Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ова го оправдува однесувањето на цајканите во читалната?
Не!
Оставка на власта!
Технократска влада во период од 3-4 години додека се спопикаат сите криминалци во затвор. Од државно до локално ниво. Потоа ќе почнеме од почеток.
Сам си одговори , далеку помало.![]()
Нова трета опција со сериозни луѓе ќе бидат освежување , али не дека и тие нема да забегаат со тек на време. И дефинитивно ни треба нов систем на владеење , без маратонски мандати и добивање на чувство на недопирливи.
Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?Како ова го оправдува однесувањето на цајканите во читалната?
Тој беше херој херој. Личн. Мајмуниве што млатеа деца не се. Толку е едноставедноставно ама некако поенти од мрак си влечеш.Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?
Сеа јас ќор сум? Не се гледа овде , во првите 5 секунди , раскрварени подлактици? Во читална ебаго. Мада не ме чуди да не знаеле каде одат плавине и шо багра се збира во читални.Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?
Ирочнично го кажав пошто тоа беше манипулација на опозицијата. Човекот си даде изјава.[DOUBLEPOST=1430908673][/DOUBLEPOST]Тој беше херој херој. Личн. Мајмуниве што млатеа деца не се. Толку е едноставедноставно ама некако поенти од мрак си влечеш.
Булшит.![]()
Дали ова стварно се случи вчера ? Или само bullshits ?
Реално, ми се чини дека постот е креиран со цел да се подгрее атмосфера.Колку е веројатно ова да е вистина?Прегледај го приврзокот 120552
Добро е што е толку, внатре влегле 30тина желки по 10тина протестанти натегања буткања и ете некој завршил така. Другото е креирање хистерија ама ок нивно право.Сеа јас ќор сум? Не се гледа овде , во првите 5 секунди , раскрварени подлактици? Во читална ебаго. Мада не ме чуди да не знаеле каде одат плавине и шо багра се збира во читални.