Кајгана собиранка + хуманитарка во БАР ОН - 15.05.2015 (петок) во 21 часот!

• Креатор на темата Креатор на темата Peja989
  • Време на започнување Време на започнување
Мило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.

Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.

Уживајте:

И едно многу лошо селфи, најдоброто од најлошите извадени.

20150516_010624.jpg

Мило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.

Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.

Уживајте:

:facepalm:

МислеФ се заебаваш дека ќе го стаиш на нет. :icon_lol:

:facepalm:

МислеФ се заебаваш дека ќе го стаиш на нет. :icon_lol:
Олеснителна околност е што видеото можат да го видат само тие што го имаат линкот, иначе на јутуб не може некој рандом да го најде. Такада си останува само на форум :D

Зимоска 3515, сега 7600 + куп облека.

На ова ќе се придодадат и донациите до понеделник кои треба да ги соберат Пеџо и Иво, како и медалите од мене и Пеџо од СК маратон, да си играат децата. Ептен сум хепи, браво!

Ептен лабава и опуштена собиранка беше ... уште и караоке да имаше вечерва ќе беше чиста 10_ка :)

Сепак одлично си поминавме како и секогаш (y)

ПС. Поздрав до најтоп екипата во колата, од клипот погоре ;)

Уживајте:

Фала курцу, @Peja989 се избричил!
@Andrew, најгласен си.

Уживајте:

:pos: @Peja989 sho se drzis za srce more? Se glea deka ubo ste prosle, I plus komsiceno sami ve pustila, ste azdisale odma :pijani:

Фала курцу, @Peja989 се избричил!
@Andrew, најгласен си.

Вчера ме дупнаа од заебавање :Д[DOUBLEPOST=1431760990][/DOUBLEPOST]
:pos: @Peja989 sho se drzis za srce more? Se glea deka ubo ste prosle, I plus komsiceno sami ve pustila, ste azdisale odma :pijani:

Како се погодивме фчера, сите со кола сами дојдовме, сами си отидовме :Д
Него, да се собереме утре, за да ја средиме облекава...

100 евра според мене премалку..Али везе неам колку луѓе ве имало :D
Изгледа фали твојата донација, затоа.

8000+ денари, 10-15 кеси со облека (ќе има и повеќе од понеделник), вода, сокови и други донации + добра журка.
За мене тоа е повеќе од успешна акција. Ако за тебе изгледа малку, тогаш потруди се да стане уште повеќе.

Дечки, браво за одличната хуманитарка, за позитивната енергија и организираноста! :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom