Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај ќе стрела тој педеркото грчки , да ја стрелам јас сестра му в пичка.Цилридис денес стрела осеќам !
Мора да дај првенец во дресот на Пелистер![]()
Да не беше да ја гледаш?!Која услуга? Појаки сме и си победивме.![]()
Битола сум. Муабето ми беше дека можи поштено ги надигравме, Тетекс посекако е насочен кон купот, па рано е да се кажи дека ни прај услуга. За услуга ќе станва збор ако гризат на утакмиците со Турново, иако ќе му бидат небитни бодојте.Да не беше да ја гледаш?!
Мило ми е што само јас верував дека ќе опстанеме за џабе грујо не го сонвав![]()
Слаби се Гостивар, ги гледав на утакмица со Царев Двор, само двајца поединци и на нив се базираат, а во случај да дојди да играме со нив бараж ... мислам многу јасно ќе биди кој е кој ако се стигни до таа точкаДенес било како било важен е резултатот и бодовите ко немаме некој да кажи што и како се случувало
А за пастирот имав пишано некоја страна поназад сега ја чекам боркица или примабалерината да ми дојдат
Море колку нерви си кладевме за џабе ко сигурно остануваме ама по потешкиот пат како и секогаш!
Недела со сите сили во нова победа за да направиме разлика над турново
Овие гостивар ги знај некој ги има гледано да видиме шо тим се... Со царев двор играат ама не знам кога и каде...
Добро Декси,не мора пак да прајш "поделби"Слаби се Гостивар, ги гледав на утакмица со Царев Двор, само двајца поединци и на нив се базираат, а во случај да дојди да играме со нив бараж ... мислам многу јасно ќе биди кој е кој ако се стигни до таа точка)
Иначе мило ми е шо ЕДИНСТВЕНИ бевме овде на форумот што верувавме во опстанок на Пелистер во прва лигаСепак има уште 4 кола, ама на прав пат се
)
Иначе мило ми е шо ЕДИНСТВЕНИ бевме овде на форумот што верувавме во опстанок на Пелистер во прва лигаСепак има уште 4 кола, ама на прав пат се
)