Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Ne cini upravata a:):giggle::cool:

Ne prajte inkeri be cekajte nwka zavrsat utakmicite.

Треба да се памти ова услуга од Тетекс и во иднина да се врати од наша страна.
А можи и да се воспостави соработка на двете управи во иднина.
Цилридис денес стрела осеќам ! :D
Мора да дај првенец во дресот на Пелистер :cool:
Кај ќе стрела тој педеркото грчки , да ја стрелам јас сестра му в пичка.
Послаб напаѓач од него не памтам да имало во Пелистер.
Уште две сезони да игра нема гол да дај.

Многу сме јаки але...
Многу сме јаки
Многу сме јаки
In Gjoko we trust
Мило ми е што само јас верував дека ќе опстанеме за џабе грујо не го сонвав :D

Да не беше да ја гледаш?!
Битола сум. Муабето ми беше дека можи поштено ги надигравме, Тетекс посекако е насочен кон купот, па рано е да се кажи дека ни прај услуга. За услуга ќе станва збор ако гризат на утакмиците со Турново, иако ќе му бидат небитни бодојте.

Денес било како било важен е резултатот и бодовите ко немаме некој да кажи што и како се случувало
А за пастирот имав пишано некоја страна поназад сега ја чекам боркица или примабалерината да ми дојдат :D
Море колку нерви си кладевме за џабе ко сигурно остануваме ама по потешкиот пат како и секогаш!
Недела со сите сили во нова победа за да направиме разлика над турново ;)
Овие гостивар ги знај некој ги има гледано да видиме шо тим се... Со царев двор играат ама не знам кога и каде...

Денес било како било важен е резултатот и бодовите ко немаме некој да кажи што и како се случувало
А за пастирот имав пишано некоја страна поназад сега ја чекам боркица или примабалерината да ми дојдат :D
Море колку нерви си кладевме за џабе ко сигурно остануваме ама по потешкиот пат како и секогаш!
Недела со сите сили во нова победа за да направиме разлика над турново ;)
Овие гостивар ги знај некој ги има гледано да видиме шо тим се... Со царев двор играат ама не знам кога и каде...
Слаби се Гостивар, ги гледав на утакмица со Царев Двор, само двајца поединци и на нив се базираат, а во случај да дојди да играме со нив бараж ... мислам многу јасно ќе биди кој е кој ако се стигни до таа точка :))
Иначе мило ми е шо ЕДИНСТВЕНИ бевме овде на форумот што верувавме во опстанок на Пелистер во прва лига ;) Сепак има уште 4 кола, ама на прав пат се :))

Слаби се Гостивар, ги гледав на утакмица со Царев Двор, само двајца поединци и на нив се базираат, а во случај да дојди да играме со нив бараж ... мислам многу јасно ќе биди кој е кој ако се стигни до таа точка :))
Иначе мило ми е шо ЕДИНСТВЕНИ бевме овде на форумот што верувавме во опстанок на Пелистер во прва лига ;) Сепак има уште 4 кола, ама на прав пат се :))
Добро Декси,не мора пак да прајш "поделби":pos:..
Не биди и ти ко онај со вистината...(шо ги селектираше луѓето)...
Сите овде шо пишиме го сакаме Пелистер...
Е сега за разлика од тебе и Горан,појќето не верва(в)ме дека има надеж...(со право)...
Кога се работи за луѓето шо се во и околу клубот,а посебно ЏОКО,:mad:не вервам да ми речат дека денес е среда,а не пак дека ќе се подобрат работите...
Е сега кога тогаш мораше да ни тргни,и преголем малер беше да изгубиме толку многу бодој,а ништо да не ни се врати,макар и не сме заслужиле...
Мораше да се врати нешто..
Сега сами си ја кројме судбината,имаме 4 утакмици,од нив 3 на "домашен терен",па од нас зависи дали ќе играме догодина пак кај шо треба или ќе си ги ебаваме греојте со Врапчиште....

Abe Goko gi spremase decata, vi kaza Goko deka treba vreme eve pocnaja da pobedvat do leto ne gostivar BARCELONA ke ja tepame. OD NAS ZAVISI SE PONATAMU.

Ако не се сменат РАДИКАЛНО работите, в година не очекува иста приказна, во најдобар случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom