прекратена е добро,а отфрлена првпат слушам,а за законот СТРПЕТЕСЕ за една недела треба да се дознае(ДАЈ БОЖЕ РАДОСНИ ВЕСТИ),плус ко на сите да ви се брза.некои работи не се едноставни празници се,оние што се напикани во државни институции знаат што е тоа ПРАЗНИК но ние е****те не знаеме....ЛУГЕ ПОМОЛЕТЕ СЕ ЗАПАЛЕТЕ СВЕКА за всички да добиеме бг. пасапортче,можеби вие не знаете колку вреди но јас имам видено/осетено колку вреди и што може да направи....СО ГОСПОД НАПРЕД.АМИНme interesira Prekratena i ofrlena isto li e.I dali moze da se podnese poftorno toa e edno i vtoro sto e so zakonov sto zboruvaat site sto so nego moze li nekoj da mi objani odi li rabotava kon podobro.Falavi mnogu.
a dali znaes kakvi ke bidat promenite? dali ke bide kako porano bez potvrda za poteklo,ili sekako ke treba nesto da dostavis za poteklo ? na primer bratuced so bg pasos.ili striko,vujko,itd....прекратена е добро,а отфрлена првпат слушам,а за законот СТРПЕТЕСЕ за една недела треба да се дознае(ДАЈ БОЖЕ РАДОСНИ ВЕСТИ),плус ко на сите да ви се брза.некои работи не се едноставни празници се,оние што се напикани во државни институции знаат што е тоа ПРАЗНИК но ние е****те не знаеме....ЛУГЕ ПОМОЛЕТЕ СЕ ЗАПАЛЕТЕ СВЕКА за всички да добиеме бг. пасапортче,можеби вие не знаете колку вреди но јас имам видено/осетено колку вреди и што може да направи....СО ГОСПОД НАПРЕД.АМИН
прекратена е добро,а отфрлена првпат слушам,а за законот СТРПЕТЕСЕ за една недела треба да се дознае(ДАЈ БОЖЕ РАДОСНИ ВЕСТИ),плус ко на сите да ви се брза.некои работи не се едноставни празници се,оние што се напикани во државни институции знаат што е тоа ПРАЗНИК но ние е****те не знаеме....ЛУГЕ ПОМОЛЕТЕ СЕ ЗАПАЛЕТЕ СВЕКА за всички да добиеме бг. пасапортче,можеби вие не знаете колку вреди но јас имам видено/осетено колку вреди и што може да направи....СО ГОСПОД НАПРЕД.АМИН
Stvarno ima, e neli Demek ne rabotea cela nedela?!?!?!?Ima nov protokol
Ne rabotat vo DABC no vo Ministerstvoto rabotat [DOUBLEPOST=1430739628][/DOUBLEPOST]Stvarno ima, e neli Demek ne rabotea cela nedela?!?!?!?
Ne rabotat vo DABC no vo Ministerstvoto rabotat
Пoсле кoлку време стaтусoт ти се сменa oткaкo пoднесе дoпoлните.дoкум oд дедo?Jas bev na dopolnitelna proverka odnesov dokument Od dedo pa statusot mi se mena vo Преписката се намира в зад'лжителна процедура за с'гласуване с'с заинтересуваните институции. I eve Veke 4 meseci mi e vaka dali e mozno tolku vreme da se ceka???
Se cuv so posredniko bas za ova rabota sose izdadeni grazdanstva nad 7/8 iladi I mi rece deka tie se na DECA so roditeli so imat bugarski grazdanstva I tie se maloletni DECA I nim im se izdava mn pobrzo odkolku na nas polnoletniteДo 8000 и нештo 2014 штo им нa oвие, или oвие брoјчињa беa пoсебни некoи?