- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Не ме споредувај со нескопјани, те моламЕ сега веќе Ред Џон има конкуренција.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме споредувај со нескопјани, те моламЕ сега веќе Ред Џон има конкуренција.![]()
Дечки, како одат подготовките за утре?
@Peja989, подготвен за забавниот дел?
@Комита Ултрас, подготвен за хуманитарниот дел?
Бај д веј, да ве информирам дека и БАР ОН ќе донира вода и пијалоци за семејството![]()
Noo + 1000 ima od koa si otideСобрани се 110 евра од парични донации и еден куп облека, вода и сокчиња од Барон![]()
100 евра според мене премалку..Али везе неам колку луѓе ве ималоСобрани се 110 евра од парични донации и еден куп облека, вода и сокчиња од Барон![]()
Со оглед на тоа дека 90% се студенти, одлично е. Ете апдејт, 7600.100 евра според мене премалку..Али везе неам колку луѓе ве имало![]()
Собрани се 110 евра од парични донации и еден куп облека, вода и сокчиња од Барон![]()
Proud of Кајганаџики со големи <3 <3 <3Proud of my Кајганџии со големи срца <3 <3 <3
![]()
Кхм кхм.... Ај да не почнуваме пак дискусијаProud of Кајганаџики со големи <3 <3 <3