Статистиката е најголема лага.37% од загинатите полицајц се Срби по националност
1,8% население даде 37% жртви.
И сега каква поука овде да се извлече?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Статистиката е најголема лага.37% од загинатите полицајц се Срби по националност
1,8% население даде 37% жртви.
И сега каква поука овде да се извлече?
Шо трескаш бе? Демек некој бира кој ќе загине![]()
а то што 100% загинати терористи се Албанци дали ти ја потврдува теоријата?Дека тие од Полог и Србите, кои исто живеат во мешани региони се најзастапени во единиците. Сигурно затоа што се презадоволни од тендерскиот мир и соживотот кој ни е наметнат од 2001ва натаму. Фала што ми ја допотврди поентата.![]()
Едно време бевте спин мајстори, и искрено ви симињав капа, во моментов тешки бламатори сте и дури ни кај вашите приврзаници ваквиве работи не поминуваат, апсурдно е што човек ко тебе, интелигентен, се прави со сила слеп и не убедува дека белото е црно.Два кренати прста и извик ровш. Гугл и дебилни објаснувања најмалце ми требаат. Не се знаело дали се Албанци.Од месечина се познава.
2001ва се случи заради нечии геополитички интереси, а заради купот неспособни идиоти - извлековме значително подебел крај, одошто навистина моравме.Инаку, 2001 прва не ни се случи затоа што имавме демократско уредување, ни се случи заради еден куп неспособни идиоти.
Генерално ОК си ја опишал актуелната ситуација, освен овој цитираниов дел со кој не се согласувам.И уште нешто се прашувам доколку стои америка позади ова порати турскиот тек, до толку ли е шутрак Груески да мисли дека е многу јак и да оди против нив...
Израел моментално нема поддршка ниту од америчката, ниту од европската администрација. Напротив, силно притискаа Израел да се реформира и од надвор и преку петта колона внатре. Нетањаху изигра симултанка и ги победи и едните и другите. И тоа е одличен пример за Груевски како се бранат државните интереси. Треба да проба да го следи.
Да, ми ја. Дека добар дел од Македонците, за жал, живеат во паралелен свет.а то што 100% загинати терористи се Албанци дали ти ја потврдува теоријата?
ова е од некоја песна на Тupac?Статистиката е најголема лага.
Албанецот полицаец стоел рамо до рамо со нив, според тебе тие се албанофоби и би го застрелале само затоа што е албанец???
Не туку дека структурата на загинати дава слика за структурата на единиците.
2001ва се случи заради нечии геополитички интереси, а заради купот неспособни идиоти - извлеков значително подебел крај, одошто моравме.
Генерално ОК си ја опишал актуелната ситуација, освен овој цитираниов дел со кој не се согласувам.
До кога кубурот во џеб ќе се чува? До кога ќе не држат како заложници? Нели гледаш дека никакви дадени права не помагаат, колку права и да им се даде - пак ќе има „борци за слобода„.
Тоа е така затоа што САД тоа така го прави - и целото тоа залажување дека сме имале „мир и стабилност“ е само одложување на нешто што некогаш мора да се случи. Единствен начин да не се случи е да ги соблечеме пантоланите и да ги зграбиме глуждовите - и цел живот потоа така да го поминеме.
Не знам за тебе, ама јас не сакам така да го живеам животот - како дете кое секој ден со плачење одлага да отиде на забар и да го извади (или поправи) расипаниот заб, иако секое одлагање ја прави посетата на забарот полоша, а чекањето поболно.
и диносаурс да се појавеше во настанот ќе ти потврдеше некоја теорија, не смее твеоријата да биди непотврденаДа, ми ја. Дека добар дел од Македонците, за жал, живеат во паралелен свет.
Тоа што го бараат од Македонија не е ни приближно од истата тежина со тоа што го бараат од Израел. Јас немам проблем Грујо да се договори со нив, и знам дека на крај ќе се договори. Ама мора да преговара прво, не да извршува веднаш. Тоа е повеќе од добар напредок. И победа, согласно со нашиот капацитет како држава.[DOUBLEPOST=1431435126][/DOUBLEPOST]Ке му скинат глава на Грујо за помалку од 4 часа ако се обиде да си игра со овие. Треба ли да те потсетувам дека Израел ја има најдобрата обавештајна служба во светот? Затоа и Нетанјаху можеше да си игра со овие.
Грујо ке заврши у првиот амбис меѓу Скопје и Велес, ако ПОМИСЛИ такво нешто.
Не бе, многу се сакаат и си веруваат едни на други.Албанецот полицаец стоел рамо до рамо со нив, според тебе тие се албанофоби и би го застрелале само затоа што е албанец???
Под следење информации е вклучено и дојави од месно население меѓу другото.А бе ти разбираш дека зборев за месното население, а не за полицијата? Зашто ми одговараш со нешто што нема врска со тоа што го пишав?
Прочитај, пред да цитираш со, а бе, упади...
Не е тоа вистинското прашање. Вистинското прашање е дали навистина сакаш цел живот да го живееш со симанати пантолатни, додека со рацете си ги стегаш глуждовите...И ти ли мислиш како Грујо дека имаме сила да вадиме кубур на Америка?