Не знам што те чуди дека не се сите робови на политичарите? Чудно ти е да поверуваш дека постојат такви луѓе? Знам тешко ти е да сфатиш. Тешко ти е да сфатиш дека некој си ги бара своите права, тешко ти е да поверуваш дека постојат такви луѓе. Слепец еден заслепен !!! Ова е чист доказ дека со своја глава не знаеш да размислуваш, само слепо следиш што ти е наредено.неактвиноста не значи согласување.
Не, ниеден човек не е отпорен на манипулации а политичарите најмногу ги сакаат тие како тебе што МИСЛАТ дека мислат со своја глава.Не знам што те чуди дека не се сите робови на политичарите? Чудно ти е да поверуваш дека постојат такви луѓе? Знам тешко ти е да сфатиш. Тешко ти е да сфатиш дека некој си ги бара своите права, тешко ти е да поверуваш дека постојат такви луѓе. Слепец еден заслепен !!! Ова е чист доказ дека со своја глава не знаеш да размислуваш, само слепо следиш што ти е наредено.
Се надевам дека ќе искочи исто како со турски тгек што трубеа. Сега тоа го нема им остана уште ова. Затгоа се деси и гошинце пробаа да споредуваат со 2001 и тоа еве го снема и така се надевам дека и другото ќе го снема.Споредбата Украина - Македонија е најглупа во цел овој случај, односно случкиве што се дешаваат во државава.
Искрено, ме заболе мене кур за Стефче, за Стојанче па уште помалку и за нивната идеологија.Па нема кај да одиш. Што идеологија има Стефче? Стојанче? У ствари, никој не ни има идеологија.
Океј е просветлен. Само ти мислиш.Не, ниеден човек не е отпорен на манипулации а политичарите најмногу ги сакаат тие како тебе што МИСЛАТ дека мислат со своја глава.
Ти бре свесен си дека не сите се борат за газот на некој лопов туку за себе лично се борат, за својот дом?? На таквите ко тебе тешко им е да сфатат, знам. Ако си ти таков не значи дека и другите се. Но тешко ти е да сфатиш. Чисто испрано мозоче... Со сите постови само докажуваш колку си ограничен и затуцан.Не, ниеден човек не е отпорен на манипулации а политичарите најмногу ги сакаат тие како тебе што МИСЛАТ дека мислат со своја глава.
А ти си свесна(ен) дека си изманипулиран(а) од објавувањето на снимките? Еве и да не се монтирани, сигурно е кратен почетокот и крајот (слушнав на некои снимки, жити мајка не ме терај сега да ги барам). Темпото со кое се објавувани - подгревање тензија за работи што не се битни за сите, но во секоја снимка ќе се најде некој засегнат и се надеваат дека на крајот ќе се создаде критична маса за демонстрации. Објавување само негативни работи (а и тие што ги најдоа не се критично негативни, најавуваа нарачани убиства) - зошто не спомнат посета на детски дом и слично, сигурно има. Всушност, зошто не ги објават сите, па ние да си селектираме? Зошто нема снимки за нив од опозицијата? Тие се светци? Зошто има потреба да објаснува пред и по секоја снимка, ние малоумни сме? Тоа е насочување. Играњето со емоции и лажното морализирање, од тоа најмногу ми се гади.Ти бре свесен си дека не сите се борат за газот на некој лопов туку за себе лично се борат, за својот дом??
Еве што вика професионалец.А ти си свесна(ен) дека си изманипулиран(а) од објавувањето на снимките? Еве и да не се монтирани, сигурно е кратен почетокот и крајот (слушнав на некои снимки, жити мајка не ме терај сега да ги барам). Темпото со кое се објавувани - подгревање тензија за работи што не се битни за сите, но во секоја снимка ќе се најде некој засегнат и се надеваат дека на крајот ќе се создаде критична маса за демонстрации. Објавување само негативни работи (а и тие што ги најдоа не се критично негативни, најавуваа нарачани убиства) - зошто не спомнат посета на детски дом и слично, сигурно има. Всушност, зошто не ги објават сите, па ние да си селектираме? Зошто нема снимки за нив од опозицијата? Тие се светци? Зошто има потреба да објаснува пред и по секоја снимка, ние малоумни сме? Тоа е насочување. Играњето со емоции и лажното морализирање, од тоа најмногу ми се гади.
И така натаму...
Паметам како вчера да беше кога беше убиен Мартин, уште тогаш имаше револт кај народот, страв. Не е оваа реакција на народот само од снимките, тоа само ја прели чашата. И без снимките знаеше народот сега само како да доби зелено светлоА ти си свесна(ен) дека си изманипулиран(а) од објавувањето на снимките? Еве и да не се монтирани, сигурно е кратен почетокот и крајот (слушнав на некои снимки, жити мајка не ме терај сега да ги барам). Темпото со кое се објавувани - подгревање тензија за работи што не се битни за сите, но во секоја снимка ќе се најде некој засегнат и се надеваат дека на крајот ќе се создаде критична маса за демонстрации. Објавување само негативни работи (а и тие што ги најдоа не се критично негативни, најавуваа нарачани убиства) - зошто не спомнат посета на детски дом и слично, сигурно има. Всушност, зошто не ги објават сите, па ние да си селектираме? Зошто нема снимки за нив од опозицијата? Тие се светци? Зошто има потреба да објаснува пред и по секоја снимка, ние малоумни сме? Тоа е насочување. Играњето со емоции и лажното морализирање, од тоа најмногу ми се гади.
И така натаму...
Не зборам за тоа, туку за содржината - нема почеток и крај на разговорот (нема шупраишЕве што вика професионалец.