Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Aj sea hejteri javete se,site vie hejteri so zboravte za Gjoko,ne cinel vaka taka.:D
Kaj ste sea a?a?:pistoldz:
Gjoko znaese deka preku baraz ke se spasime,samo ne "kazvase".:lolzz:

Анти фудбал е ова бе не заебавајте :D ништо чудно да се јави "платеникот" Декси со некоја изјава од тип: Вистински херој е Ѓоко Хаџиевски, тој направи да гледаме фудбал како по ноти денеска на теренот.

Само Тетекс моментално можи да не извај од лајната ако играт за нас до крај.
Да ни ги пушти двете утакмици и после сами да си решаваме со Хоризонт а во меѓувреме да тепа Брегалница во среда со Хоризонт.
Чудо ќе биди ако избегниме директно испаѓање.

Да не заборавиме дека за овај резултат најзаслужен е Ѓоко! :oleee:
Ги повлекувам сите лоши зборој речени за него. :vozbud::vozbud:
Немаше да е интересно ако на крајот завршевме негде во средината на табелата. Вака е поинтересно. Си го знај то и Ѓоко ама ме плаши да не речи дека не е интересна и прва лига па да испадниме втора. Чекаме Декси да пиши нешто. Касно некако, изгледа не му има исплатено уште.

Иако може преку партија да пробаат да ве спасат, ама боље Турново да испадне и на не фер начин, одколку вие да испаднете.

ЃОКО ОПРОСТИ ЗА СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Оваа победа беше фаќање за сламка,чувство како гол во 90+7:jeeee:..
Ако не тепавме денес толку ќе беше од муабетот....
Вака останавме во игра...:гик:
Тетекс ни ја крој судбината...
Аго ги тепаме два пати нив,а тие да скинат некој бод со Турново тогаш мечот со Турновци во Прилеп ќе решава...
Брегалница тешко дека ќе падни под линија за бараж,а реално далеку се по квалитет и од нас и од Турново,би требало лесно да обезбедат пласман на 7мо место..
Е сега дали ќе изиграат тие чесно до крај или пак ќе има некои шеми?...
Да се оди по ред,мора да се тепа Тетекс,па да чекаме Турново да продолжи со лошата форма...:zloo:
Па ако стигниме да решаваме сами за нашата судбина,не ми се верва да заебиме работа,вака така ќе ги чукниме некако во Прилеп,па после во евентуалниот бараж да видиме кој ќе падни(има време)...

Имаше пенал за нас или ни поклони судијата ??
Не го видов пеналот , при крај ја фатив утакмицата,

Имаше пенал за нас или ни поклони судијата ??
Не го видов пеналот , при крај ја фатив утакмицата,
Резултатот е важен ништо друго!
Инаку на прво беше чист пенал на повторената снимка се виде дека игор изглуми и сам се мана односно скокна и падна ама за тоа после имаше чист пенал за нас не го свирна исто црвениот беше грешка немаше фал само старт од Чешмеџиев но изврза судијата и даде втор жолт картон па да се извади имале пенал за турново бекот наш играше со рака не намерно но не свирнаа оти имаа 30 минути да ни дадат гол и имаа неколку стопроцентни шанси но немаа среќа и голманот добар кај нас ;)
Инаку сега зоран треба да го одврзи ќесето и да куртулиме!
Уште верувам дека ќе се спасиме!!!

Penalot bese cista gluma, duri moze da se reci amaterski skokna i padna, crveniot epten ocigledno pred sudija ojde so gon stvarno ne go gibna malku samo epten malku go podzakaci no se dava zolt za namerata i morase zato go dade sudijata vtoriot zolt, i ne mu svirna niv penal. Moze dacse reci dobro sudenje izgleda na ovie od ffm im tekna pa mu rekoa na sudijata da ni vratat za nepravdite dosega so gi trpevme i sudiski greski protiv PELISTER.

Оваа победа беше фаќање за сламка,чувство како гол во 90+7:jeeee:..
Ако не тепавме денес толку ќе беше од муабетот....
Вака останавме во игра...:гик:
Тетекс ни ја крој судбината...
Аго ги тепаме два пати нив,а тие да скинат некој бод со Турново тогаш мечот со Турновци во Прилеп ќе решава...
Брегалница тешко дека ќе падни под линија за бараж,а реално далеку се по квалитет и од нас и од Турново,би требало лесно да обезбедат пласман на 7мо место..
Е сега дали ќе изиграат тие чесно до крај или пак ќе има некои шеми?...
Да се оди по ред,мора да се тепа Тетекс,па да чекаме Турново да продолжи со лошата форма...:zloo:
Па ако стигниме да решаваме сами за нашата судбина,не ми се верва да заебиме работа,вака така ќе ги чукниме некако во Прилеп,па после во евентуалниот бараж да видиме кој ќе падни(има време)...
Јас мислам дека ќе треба во Јаничарите да се крстите, бар по партиска линија преку Двојче ( и псоле да не виакте по чоекот дека не уложил ништо:D).

Јас мислам дека ќе треба во Јаничарите да се крстите, бар по партиска линија преку Двојче ( и псоле да не виакте по чоекот дека не уложил ништо:D).
Тешко нас од нив ако чекаме,не дава Костов:icon_mrgr:,а и брачедите не ја мирисаат многу Битола,а гласот на Двојче не вреди во партијата ни 50 дени(дени,не денари)....:pos:...
Барем нека си изиграат поштено и нека ги тепаат Турново дома,и да замрсат сметки на Кукуш....
Иако сега со победата се отворија многу опции,и пак се зависи од Пелистер...
Најважно е да се чукнат Тетекс и Турново во Прилеп,да се тепа Тетекс во гости(ако не тераат овие некој инает)....и да се извади барем бод од двомечот со Брегалница..
Клучен меч е Пелистер-Турново,врти сучи се ќе се реши тука...
Не ми се верува Турново да освои повеќе од 5,6 бода во наредните 5 дуели...(и тоа ако го скинат Тетекс дома,и да извадат бод во гости со Тетекс,и бод со Брегалница(ако игра сериозно Брегалница)....

Во среда после утакмицата со Тетекс многу работи ќе се појасни.
Ако не ни ја пуштат Тетекс , според мене тешко дека ќе ги стигниме Турново . Многу мали се шансите дури и никакви , Брегалница да ни пушти некој бод до крај. Доволно е од нив да си изиграт коректно и да победат дома со турновци .
Среда е најбитната утакмица за нас . Ако земиме бодој од Скопје друга ќе биди приказната после.
Дома (во Прилеп:icon_mrgr:) се е можно до крај , можи да се рачунат бодој со сите екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom