pastor
mikan
- Член од
- 10 јануари 2015
- Мислења
- 97
- Поени од реакции
- 109
Hristo ivanov e od reformatorskiot blok. Gledam ima nekoi odgovori kaj proishodite, kaj mene nema nisto, a podnesov preku ambasada vo januari.од која пол. партија е?
Hristo ivanov e od reformatorskiot blok. Gledam ima nekoi odgovori kaj proishodite, kaj mene nema nisto, a podnesov preku ambasada vo januari.од која пол. партија е?
se dodeka ne bese napravenata promena, koga ja terav celata procedura, iskreno, sve si tecese po predvideni rokovi i mnogu kulturno, i so red, i so ljubeznost na nivni sluzbenici, sekade.Hristo ivanov e od reformatorskiot blok. Gledam ima nekoi odgovori kaj proishodite, kaj mene nema nisto, a podnesov preku ambasada vo januari.
Мислењата на Христо Иванов па и на другите по мое мислење се формалност....слично како и кај нас така да кога Борисов сака промена другите само потврдуваатЕве дечки конечно министерот на правосудие Христо Иванов ќе го даде ценетото мислење пред комисијата за измените во законот на 13.05.2015. Ајде сега да видиме што ќе биде а мислам дека од неговото излагање ќе дознаеме и доста за тоа како во моментов функционира министерството во однос на нашите случаи.
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2400/sittings
Не е исто како кај нас. Кај нас владеачката партија има 60 пратеника и прави како сака а Бојко има влада на стаклени нозе која едвај ја состави па за секој избор има дебели пазарења земете за пример за претседател на Дабч колку време требаше за да се избере и колку одлагања имаше. Така да да видиме што ќе каже човекот да се надеваме дека добил тоа што побарал.Мислењата на Христо Иванов па и на другите по мое мислење се формалност....слично како и кај нас така да кога Борисов сака промена другите само потврдуваат
Da, lekarskoto medju drugoto moze da go izdade maticniot lekar. Moze i vo zdravstvenite ustanovi kade sto se vadat lekarski za vozacka, no tamu e mnogu poskapo.[DOUBLEPOST=1431118814][/DOUBLEPOST]Nekoj na forumov prasa dali proishodot ima rok na vaznost. Eve edna slucka od eden decko koj imase proishod od pred nekolku godini. Nego go vratija i mu dadoa drug termin za da izvadi nov proishod, no ne ja zapocna procedurata od novo. Sega koga se dobiva proishod samo vrz osnova na poteklo ne bi trebalo da ima vaznost samo od 6 meseci. Toa e samo moe mislenje i ne mora da e tocno.A koj GI izdava lekarskite uverenija?maticen lekar?
Kako god da e, site se zaedno koslicioni partneri i so interesi za dobroto na drzavata i narodot. Bugarija e Evropska drzava i toa vo sekoj pogled. Ova se istite lugje koi sto so dobra namera ovozmozuvaa da se stane bugarin so zvanicni dokumenti i regularno, so red i protokol, povtorno go vracaat istoto ona sto dosledno go pravea 10 i povece godini nanazad za polesno dobivanje na BG pasos.Не е исто како кај нас. Кај нас владеачката партија има 60 пратеника и прави како сака а Бојко има влада на стаклени нозе која едвај ја состави па за секој избор има дебели пазарења земете за пример за претседател на Дабч колку време требаше за да се избере и колку одлагања имаше. Така да да видиме што ќе каже човекот да се надеваме дека добил тоа што побарал.
не бе,од шпанскиот.Imam edno prasanje, ukazot za drzavjasntvoto mi e izlezeno koga proveruvam, sega natamu dava da rezerviram da go podignam udostoverenieto licno, koga vnesuvam moi licni informacii mi bara broj na pasosh i skeniran del od pasoshot, dali treba od makedonskiot ili??
Претстојат поубави времиња. Вечна им слава на загиналите полицајци.Neka im e vecna slava na zaginatite policajci i iskreni zelbi za brzo zazdravuvanje na ranetite.Blagodarnost i do Bojko Borisov koi ni iskaza socuvstvo..........da ne se povtori i bog da gi cuva Makedonija i Bugarija
луге дали има ли нешто ново во врска со ЗАКОНОТ???има ли некој некакви информации???АМАН ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ НЕШТО ВО ОЧАЈ СУМ.....
Odlicen tekst ! Decki, fala za spodelba.