- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Набацав тоалетна со црно-сини пруги.... одам да ја тестирам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај да ти купам една ролнаНабацав тоалетна со црно-сини пруги.... одам да ја тестирам![]()
Со кратки ракави е, 100% памук ....не е ролнаДај да ти купам една ролна![]()
Епа биди конкретен... Ме ставаш во неизвесностСо кратки ракави е, 100% памук ....не е ролна![]()
Иначе овој Мората мислеше дека уште игра против Реал, прво не тргна да го слави голот![]()
MAMMA MIA ДОСТА БЕА АМАУРИУВЦИ ДИЕГОВЦИ МЕЛОВЦИ АЈДЕ ДА СЕ ИГРАМО МАЛО :d[DOUBLEPOST=1431887533][/DOUBLEPOST]Марио Сконцерти, новинар на Скај Италија,изјави дека Јувентус веќе го договорил Единсон Кавани од ПСЖ,кој годишно би требало да заработува околу 7 милиони евра. #Juventusmk.com[DOUBLEPOST=1431887799][/DOUBLEPOST]Наводно кје ме имале 150 милки за трошењеА и Кавани е се поблиску и поблиску до нас... Читајте ЈувентусМК на фб
Леле мајко што напад ќе имаме од следната сезона![]()
Juve, 150 milioni da spendere. Ecco i piani di Marotta per una squadra stellare.150 милки за трошење ? ????
Ама џабе бе брат, гледашсамо 40 ќе потроши и ќе купи 5 класа играчи секој по 3 рати годишно![]()
![]()