Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.
Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.
Уживајте:
И едно многу лошо селфи, најдоброто од најлошите извадени.
Олеснителна околност е што видеото можат да го видат само тие што го имаат линкот, иначе на јутуб не може некој рандом да го најде. Такада си останува само на форум
МислеФ се заебаваш дека ќе го стаиш на нет.![]()
Заслугите се на @Комита Ултрас , јас само асистент му бев, пошто се срамешеБрaвo зa пaрите. @ЏинЏер![]()
Мило ми е за хуманитарноста, ама ние имаме друга порака за вас, порака која ја испративме на враќањето назад.
Патот кон дома со @RickyLFC9 @Peja989 @ЏинЏер @Andrew и @ХулахопкиСоТочки feat. заслепувачкиот блиц кој можеше лесно да не стави во животна опасност, 104.4 ЗОНА М1 (избрано од лично мене секако), и Цеца - Кад би био рањен.
Уживајте:
Уживајте:
@Peja989 sho se drzis za srce more? Se glea deka ubo ste prosle, I plus komsiceno sami ve pustila, ste azdisale odma
![]()
Peja 16 годишник!
Изгледа фали твојата донација, затоа.100 евра според мене премалку..Али везе неам колку луѓе ве имало![]()
Па и не мора да се прикачат ако не