Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
Ако е така нека биде појасна и нека каже локација пошо не би и простил.Можеби се жали затоа што не ја ебеле...
Единствено иам еден услов - да ја носи краватата на Латас.
Ако е така нека биде појасна и нека каже локација пошо не би и простил.Можеби се жали затоа што не ја ебеле...
Кој тоа рече дека сме жртви? Јас само констатирав разлики во состојба на дух.Ama te molam nemoj so vakvi dvojni arshini, i kako samo "vie" cel zivot od nekogo ste zrtvi,dali od komunizam,brankovizam sea od zaevizam(posledniov e najgolemiot paradoks ali ajde), kako nie drugive da ne sme ziveele i ne ne "ebele" vo gore spomenatite vreminja.
Pak na istoto se navrakjame,i ova e posledno so ke go napisam vo vrska so ova. Kako e vozmozno nekoj da e iznerviran od milsenje na forum a mu go pusat diplomirani za 20k i voedno so toa se kurci a pokraj toa da ne e beden(so kurcenjeto)? I kako napravi procenka drugiot clen deka ne bil iznerviran vo momentot?Кој тоа рече дека сме жртви? Јас само констатирав разлики во состојба на дух.
Ти почна да ми споредуваш човек на кои му беа набројувани членови на семејство, кој беше навредуван и му беа лепени етикети затоа што предходно споделуваше сопствен став, со човек на кој првиот пост денес му беше лепење на слика со пари и курчење со истата.
Не знам во каков свет ти живееш и што концепти за еднаквост имаш, ама во мојот нема простор за едначење на тие две работи. Изнервиран и беден не е исто, и нема да биде, ни за милион години од сега.
цело време се форсира Мартин а се забораваат многу други подрастични... зошто не се побара командна одговорност за случајот Трајан Беќиров, убиен во 2006, има документација од Хелсиншки, лично од Најчевска !!!И која е причината на контра-протестот ? Брат му од Мартин да не се пали за братму и да не води протести ?
Тебе ти изгледа логично изнервиран човек да реди пари, да ги става пред монитор, да се мачи да ги слика и да ги објавува на форум? Мене воопшто не ми изгледа.Pak na istoto se navrakjame,i ova e posledno so ke go napisam vo vrska so ova. Kako e vozmozno nekoj da e iznerviran od milsenje na forum a mu go pusat diplomirani za 20k i voedno so toa se kurci a pokraj toa da ne e beden(so kurcenjeto)? I kako napravi procenka drugiot clen deka ne bil iznerviran vo momentot?
da ne si vo kozata negovaИ која е причината на контра-протестот ? Брат му од Мартин да не се пали за братму и да не води протести ?
Логиката вели дека ако има повеќе дневни протести ќе мора да потклекне под притисокот како што беше случај со студентите. Вака со контрапротести неговите членови ќе го штитат од таа одлука. Не знам што да кажам освен милошевич и белорусија.И која е причината на контра-протестот ? Брат му од Мартин да не се пали за братму и да не води протести ?
Иста како и причината за протестот. Некој ти пречи и протестираш. Шо не е јасно тука?И која е причината на контра-протестот ? Брат му од Мартин да не се пали за братму и да не води протести ?