Џ
Џонтра Волта
Гостин
А ciao bella? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не присуствуваше на состанокот, а сите присутни изгласаа за, немаше воздржани ниту против. Кој те ебе, ако не ти се сфиѓа дај си оставка.Никако. Тогаш ќе испадне дека ги поддржувам другите а сакам сите думрат.
Поздраф :*
Нема да наседнеме на овие ситни провокации!Никако. Тогаш ќе испадне дека ги поддржувам другите а сакам сите думрат.
Поздраф :*
Тоа го чекаме за главната оставка, ако се деси организираме посебна собиранкаА ciao bella?![]()
А ciao bella?![]()
I feel you bro.Полагам на 16ти -.- А и' се радував на собиранкава -.-
Брат барем него директно пијачки му купуваат. Не треба преку другари да го частат со купончиња.
Брат барем него директно пијачки му купуваат. Не треба преку другари да го частат со купончиња.du pi si go
Кој како ќе си протумаче.Па, искрено не знам дали мене ме дупиш со ова или таа што изнудувала купони или тој што ги плаќал? :Д
Али во ред![]()
Се избричив пред некој ден. Сега сум голобрадо невино момченце, прва средно, фторо полугодиеКој како ќе си протумаче.
Иначе една тајна да ти откријам. До брадата е што не те частат.![]()
Е сега веќе Ред Џон има конкуренција.Се избричив пред некој ден. Сега сум голобрадо невино момченце, прва средно, фторо полугодие![]()