?
Не грешка си, отишол до вц.За видеото со полицаецот што се тргна и што ја отвори рампата, не можам да читам заклучоци од типот, и сврте грб на Јанкуловска, премина од страната на протестантите и сл.
Како прво мене ова ми делуваше на типичен паничен напад.Значи човекот беше заробен во толпата луѓе, и прво што направи од кога излезе од гужвата, отиде да се напие вода. Затоа нека го погледнaт видеово членови кои знаат да ги прочитаат симптомите. Да не се дозволи да му се лепат етикети на човекот.
Секоја му чест.
Утре ќе кажат дека 200 полицајци се повредени, се ќе биде покриено од пропагандната машинерија, а штетата врз зградата на Владата е 10 милиони евра, 45 странски инвеститори ја откажале инвестиција со која планирале да вработат 100.000 граѓани со проечна плата од 500 евра.Ако дадат наредба за насилно растурање на протест, би си нанеле поголем шамар од било која бомба на Заев.
Ми се гади од она што го чув. Тоа што ја членувам некаде, не значи дека ја не сум способен да размислувам со сопствена глава и добро да разграничам што е право а што не. Штета е, огромна штета е, што се генерализираат луѓето, се вадат од контекст работи кажани, или не кажани. Ама тоа еПовели мојсо искажи си го сопственото мислење еве ти ја темата.
Слушнав дека биле користени водени топови и солзавец. Точно е? Сфе у пм!Моментално има млатење на демонстрантите ...
jako mlatenje padnalo, ima eden pokosen lezel na zemja pomos mu se ukazuvalo, jako udrile kucinjata.Слушнав дека биле користени водени топови и солзавец. Точно е? Сфе у пм!