ДА СЕ ИГРАМО МАЛО :d[DOUBLEPOST=1431887533][/DOUBLEPOST]Марио Сконцерти, новинар на Скај Италија,изјави дека Јувентус веќе го договорил Единсон Кавани од ПСЖ,кој годишно би требало да заработува околу 7 милиони евра. #Juventusmk.com[DOUBLEPOST=1431887799][/DOUBLEPOST]Наводно кје ме имале 150 милки за трошење

Последно уредено:
150 милки за трошење ? ???? :vozbud::vozbud::vozbud:

Ама џабе бе брат, гледаш
market_8588_1372716001.gif
само 40 ќе потроши и ќе купи 5 класа играчи секој по 3 рати годишно :icon_lol:

Последно уредено:
150 мил ако рачунаме дека и Погба ќе си замине летово.Онака незнам, не ми е за верување.

Нема да иде Погба ваљда.. ќе биде исти курац ко со Видал лани лето,иначе добивме 100милиона ми се чини сега па може за тоа да бидат искористени(трансфери)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom