Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Секоја му често на полицаецот она што го стори, нема збор тука, но повеќе ме нервира менталитетот овде, еден-два коментари прочитав " тешко него после ова", епа со оваа мисла нигде не одите/ме.
Целосно е сменат менталитетот, начинот на размислување, чуства за правичност.... во последни 30 години
Таков е овој систем, те принуди да се бориш за опстанок, да ќутиш и трпиш, да стравуваш.
“Не зборај бе парче леб јадеш...“
“Ќути можеше и полошо“
“Арно поминавме“
“А бе пиши се кај нив една работичка нек ти дадат“

Јас некогаш не можам да си поверувам дека ова е истата земја и народ од пред 3 децении.
Многу е сменато, и тоа на полошо. Сега во момент не може да ми текне поради која придобивка ова време треба да ми биде она “посветла иднина“ Мозокот и телото ми вели дека е полошо. Физички се осеќа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
нов ден нов фронт за гревовиве, Германија помалце фронтови отворила :lolzz:

не знам што чекаат и лекариве, нека ја кажат и тие вистината за здравството.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Јас некогаш не можам да си поверувам дека ова е истата земја и народ од пред 3 децении.
.
Да, истите се.
Српски слуги беа пола век, а пред тоа пет века - турски.
У ген е влезено.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.990
нов ден нов фронт за гревовиве, Германија помалце фронтови отворила :lolzz:

не знам што чекаат и лекариве, нека ја кажат и тие вистината за здравството.
Таму министерот е најголемиот проблем. И јас мислам дека тој е најлошиот министер во оваа Влада (иако еден куп гадости слушаме и од Гордана, Миле и другите, Тодоров е ужасот). Секое медицинско лице ова може да го потврди.

?

..........

Гостин
[DOUBLEPOST=1430850004][/DOUBLEPOST]Se spremat orospiite vmrofski, armijata ja nosat da si go spazat posraniot gz..

11195360_10153259771002346_743078867_n.jpg

Последно уредено од модератор:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга

Баш се прашувам што мислење ќе има заедницава форумска за мене ( нормално мислам на оние што ги неам на ФБ ) кога ќе кажам дека сум дел од УМС цели 8 години ? :toe: Зар наеднаш ќе еволуирам во идиот ? Зар секое мое мислење ќе биде сметано за „туѓо“ ( читај „ така ти кажале од штаб “ ) гледиште ? Ваљда и секој пат кога сум бранел или критикувал одредена ситуација и за таму не сум кажувал сопствени мислења....

Драга, а ние членови од УМС воопшто иаме мозок сами да размислуваме ?! Што ако само живееме во илузија дека носиме сопствени избори ?! :shook:

Драга...абе....ништо ај....на митинг сум утре, мора да одам. Се глеаме :backa:
Повели мојсо искажи си го сопственото мислење еве ти ја темата.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Вистина ова дека поради моменталнава ситуација овие од МаксТВ ја исклучиле Телма?

Давид!

Голем Ентузијаст
Член од
23 март 2015
Мислења
171
Поени од реакции
47
Срам за државата е ова бе, пред се срам на народот !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom