Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Ќе кажат евентуално. И ќе биде многу повеќе од 14.Абе како 12 години да имаш, да му ебам стопанката. Сериозно очекуваш да ти кажат точна бројка???
Ќе кажат евентуално. И ќе биде многу повеќе од 14.Абе како 12 години да имаш, да му ебам стопанката. Сериозно очекуваш да ти кажат точна бројка???
Eве и мене не ми е јасно. Ќе сакаш да ми објасниш кои се мотивите на напаѓачите?Не, сериозно, ти лично, што мислиш кои им се мотивите на напаѓачите? Илирида? Голема Албанија? Дали ти серизно мислиш дека некој би си ставил глава у торба за такво нешто ако нема политичка поддршка барем од еден сериозен фактор у светот? Од друга страна на Косовариве едно 100 души им погинаа по боиштата во Сирија како платеници. Сеа do the math.
Сељачина тешка.Да не речат после сум бил оваков, онаков, ќе ја искритикувам изјавата на Пендаровски за БГНЕС. (бугарска новинска агенција или што и да е)
http://libertas.mk/пендаровски-за-бгнес-со-инсценирани-и/
Он може да мисли или да биде уверен во било што, но треба да одбере кога да го кажува тоа. Додека уште трае акцијата или што се вика, уште не се закопани мртвите полицајци, нека молчи. После на сите ни е јасно дека ќе почнат обвинувањата.
Брат што им објаснуеш они још живив у заблуду соживот не знаев дека говеда су сви исти. Они су ги направиле логистику и подршку у диво насеље и увек ништо не знаев.Што не дојде у Куманово ? Еве дојди ке те чекам.
Викни ги од ГДОМ бе, нели ќе ја бранеа државава?Што не дојде у Куманово ? Еве дојди ке те чекам.
Кои се тие? Конкретно имиња и презимиња.Сите што имаат стратешки, геополитички и бизнис интереси од нестабилноста на нашата држава, кажав еднаш...на нив не им е важно кој е на власт важно им е да се дестабилизира регионов, а нема поголем доказ за тоа од снимките со кој располага Заев се од странска служба во кој тој е само пиун и тоа сосема несвесно.
Господине зошто лажете . И градоначалникот има вмешано прсти во опасната местенка/измама на Саше и Грујо . БАРАМ ЗАЕВ ДА ГО ИСКЛУЧИ ОД ПАРТИЈА КО БУЧ И СТЕВЧО !!! СТОП ЗА ДИКТАТУРАТА НА ГРУЈО ! Зарем не е добра ваква иронија да трубиме ?Најискрено да кажам, говорот на Груевски денес беше професионален и државнички. Одлично изведено, повик за единство, благодарност до градоначалникот на Куманово, без дневнополитички поделби, без меѓуетнички поделби.
Само една замерка, премиерот кажа дека акцијата е изведена и планирана најдобро, а од друга страна кажа дека оваа е истата група од Гошинце, зарем не можеше истава група порано да биде лоцирана надвор од населено место. Но да не шпекулирам, веројано ќе има одговори на овие прашања во текот на деновиве.
тоа не е од сегаДали има некој приметено дека на битпазар се продаваат знамиња со голема албанија ??
Абе копук, гледаш ли на видеото дека уствари шошониве цело време им биле логистика и дека ги подржувале, каков соживот какви пичке материне? Олабави малце со телевизорот, ај што си оглупавел па и ке ослепиш.Викни ги од ГДОМ бе, нели ќе ја бранеа државава?
Тоа шупчето Пандов викни го, наместо на Хаваи нека дојде таму. Уствари Тони Шанац Опуштено е Кумановац, се тепаше у гради дека бил „лав“ на времето, кај е сеа? Ааа да, на фејсбук е, таму брани.
Јас би дошол, ама Тетово морам да го бранам и тој соживот шо остана во него.
У Сирија искључиво за Алах и девиците ли идат да војуваат? Моја проценка, наместени се и двете страни и терористите и полицијата.Eве и мене не ми е јасно. Ќе сакаш да ми објасниш кои се мотивите на напаѓачите?
Следеле наредби? Чиви?
За пари?
Која валута важи во пеколот? (или рајот, или Валхала, или како кој љуби да го вика тоа замисленото место на задгробниот живот)
Затоа многу револтирано реагирав во мојот коментар на стр.141 или 142, опозицијата не си прави воопшто услуга со ваквото понашање, туку само се оддалечува од народот. Како што реков Груевски дава државничка изјава не нападна никој, а овие шпекулираат на сите страни, не е убаво, стварно не е, не викам дека нема и Груевски после неколку дена да обвини некој, но во овој момент сите треба да се воздржат од вакви изјави.Да не речат после сум бил оваков, онаков, ќе ја искритикувам изјавата на Пендаровски за БГНЕС. (бугарска новинска агенција или што и да е)
http://libertas.mk/пендаровски-за-бгнес-со-инсценирани-и/
Он може да мисли или да биде уверен во било што, но треба да одбере кога да го кажува тоа. Додека уште трае акцијата или што се вика, уште не се закопани мртвите полицајци, нека молчи. После на сите ни е јасно дека ќе почнат обвинувањата.
Такви знамиња се продаваат секој ден, само што ние само во вакви моменти приметуваме.Дали има некој приметено дека на битпазар се продаваат знамиња со голема албанија ??
Ја од бит пазар имам видено и македонско знаме на истата тезга. Интересно дури и поевтино за стотина денари се продава одколку во македонските продавници. Кошта поскупо патриотизам од брат на брат...Дали има некој приметено дека на битпазар се продаваат знамиња со голема албанија ??