Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Претходно напиша дека ПОВИКУВАЛЕ, сеа атмосферата инсинуирала кон насилство.

Нема потреба да ги провоцираш членовите тука верувај, без разлика каков мотив да имаш, освести се барем малку.
да де атмосфера во кој викаш е сега ќе им ебеме матер доаѓајте готови се а у зградата нема никој btw.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Брутус и циге, пред да ме цитирате со некакви си прашања, прочитајте ги претходните мои постови. :)

Или можеби барам премногу. Секој со својот капацитет.

T

templar55

Гостин
Кои се тоа „вие“?
Со кој тоа ме поистоветуваш?
Немој да ми кажеш дека ти си загрижен граѓанин. У оваа земја е се позадински. Денеска урлаш на улици за да утре седнеш на фотеља.
Таа пракса многу добро функционира уште од минатото. Пр: Филип Петровски и ред други.
Не ми ја продавај финтата со загрижен граѓанин на мене. Јасно ми е што луѓе излегуваат на протести и контрапротести, се амеби до амеби со пуста желба да лапнат и они малку од колачот.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Дали народов сака да се случи Киев v2 во Скопје? Дали вие имате памет?
И подржувачи на власта, да ви ебам се по список дома, толку глупа раја сте ни господ не ве спасува
Зошто да не? Баш би сакал Јанкуловска да ја кренам на рамо и да ја фрлам во контејнер, како што тоа го правеа украинците на нивните пратеници...
ФИЛМ човече, ФИЛМ!!!

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373
Влегоа во Браќа Миладиновци, јас бев таму..Напнато беше ама влегоа желките откако дел од демонстрантите влегоа у читалната и сакаа да се сокријат.Запалени контејнери блиску до читалната.. Само ме легитимираа дали имам индекс и викам иам студентска легитимација..Не ми ни даде да го отворам новчаникот ми вика оди ајде... После на излегување од двор друг негов колега ме застана и ме праша каде дечко? Јас му викам ваш колега ме легитимираше со студентска легитимација и ми вика внимавај,оди дома, бегај...Глупо ќе беше да го јадевме ние стапот у читалната оти овие дојдоа од простести и се криеја.. Додека бев у читална коа влегоа тие 2-3 критични минути не видов ќотек...Само ни рекоа сите да слеземе во хол и се качија во сите читални... Девојчињата беа исплашени и ме гледаат со прашалници во очите незнаат шо се дешава...Напнато беше како влегоа се слушаат чизмите од мермерните скали онака силно ехо и се уплашија девојчињата..Како и да е глетката беше страшна како трчаат желките кон влезот на читалната... :shook::shook::shook:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Мирни протести само Геј Заедницата прави.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Влегоа во Браќа Миладиновци, јас бев таму..Напнато беше ама влегоа желките откако дел од демонстрантите влегоа у читалната и сакаа да се сокријат.Запалени контејнери блиску до читалната.. Само ме легитимираа дали имам индекс и викам иам студентска легитимација..Не ми ни даде да го отворам новчаникот ми вика оди ајде... После на излегување од двор друг негов колега ме застана и ме праша каде дечко? Јас му викам ваш колега ме легитимираше со студентска легитимација и ми вика внимавај,оди дома, бегај...Глупо ќе беше да го јадевме ние стапот у читалната оти овие дојдоа од простести и се криеја.. Додека бев у читална коа влегоа тие 2-3 критични минути не видов ќотек...Само ни рекоа сите да слеземе во хол и се качија во сите читални... Девојчињата беа исплашени и ме гледаат со прашалници во очите незнаат шо се дешава...Напнато беше како влегоа се слушаат чизмите од мермерните скали онака силно ехо и се уплашија девојчињата..Како и да е глетката беше страшна како трчаат желките кон влезот на читалната... :shook::shook::shook:
Фала за реалниот опис. И не се плаши друг пат.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Немој да ми кажеш дека ти си загрижен граѓанин. У оваа земја е се позадински. Денеска урлаш на улици за да утре седнеш на фотеља.
Таа пракса многу добро функционира уште од минатото. Пр: Филип Петровски и ред други.
Не ми ја продавај финтата со загрижен граѓанин на мене. Јасно ми е што луѓе излегуваат на протести и контрапротести, се амеби до амеби со пуста желба да лапнат и они малку од колачот.

Не ми ја продавај финтата со загрижен граѓанин на мене. .

Сфаќаш бе неупатен? СФАЌАШ?

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Спремни ли сте за украинско сценарио?
Па само така ќе разберат властодршците дека "портокалови верници" има се помалку!
Па одговорот е ДА, спремни сме да ги бутнеме овие што ни на крај памет и по толку објавени снимки полни криминал не се одважуваат да си дадат оставка...

W

wicked_1

Гостин
да де атмосфера во кој викаш е сега ќе им ебеме матер доаѓајте готови се а у зградата нема никој btw.
Ќе маневрираш со фактите кај некој ретардиран по штабска линија, не кај мене.
Конкретно напиша дека опозицијата повикувала на насилство, а не луѓе од насобрана толпа народ.
Средете си ги срањата шо ви ги диктираат и така ви е интегритетот у јама отиден.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ќе маневрираш со фактите кај некој ретардиран по штабска линија, не кај мене.
Конкретно напиша дека опозицијата повикувала на насилство, а не луѓе од насобрана толпа народ.
Средете си ги срањата шо ви ги диктираат и така ви е интегритетот у јама отиден.
Опозицијата повикуваше демонстрантите остварија. Што не е јасно?

Z

zmej gorjanin

Гостин
Луѓе освестете се дека протестите наредниов период на некого ќе му одговара да ескалираат, а тоа нема да значи дека некој во некоја друга држава ќе го заболе стапот, туку дека кај нас на наши улици може да падне жртва(без разлика дали од страна на полицијата или некој што протестира).

Пазете што посакувате, и не врескајте на полицајците, врескајте на тие што маваат со шипки по нив(погледнете на видеата штитовите на полицајците како се искршени од какви метални шипки). Врескајте на тие што кршат по улица, што палат контејнери, што маваат со метални шипки, бидејќи заради таквите полицијата ве протерува.

Така да за тие што навистина сакаат да протестираат заради неправдата што ја нанела владата, нека не дозволуват некоја група хулигани да им го уништува протестот.

Постов го напишав бидејќи несакам Киев да се случи во мојата земја, не сакам наши деца да загинат за нечии политики.
Ја сакам партиски куропушачи за леб да питаат иако тоа и на најголем личен непријател не би му го посакал. Тоа е тој канцер кој што пуштил пипци длабоко во секое здраво ткиво во ова општество, општество со кое владеат неспособни куртони и медиокритети од позиција на сила. Искрено им посакувам еден ден да мораат и тие да се измачат да си го заработат лебот и да молат за него.

Во меѓувреме

Државата се задолжи 86,5 милиони евра, 11,5 милиони евра повеќе од планираното

Земи си кредитче денес, за да поделиш платиче утре, што фина дпмнеовска филозофија. Ако цицајте дур има бунарот уште..

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom