- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.537
- Поени од реакции
- 5.085
Чекај, викаш може да е вежба сето ова?Не се спие у пичку матер.
У Ѓорче имало ноќна вежба а Куманово е под барикаду.
Чекај, викаш може да е вежба сето ова?Не се спие у пичку матер.
У Ѓорче имало ноќна вежба а Куманово е под барикаду.
Batka tebe u dvor da ti pukaat na false flag. Aj ne zbori gluposti ne znaes kako e.Батка во Ку се случува моментантално false flag 2 али овој пат нема заебанции гледаат да биде со жртви,фрчат рафали скоро саат време ме разбудија од спиење,значи овие се решени конечно ако одат тие да иде и цела држава со нив у курац.п.с. Све да им ебам проклето усерено.
Ок,фала.Batka tebe u dvor da ti pukaat na false flag. Aj ne zbori gluposti ne znaes kako e.
Кој ги знае што правив само барем да има нешто на вести да кажесва...Не горат куќи на вежба. Јас живеам во Дива населба, се пука ненормално. Полиција на сите страни.
Koе дивно село бе, диво насеље се вика или у превод дива населбаУ дивна село веќе два саати се пука, конкретно кај амбулантата, изгледа сега престанаа.
Ајде де сега и ти како и да е името не е важно...Koе дивно село бе, диво насеље се вика или у превод дива населба
Мама вика пуцало се саат време,рафали рокале, надлетуваја едн хеликоптер, пола град е блокиран, сфи су дома и никој не отишја на работу.На крај се слушнала некоја јака детонација, ск е мирно.
Шпекулира се дека некоја група од Матејче била на гости у диво насеље и се испонапила и се скарале меѓу себе. Што се тиче мене сфе нека се испотепаф меѓу себе, да не ми дираф град, да не фаќам руле турс да пуцам и ја : )
Aли викам,шпекулира се по град и тој рано насабајле, значи могуќе е народ да еде гомна у 6 сабајле
Друга опција е нова 2001, или не?
Сс обични пијанице не се пуца, ама сс наоружани учке, на кои им треа едно пиво за да га глеаф Алаха пред себе и седмдес две девице, тк се пуца и поише од едн саат. А знаемо и наше АРМ какфо е неспособно такој да треа ги пуно време да га решиф инцидент.Ајде де сега и ти како и да е името не е важно...
Вчера кажуваа дека имало ептен контрола кај општина Липково, и викаше еден другар дека се спрема нешто овде...
Повеќе од саат време не се пука со пијани не се заебавај.
Сега сме 2015, такво сценарио ни Груевски неможе да исценира веќе, се освести народот, знае кон што (намерно кон што пишувам дека не се луѓе) да го впери прстот.