Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
За видеото со полицаецот што се тргна и што ја отвори рампата, не можам да читам заклучоци од типот, и сврте грб на Јанкуловска, премина од страната на протестантите и сл.

Како прво мене ова ми делуваше на типичен паничен напад.Значи човекот беше заробен во толпата луѓе, и прво што направи од кога излезе од гужвата, отиде да се напие вода. Затоа нека го погледнaт видеово членови кои знаат да ги прочитаат симптомите. Да не се дозволи да му се лепат етикети на човекот.
Не грешка си, отишол до вц.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.944
Udrija dzandarive ...
I vodeni topovi se koristat.

D

Deleted member 54216

Гостин
Секоја му чест.

Затоа последниве 3 години имаше регрути за полицајци на секој 3 месеци, додека во секоја нормална држава се одржуваат еднаш на 5 години ако не грешам.И полицајците се луге, не се ни глуви, не се ни слепи и тие имаат деца.
Не беше без причина МВР што имаше конкурси на секој 3 месеци за полицајци, знаеа дека ке им требаат млади безмозочни дечки да ги користат како обични кучиња на народот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ако дадат наредба за насилно растурање на протест, би си нанеле поголем шамар од било која бомба на Заев.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Многу брзо го исчистиле теренот

D

deli

Гостин
до модераторот:
Сега кога веке знаеме нека се смени насловот на темата од "Припадник на полицијата претепал момче до смрт" во "Припадник на обезбедувањето на премиерот претепал момче до смрт"

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
Ако дадат наредба за насилно растурање на протест, би си нанеле поголем шамар од било која бомба на Заев.
Утре ќе кажат дека 200 полицајци се повредени, се ќе биде покриено од пропагандната машинерија, а штетата врз зградата на Владата е 10 милиони евра, 45 странски инвеститори ја откажале инвестиција со која планирале да вработат 100.000 граѓани со проечна плата од 500 евра.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Повели мојсо искажи си го сопственото мислење еве ти ја темата.
Ми се гади од она што го чув. Тоа што ја членувам некаде, не значи дека ја не сум способен да размислувам со сопствена глава и добро да разграничам што е право а што не. Штета е, огромна штета е, што се генерализираат луѓето, се вадат од контекст работи кажани, или не кажани. Ама тоа е:toe: Кога и на форум, каде сум ТОТАЛНО непристрасен и објективен, секое мислење ми го поништува тоа што сум член на УМС ( и тоа пази, ја САМ признавам, не да сум застанал да ги бранам, едноставно онака...во обид да сменам некое мислење кај луѓево ) не успеав за жал :/

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.944
Моментално има млатење на демонстрантите ...

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Моментално има млатење на демонстрантите ...
Слушнав дека биле користени водени топови и солзавец. Точно е? Сфе у пм!

Додека бев јас беше горе-доле мирно. Беа фрлени јајца, по некој патлиџан, пластични шишиња. Немаше некои судири како што пренесоа по медиумите. Е отпосле не знам што се случувало.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.944
Слушнав дека биле користени водени топови и солзавец. Точно е? Сфе у пм!
jako mlatenje padnalo, ima eden pokosen lezel na zemja pomos mu se ukazuvalo, jako udrile kucinjata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom