T
templar55
Гостин
Иначе уште се пука ама помалку...она што ме загрижува истрелите како да ги слушам се поблиску до мене. Чат пат некоја мала детонација...се надевам дека го чистат теренот.
Имаме ама не овој модел гарантClassified.
Сега прочитав дека престрелки има и во населба Бедиње.Иначе уште се пука ама помалку...она што ме загрижува истрелите како да ги слушам се поблиску до мене. Чат пат некоја мала детонација...се надевам дека го чистат теренот.
Не е за смеење работава, ама, ние имаме армија?Прочитав негде дошла армијата на помош вистина е ова или не ?
Отиден е на прослава по повод победувањето над нацизмот од пред некој ден.Тој па тој па, гарант отишол за да може спектакуларно да се врати демек некој јак курац е ќе не оправа. Фино им се погоди кога беше Гошинце Грујо во Брисел, сега ова кога е Хорхе во Москва. Па треба да си малоумен барем да не сумњаш.
Дај сподели линк...ЛЕЛЕЛЕСега прочитав дека престрелки има и во населба Бедиње.
имало огромно присуство на полиција на границата со косово и по љипково...влегле невооружени,оружјето им било во населбата или во државава некаде закопано...Па нема ни недела дена од Гошинце и пак му се дозволува на групи од странство слободно вооружени до заби да си преминат граница без никој да ги гибни? Зарем не беше доволно предупредување Гошинце да се зголемат контролите на границата со Косово? Зошто им се дозволи да влезат дури до Куманово и им се даде шанса за битка во урбана средина кога можеја да ги средат во планински предели мноогу полесно...
Ова нема врска. Тука блиску живеам. Се вртат сега шпекулации дека е можно да има пресметки кај Пожарната, односно кај Монопол, ма да, и она не верувам, премногу отворен простор има тука.Сега прочитав дека престрелки има и во населба Бедиње.
Забрана за кажување во јавност, а цел балкан уште пред 3 часа ја пренесе оваа информација.koj del od zabrana za kazuvanje vo javnost ne go razbiras.
Sigurno e veke i semejstvata nivni znaat
Неофицијално: Тројца повредени полицајци, наредба да не се даваат информации
http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=22214
има и армија и полиција и дбк и воено разузнување.![]()
Имаме вакво нешто ??? Полиција, армија...било кој ? 2 од овие UAV's ми летат над глава моментално