Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Кој бара крв, во неговата крв ќе се удави
Незнам дали ја следиш темата од почеток , али пола од нив веќе посакаа смрт на полицајци , другата пола со смртни закани по фб по се живо што не се согласува со нив , а некои од нив се дрзнаа да стават у уста и веќе мртви луѓе , чисто да навредат. Еден лик на фб дури се дрзна да дава предлози да пунат бензин у шишиња да ги палат и да маваат денес. Ќе биде интересно да гледаме како ги костат со пендраци деновиве , али пуста желба за да дојдат нивните на власт им го мава адреналинот до максимум и не осеќат болка , и затоа се силни.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Незнам дали ја следиш темата од почеток , али пола од нив веќе посакаа смрт на полицајци , другата пола со смртни закани по фб по се живо што не се согласува со нив , а некои од нив се дрзнаа да стават у уста и веќе мртви луѓе , чисто да навредат. Еден лик на фб дури се дрзна да дава предлози да пунат бензин у шишиња да ги палат и да маваат денес. Ќе биде интересно да гледаме како ги костат со пендраци деновиве , али пуста желба за да дојдат нивните на власт им го мава адреналинот до максимум и не осеќат болка , и затоа се силни.
Тебе да те костат со пендрак, телетабис еден.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Штом ме прашаш, право ќе ти кажам.

За ВМРО сум, но немам членска книшка

ниту сум добил нешто од нив,

ниту пак барам од нив.

Можеби и ќе излезев.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Како прво биди и терминатор ако сакаш твое право.Како второ сите ги видовме кои беа на чело и се смешкаа за време на протестите додека носеа полицајци во болница и демонстранти во станица.Значи и те како има што да се збори за комуњарите.Како трето на крајот младите ќе го кркаат стапот со протестите,зошто што и да се случи понатаму пак ќе биде исто,дали едните или другите ќе бидат на власт.
Поентата ми е со насилство не го бива бре.Имаме добри млади интелектуалци кои знаат на цивилизиран начин да сменат влада.Види во Грција што се случи.Добра економска политика,млади и школувани.Тоа е успехот.И немој да ми кажеш дека све се случува баш поради Мартин.Ни на едните ни на другите ги забиле,едноставно детето имал лош ксмет.Види нис цел свет како полиција убива цивили,најтазе пример ти е Америка.Имало и ќе има.
Демек ако на чело имало СДСМ нема причина за гнев? Демек ако не чело имало СДСМ гомната на ВМРО се бришат, пупу не важи?
Како ќе смениш на цивилизиран начин диктатор? Апасиев цивилизирано и аргументирано му се противеше на режимот. Сеа е во Штип, изеден од мобинг и со побелена коса.
А тие шо за уши ги тегнат од дома за да гласаат за ВМРО пошо иначе ќе изгубат работа? А тие увезените? А умрените?
Еве, развиј ми тука ненасилна стратегија за буткање на една ваква власт.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.356
Поени од реакции
21.771
Не знам дали е постирано видеово, но нека стои.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Не знам дали е постирано видеово, но нека стои.

:pos:

Абе овие си мислат и дека ако кампираат(ликот кажа дека сакале цела ноќ да седат тука :D) пред влада и така таа сама магично ќе сме смени.

EDIT : То за читалната е страшно и срамота...

Последно уредено:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Кажи ми со какви средства ќе се сменат Грујовистите?
Убаво беше предложено техничка влада и политичка па правна разрешница.
Зошто не прифатија и индиректно дозволија да има вакви немири?
А што мислите дека ќе се смени со намири? Дали тоа што ќе бидат претепани или убиени цивили или полицајци ќе се смени нешто? Па дури и да се смени, тие нема да бидат живи да го видат тоа. Кажи ми, дали вреди да погинат Македонци за да се симне некој од власт? Еве гледаме примери од Украина, Сирија, Ирак итн. Со убиства може само полошо да биде, никако подобро. Никаде во Европа и Западниот свет со војна не се сменила влада. Со протести да, па дури и со немири, ама се треба да има граница.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Ќе завршам со насилствата, најболната точка во оваа тема.

Тема : Отварањето на оградата на владата со клучот.
-Класична намештаљка, за да се потпалат граѓаните да направат беља пред владата.

Момент 1 : Полицаецот ја отвара портата и се приклучува кон протестот, заедно со оние што протестираат.
ПОЛИЦАЕЦ - тоа значи потпалување на страстите и услови за да се тргне кон крв и бутање и кршење во владата како и на фасадата.
Ова ќе резултураше со страшен инцидент и страшни тепачки и приведувања.

Момент 2 - За среќа, Народот не е заинтересиран за влез во владата

Момент 3 -
Доцна кога веќе се виде дека не се заинтересирани за насилства , доаѓаат говеда од нигде никаде кои испровоцираа инциденти, при што приведени, тепани, повредени беа невини луѓе.

Момент 4 - Полицаецот одеднаш се враќа во одбрана на Груевски со следната изјава :

Момент 5 - Груевски во интервјуто со цел да се затскрие дека стои зад нередијата, ја праи најкардиналната грешка изминатиов период.. Дава сосема друга изјава од полицаецот
Изјава со кое се праи емотивец и мало јагненце, наивно... во која тврди дека портата била отворена за да мајката влезе да разговара со него...
(пуштете oд 7:42)

Втората работа од клипов е некаде накај 8:30, каде овај лудиов почнува да шлапа дека мајка му на Мартин Нешковски имала други задни намери..
МА ЛИК НИ ЈЕ НОРМАЛАН :popce::popce::Кезец::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Момент 6 : Денеска истите говеда кои сакаа инциденти беа попречувани свесно од толпата и лесно се приметуваа, можам да кажам комотно, тврдам дека беа малолетници, изманипулирани.

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.481
Поени од реакции
28.859
Тебе сорос ти го испил мозокот бе болен еден.
Иди на лечење од шизофренија.
Дај најди ми пост каде поддржувам платеници од запад
А за шизофренија може ти да идеш да се провериш зашто 2 теми имам со докази против тебе. Исто како Заев со бомбите. Првата ја ке ја пуштам на форумов на 17 мај ;)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
А што мислите дека ќе се смени со намири? Дали тоа што ќе бидат претепани или убиени цивили или полицајци ќе се смени нешто? Па дури и да се смени, тие нема да бидат живи да го видат тоа. Кажи ми, дали вреди да погинат Македонци за да се симне некој од власт? Еве гледаме примери од Украина, Сирија, Ирак итн. Со убиства може само полошо да биде, никако подобро. Никаде во Европа и Западниот свет со војна не се сменила влада. Со протести да, па дури и со немири, ама се треба да има граница.
Никаде, само монархии во Франција, Русија, Турција, САД...
Дали вредело, процени самиот.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
А да идете у три лепе пичке материне може?

Соросоид/СДСМ-овец сум ако сакам да паднат говнава што не рекламираат како Мека за инвестиции и дојдовме на исто рамниште со ебаните Индијци и Кинези што работат за $/ден.
Соросоид/СДСМ-овец сум ако ми се владеачкиве структури дојдени преку таквото ? Ако истите се на некому мајка на некому маќеа?
Соросоид/СДСМ-овец сум ако свесно гледам како ми го подјебаваат пензискиот фонд за кој што одделувам секој месец со градење на споменици за кои што човек треба да е стварно ретардиран да ги оправда истите. Го заболе некој курот дали Аце покажувал накај Солун и дали осветлењето било добро кога народот нема леб да јаде.
Соросоид/СДСМ-овец сум што сакам подобра иднина за мене и моите најблиски? Или ако сакам подобра иднина МОРА да одам во странство?

НЕ! Не сум ниту соросоид, ниту сум член на СДСМ !!!!

Ама ме боли кога гледам како свесно не ебат у здрав памет и затскриваат све и свашта. Како уништуваат човечки животи затоа што некој решил да биде поштен, затоа што некој решил да не им игра како што му свират. Затоа што некој има различно мислење од нив? Ќе лета во ендек?

Во нормални држави за најмала работа која што може и да е афера - министри па и влади даваат оставки. Овие нашиве у стање се да направат граѓанска војна ама фотељите не ги даваат.

Имаме корумпирано судство.
Имаме корумпирано здравство.

Се е труло во оваа наша мала државичка.

Е тоа ме боли.

Ме боли што она смешното човече со цвикерчиња дојде да кажува кој ќе летал во ендек.
Ме боли што идиотот што ни го води здравството се понаша како Балтазар. Секој ден со нови глупости истапува.
Ме боли што брклата крие убиства, мести и прави разно разни други криминали со братучедите.

А највише ме боли тоа што мислат дека се НЕДОПИРЛИВИ! И баш поради таквото мислење и ќе паднат.

Е сега добро знаеме дека никој нема да го окрка од големите риби туку ќе наместат некое ситно рипче да го крка за сите малверзации а паричките ќе си ги делат дал меѓу себе, дал со плавите.

Е така ....

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Денес мислев дека ќе бите пожестоко но фала му на Ѕевс се беше културно, без немири исто како и пред четири години, без многу политички фаци. Веројатно сите се уплашени после случувањата од првиот ден. Поради тоа сите порано го напуштија протестот, барем така ми изгледа.

Пак имаше провокатори, сега која страна ги пушта... фифти-фифти е, арно што некои госпоџи направија жив ѕид а некои момци цело време ја смируваа ситуацијата и не ескалира.

УФ ќе заборавив; голем поздрав до сите затупени офци, партиски издркотини и гниди кои оправдуваат убиство и соучество во убиство, многу сакам примитивни организми како вас, ако може да се нарече нешто како вас организам. Бот повеќе биодговарало.

Исто сакам да ги поздравам сите интернет ѕвезди и револуционери деца на истите гомна само друго паковање кои преку социјалните мрежи постираат тик-так и viva la revolution, мајдани ама од Шпанија братело. Мислев дека е доволно што сте биле шамарани како помали (и од мене и од мајка ти кога сме биле у комбо) ама изгледа црнечки сакате.

Позз и до свињите.
Паторот.
Бркото.

Знам, не им бегаат уште 10 години.
Едноставно немет свајст.

П.С. ами и ние нема да бегаме \m/

Последно уредено:
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции