Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секоја му често на полицаецот она што го стори, нема збор тука, но повеќе ме нервира менталитетот овде, еден-два коментари прочитав " тешко него после ова", епа со оваа мисла нигде не одите/ме.
Целосно е сменат менталитетот, начинот на размислување, чуства за правичност.... во последни 30 години
Таков е овој систем, те принуди да се бориш за опстанок, да ќутиш и трпиш, да стравуваш.
“Не зборај бе парче леб јадеш...“
“Ќути можеше и полошо“
“Арно поминавме“
“А бе пиши се кај нив една работичка нек ти дадат“

Јас некогаш не можам да си поверувам дека ова е истата земја и народ од пред 3 децении.
Многу е сменато, и тоа на полошо. Сега во момент не може да ми текне поради која придобивка ова време треба да ми биде она “посветла иднина“ Мозокот и телото ми вели дека е полошо. Физички се осеќа.

нов ден нов фронт за гревовиве, Германија помалце фронтови отворила :lolzz:

не знам што чекаат и лекариве, нека ја кажат и тие вистината за здравството.

Јас некогаш не можам да си поверувам дека ова е истата земја и народ од пред 3 децении.
.
Да, истите се.
Српски слуги беа пола век, а пред тоа пет века - турски.
У ген е влезено.

нов ден нов фронт за гревовиве, Германија помалце фронтови отворила :lolzz:

не знам што чекаат и лекариве, нека ја кажат и тие вистината за здравството.
Таму министерот е најголемиот проблем. И јас мислам дека тој е најлошиот министер во оваа Влада (иако еден куп гадости слушаме и од Гордана, Миле и другите, Тодоров е ужасот). Секое медицинско лице ова може да го потврди.

[DOUBLEPOST=1430850004][/DOUBLEPOST]Se spremat orospiite vmrofski, armijata ja nosat da si go spazat posraniot gz..

11195360_10153259771002346_743078867_n.jpg

Последно уредено од модератор:
Драга

Баш се прашувам што мислење ќе има заедницава форумска за мене ( нормално мислам на оние што ги неам на ФБ ) кога ќе кажам дека сум дел од УМС цели 8 години ? :toe: Зар наеднаш ќе еволуирам во идиот ? Зар секое мое мислење ќе биде сметано за „туѓо“ ( читај „ така ти кажале од штаб “ ) гледиште ? Ваљда и секој пат кога сум бранел или критикувал одредена ситуација и за таму не сум кажувал сопствени мислења....

Драга, а ние членови од УМС воопшто иаме мозок сами да размислуваме ?! Што ако само живееме во илузија дека носиме сопствени избори ?! :shook:

Драга...абе....ништо ај....на митинг сум утре, мора да одам. Се глеаме :backa:

Повели мојсо искажи си го сопственото мислење еве ти ја темата.

Вистина ова дека поради моменталнава ситуација овие од МаксТВ ја исклучиле Телма?

Срам за државата е ова бе, пред се срам на народот !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom