Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
Не!
Оставка на власта!
Технократска влада во период од 3-4 години додека се спопикаат сите криминалци во затвор. Од државно до локално ниво. Потоа ќе почнеме од почеток.
А зошто сега, кога има стабилна економија, кога има инвестиции, кога има здрава фискална политика, кога има прилив од даноци и царини. Кога секој прави разлика, што добил, а што изгубил.
Што сега ја запнавте.
Кога се купуваат трактори, мотори и коли од салони. Што сега ви треба техничка власт. Што не ја баравте во 2009 година, на економска криза. Зашто ви е овој тајминг.
Зашто вие сите сте задоени дека се мора да е црно, за вие да му отворите очи на народот, ко божем тој не памти што имал, а што има сега !!
Абе не правете хаос, со туѓу пари и фигури у шах. Земете и кажете зошто не сте у Собрание, зошто вашите подржувачи се на ИЌ. Зошто го сакате Тито :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Сам си одговори , далеку помало. :)

Нова трета опција со сериозни луѓе ќе бидат освежување , али не дека и тие нема да забегаат со тек на време. И дефинитивно ни треба нов систем на владеење , без маратонски мандати и добивање на чувство на недопирливи.
Не, не. Чуството на недопирливи се прави токму вака со протести. Па кој и да дојде нареден на власт да знае дека ако направи големи срања дека ќе му се деси народ и ќе го јаде.

Ама што фантазирам, ние сме човечиња. Тибам робовскиот менталитет. Фетиш ни е да робуваме. Луѓе кои се палеле на Тито сеа се палат на Сашо. Уште живееме во комунистички филм, каде поголеми комунисти се оние кои треба да се десничарска партија.

Затоа се тераат и глупиве муабети за трета опција. Овие се катастрофа, ама седи бе, дур не се појави трета опција ќе ги трпиме. А трета опција нема да се појави затоа што тие што се на валст не пуштаат да се појави, ама кој да сфати ебате, сигурно не народ кој глеа турски серии 24/7.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Како ова го оправдува однесувањето на цајканите во читалната?
Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.364
Поени од реакции
5.536
Да ми се напушите сите што префрлате на партиска основа ова, ЗА ЧОВЕЧКИ ЖИВОТ СЕ РАБОТИ AЛОООО . СДСМ се хиени сигурно ќе пробаат да го искористат ова ама ме боли к.. што сакат нека прават , мене ми е за мене и моите блиски пошто знам какви говна има у полиција примено!!

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Пред да почнат да спремаат колоквиуми

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Кое однесување? Не се гледа ништо на клиповите освен камера што се тресе и викање. Има и уште еден клип со двајца лесно повредени во такво буткање многу веројатно е тоа да се случи. И најбитното, зошто полицијата би влегла во читалната и би тепала 50 души кои учеле? За онака да се изживува? Па нели оној полицаец вчера беше херој, нели и тие имаат деца и тие се на другата страна?
Тој беше херој херој. Личн. Мајмуниве што млатеа деца не се. Толку е едноставедноставно ама некако поенти од мрак си влечеш.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Сеа јас ќор сум? Не се гледа овде , во првите 5 секунди , раскрварени подлактици? Во читална ебаго. Мада не ме чуди да не знаеле каде одат плавине и шо багра се збира во читални.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
После сфе шо видоф на клипчето у читална шо го постаи ГадХејт не знам шо да искоментирам веќе...

Ебнете ги овие шмутус да им ебам тоа мисирите и остајте на темава да се праат сериозни муабети и да може да се информираме за нови протести.

Разбирам слобода на говор, демократија глумиме и треба секое мислење да го чуеме ама на овие веќе не треба да им се дозволи да шират пропаганда бем им стомајки!

Уште ако е вистина она на сликана дека се СПРЕМНИ ко за ВОЈНА против својот НАРОД кој не е задоволен од тоа како ОНИ ФУНКЦИОНИРААТ и се СПРЕМНИ да ги СКИЧМАТ ОД ЌОТЕК тогаш што ни останува? Зошо да ги слушаме? Исечете ги сфе им ебам!

Бомбиве за Смилкофско и Младеноф ќе не докусурат..

пм=MGLpM

Stelar
Член од
11 декември 2009
Мислења
1.409
Поени од реакции
3.318

Дали ова стварно се случи вчера ? Или само bullshits ?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Тој беше херој херој. Личн. Мајмуниве што млатеа деца не се. Толку е едноставедноставно ама некако поенти од мрак си влечеш.
Ирочнично го кажав пошто тоа беше манипулација на опозицијата. Човекот си даде изјава.[DOUBLEPOST=1430908673][/DOUBLEPOST]

Дали ова стварно се случи вчера ? Или само bullshits ?
Булшит.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Колку е веројатно ова да е вистина?Прегледај го приврзокот 120552
Реално, ми се чини дека постот е креиран со цел да се подгрее атмосфера.
Не дека е нелогично полицијата да ги брани стратешките места (зошто тоа им е работа), ама ова со поракава од „припадникот“ делува наивно.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Сеа јас ќор сум? Не се гледа овде , во првите 5 секунди , раскрварени подлактици? Во читална ебаго. Мада не ме чуди да не знаеле каде одат плавине и шо багра се збира во читални.
Добро е што е толку, внатре влегле 30тина желки по 10тина протестанти натегања буткања и ете некој завршил така. Другото е креирање хистерија ама ок нивно право.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom