Додворување на Facebook

Член од
16 мај 2015
Мислења
92
Поени од реакции
23
Ako Sme nie zenski sto ako im piseme prvi na maskite golemo cudo se ostanuva megu nas :)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Ako Sme nie zenski sto ako im piseme prvi na maskite golemo cudo se ostanuva megu nas :)
То ти така мислиш. Ак си јака некоја у првите 12 минути дознава цело негово поблиско друштво, а за сат два бившите и другарки им.

Член од
16 мај 2015
Мислења
92
Поени од реакции
23
nema vrska zavisi od deckoto vie mislite site se takvi jas sum pisuvala i nemalo nisto takvo
zavisi na kakov se pustas

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Јака била на фб, абе не заебавајте тоа за мали деца е, додворување на фб :facepalm:. Тоа е манијачење. Најдобро ти е лично преку другар/ка, ама искрен човек а не после да те утепа од заебаање ако не успееш :D.

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
nema vrska zavisi od deckoto vie mislite site se takvi jas sum pisuvala i nemalo nisto takvo
zavisi na kakov se pustas
Абе и мене секакви ми пишувале...ама пример Сања Цветкоска коа ми пиша морав да се пофалам :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Битни работи преку ФБ не можат да се сознаат за некого, ако ти е додворување за занимација и пополнување на време, игра... ФБ е рај, али за сериозно - ретко ќе најдеш искреност и верност.
Најчесто ќе ти се престави како особа каква сака да е а не каква е.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Битни работи преку ФБ не можат да се сознаат за некого, ако ти е додворување за занимација и пополнување на време, игра... ФБ е рај, али за сериозно - ретко ќе најдеш искреност и верност.
Најчесто ќе ти се престави како особа каква сака да е а не каква е.
И у живо истото е.
Сите салати само јадат и здрава храна, се грижат за изглед, хигиена, стари лица и животни, у живот немаат варано и највеќе ги нервира неправда.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
И у живо истото е.
Сите салати само јадат и здрава храна, се грижат за изглед, хигиена, стари лица и животни, у живот немаат варано и највеќе ги нервира неправда.
у живо е поинаку можи недела две три да те зеза али ќе излезе на површина друго е да те лаже некој седнат зад монитор и пиши приксаки исти со можеби уше 2-3 друго е в очи да те лаже
На тастатура и 10 години може да лаже и да се смешка и црвенее и кикиоти дур ти куца за себе

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Nekoj koa ne znae kako da ti naprai muabet u zivo - na fb ti pisuva.
Pa sea videte si vie...

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
То ти така мислиш. Ак си јака некоја у првите 12 минути дознава цело негово поблиско друштво, а за сат два бившите и другарки им.
Ја никогаш не сум се фалел на другари ако некоја ми пише прва, ни па они мене.. Е сеа ако ја плесне/ам, тоа е веќе друга работа, тоа мора да се сподели, ама останува помеѓу нас, другарите и тоа е тоа.
Иначе не знам што толку се палите ако некоја ви пише прва? за мене тоа воопшто не преставува нешто посебно или сензационално, па да скокате, рипате, се фалите кај ќе стигнете, а може во следната минута да ви остави само смајли или seen.

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Ја никогаш не сум се фалел на другари ако некоја ми пише прва, ни па они мене.. Е сеа ако ја плесне/ам, тоа е веќе друга работа, тоа мора да се сподели, ама останува помеѓу нас, другарите и тоа е тоа.
Иначе не знам што толку се палите ако некоја ви пише прва? за мене тоа воопшто не преставува нешто посебно или сензационално, па да скокате, рипате, се фалите кај ќе стигнете, а може во следната минута да ви остави само смајли или seen.
Во македонија женските се до тој степен дигнати што е вистинска реткост некоја да ти пише прва. Кога идеш по улици низ Скопје девојчињата се до толку се дигнати што може да се деси да се судриш со некоја од толку многу што се трудат да не те погледнат и се залетани во облаци. Сум бил во повеќе држави и можам да кажам дека споредбено со сите европски држави девојчињата во Македонија се со најдигнат карактер.
Еден странец што дојде од Белгија се чудеше што и грдите девојки се понашаат дигнато :)
Јас на ова му одговорив само: Е ова ти е мојата чудесна земја Македонијс.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Во македонија женските се до тој степен дигнати што е вистинска реткост некоја да ти пише прва. Кога идеш по улици низ Скопје девојчињата се до толку се дигнати што може да се деси да се судриш со некоја од толку многу што се трудат да не те погледнат и се залетани во облаци. Сум бил во повеќе држави и можам да кажам дека споредбено со сите европски држави девојчињата во Македонија се со најдигнат карактер.
Еден странец што дојде од Белгија се чудеше што и грдите девојки се понашаат дигнато :)
Јас на ова му одговорив само: Е ова ти е мојата чудесна земја Македонијс.
Едно големо браво за ова. Тотално е така. Јас сум имал можност да знам девојки од сите екс ју држави, и некој балкански, нашиве дефинитивно најлошо стојат во таа смисла, нај дигнати се. Нај опуштени, друштвени и отворени се хрватките, нашиве се светлосни години зад нив. Како што сме дупка како држава во европа, и во ова поле истпо заостануваме најмалку 1 век.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Едно големо браво за ова. Тотално е така. Јас сум имал можност да знам девојки од сите екс ју држави, и некој балкански, нашиве дефинитивно најлошо стојат во таа смисла, нај дигнати се. Нај опуштени, друштвени и отворени се хрватките, нашиве се светлосни години зад нив. Како што сме дупка како држава во европа, и во ова поле истпо заостануваме најмалку 1 век.
Za arogancija nasive se broj eden.Mislam, treba tim na serjozni psiholozi da ja pronajdat pricinata za vakvo idiotsko ponasanje???

Последно уредено:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Треба да си имаш пиле за та работа бе! Ако ја имаш ѕвездата тогаш е сеедно дали ќе се додворуваш на фб или во живо ( зборувам за први муабети, запознавања). Добро сега во живо е подруго имат тука заводливи погледи, 'случајни' допири што никако не можеш да ги направиш преку фб па морат да импровизираш со стикери.:love: Ако сакате да и пријдете на некоја не се срамете. Охрабрете се! Ако ви е полесно преку фб да се опуштите за полабави првични разговори ништо страшно. Битно е да се осмелите и аман немојте со некој финти во кој се споменуваат татковци и бомби:icon_lol: Мене на пример никогаш не ми било проблем да му пишам прва на некој confidence level over 9000:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom