- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Како ова го оправдува однесувањето на цајканите во читалната?
А зошто сега, кога има стабилна економија, кога има инвестиции, кога има здрава фискална политика, кога има прилив од даноци и царини. Кога секој прави разлика, што добил, а што изгубил.Не!
Оставка на власта!
Технократска влада во период од 3-4 години додека се спопикаат сите криминалци во затвор. Од државно до локално ниво. Потоа ќе почнеме од почеток.
Не, не. Чуството на недопирливи се прави токму вака со протести. Па кој и да дојде нареден на власт да знае дека ако направи големи срања дека ќе му се деси народ и ќе го јаде.Сам си одговори , далеку помало.![]()
Нова трета опција со сериозни луѓе ќе бидат освежување , али не дека и тие нема да забегаат со тек на време. И дефинитивно ни треба нов систем на владеење , без маратонски мандати и добивање на чувство на недопирливи.
Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?Како ова го оправдува однесувањето на цајканите во читалната?
Тој беше херој херој. Личн. Мајмуниве што млатеа деца не се. Толку е едноставедноставно ама некако поенти од мрак си влечеш.Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?
Сеа јас ќор сум? Не се гледа овде , во првите 5 секунди , раскрварени подлактици? Во читална ебаго. Мада не ме чуди да не знаеле каде одат плавине и шо багра се збира во читални.Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?
Ирочнично го кажав пошто тоа беше манипулација на опозицијата. Човекот си даде изјава.[DOUBLEPOST=1430908673][/DOUBLEPOST]Тој беше херој херој. Личн. Мајмуниве што млатеа деца не се. Толку е едноставедноставно ама некако поенти од мрак си влечеш.
Булшит.![]()
Дали ова стварно се случи вчера ? Или само bullshits ?
Реално, ми се чини дека постот е креиран со цел да се подгрее атмосфера.Колку е веројатно ова да е вистина?Прегледај го приврзокот 120552
Добро е што е толку, внатре влегле 30тина желки по 10тина протестанти натегања буткања и ете некој завршил така. Другото е креирање хистерија ама ок нивно право.Сеа јас ќор сум? Не се гледа овде , во првите 5 секунди , раскрварени подлактици? Во читална ебаго. Мада не ме чуди да не знаеле каде одат плавине и шо багра се збира во читални.