?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не грешка си, отишол до вц.За видеото со полицаецот што се тргна и што ја отвори рампата, не можам да читам заклучоци од типот, и сврте грб на Јанкуловска, премина од страната на протестантите и сл.
Како прво мене ова ми делуваше на типичен паничен напад.Значи човекот беше заробен во толпата луѓе, и прво што направи од кога излезе од гужвата, отиде да се напие вода. Затоа нека го погледнaт видеово членови кои знаат да ги прочитаат симптомите. Да не се дозволи да му се лепат етикети на човекот.
Секоја му чест.
Ако дадат наредба за насилно растурање на протест, би си нанеле поголем шамар од било која бомба на Заев.
Повели мојсо искажи си го сопственото мислење еве ти ја темата.
Кога и на форум, каде сум ТОТАЛНО непристрасен и објективен, секое мислење ми го поништува тоа што сум член на УМС ( и тоа пази, ја САМ признавам, не да сум застанал да ги бранам, едноставно онака...во обид да сменам некое мислење кај луѓево ) не успеав за жал :/Слушнав дека биле користени водени топови и солзавец. Точно е? Сфе у пм!Моментално има млатење на демонстрантите ...
jako mlatenje padnalo, ima eden pokosen lezel na zemja pomos mu se ukazuvalo, jako udrile kucinjata.Слушнав дека биле користени водени топови и солзавец. Точно е? Сфе у пм!