Бог ги создал македонците

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Не го јаде овој Алекса Малчески.
Он објаснуваше дека елементите од периодичната скала се поставени така не случајно (и не ради нивните атомски броеви и други спецификации) туку тоа е масло на илуминатите, тоа се кодови, а потоа објаснуваше како Ма-ке-до-нија се слогови кои се архајски и се Зборови на Моќта, дека светот почнал од тука.
Гарант во одредена точка од време-просторот, седнале на кафе со овој другиов улави Паљо во бифето на Машински и се договориле да напишат книга заедно.
Книгата ќе се вика:
„Античките Македонци како дел од Божјиот План за Кабалистичка Христијанска Гематриска Македонија и докази за раѓањето на Мојсеј во Крушево.“
Не бре Малчески, не е до толку забеган човекот ко овој. Си има и тој некои благи испади, ама ни од далеку не се споредуваат со на Тентов глупостите.

Интересно.
Кога Тентов и Бошевски лупаа глупости за “Каменот од Розета“; кога трескаа во колаборација со znanstvenikot Домагој Николиќ за гробот на Ацко III дека е во Свети Николе, немаше некои посебни реакции.

Чак мене ме викаа прдавник кога се потсмевав на “истражувањата“ на еминентниве професори.

Еден друг еминентен професор од ИИ дури напиша и труд како реакција за глупоштиниве... нему па ептен сакаа да го стават на клада.

НО... кога истото се појавува кај факинг бурек...

Си играте/игравте курташак со Бугарите? Еве каде ќе не донесат овие античкиве.

Затоа парцели на Водно купуваа за да го пречекаат Господ кој ги створил 10-тиот ден.

Sto mu se desilo na Tentov, normalen si bese covekot na vremeto.Interesni predavanja i sekogas bese ok so studentite.
Odis vo labaratorija da go baras i go gledas izleguva od pod nekoj kompjuter, metro i zilet. :pos:

И Јанко јади говна се јави со реакција, изгледа неможел да го избегне тоа што ова видео стана толку популарно низ интернетот. Да видиме што вика....

Janko Ilkovski
Stosot e sto on govori za negovite soznanija kakvi bile veruvanjata na tie stari narodi vo toa vreme i kako toa go tumacele, pa ne gi znaese napamet tocniot raspored sto na nekogo mu izgledalo smeshno, a ne deka sme imale teoloshka rasprava koja e vistinata za postanokot. A Tentov govori taka, smireno sto vo erava na ajkluli na mediumi koi lomotat 200 na saat on deluva neuverlivo, no kolku i da e smeshno on govori za naucni soznanija do koj dosol. PR kako toa go prezentira e sosema druga rabota. Da ne se lazeme, BC moze u dve recenici da natera kup luge da se samprodadat zatoa shto fraerski ke go kaze toa. Sega, forma ili sushtina ? :))) za shto ste?

И да, овој коментар е поставен врз секој коментар во кој се исмева "научникот" или пак самиот водител. Се прашувам како само успеа да ја вметне опозицијата и БЦ во цела оваа приказна ?

Ах бе Јанко, душо продадена...

И Јанко јади говна се јави со реакција, изгледа неможел да го избегне тоа што ова видео стана толку популарно низ интернетот. Да видиме што вика....

Janko Ilkovski
Stosot e sto on govori za negovite soznanija kakvi bile veruvanjata na tie stari narodi vo toa vreme i kako toa go tumacele, pa ne gi znaese napamet tocniot raspored sto na nekogo mu izgledalo smeshno, a ne deka sme imale teoloshka rasprava koja e vistinata za postanokot. A Tentov govori taka, smireno sto vo erava na ajkluli na mediumi koi lomotat 200 na saat on deluva neuverlivo, no kolku i da e smeshno on govori za naucni soznanija do koj dosol. PR kako toa go prezentira e sosema druga rabota. Da ne se lazeme, BC moze u dve recenici da natera kup luge da se samprodadat zatoa shto fraerski ke go kaze toa. Sega, forma ili sushtina ? :))) za shto ste?

И да, овој коментар е поставен врз секој коментар во кој се исмева "научникот" или пак самиот водител. Се прашувам како само успеа да ја вметне опозицијата и БЦ во цела оваа приказна ?

Ах бе Јанко, душо продадена...

Дека е Копан

Не го јаде овој Алекса Малчески.
Он објаснуваше дека елементите од периодичната скала се поставени така не случајно (и не ради нивните атомски броеви и други спецификации) туку тоа е масло на илуминатите, тоа се кодови, а потоа објаснуваше како Ма-ке-до-нија се слогови кои се архајски и се Зборови на Моќта, дека светот почнал од тука.
Гарант во одредена точка од време-просторот, седнале на кафе со овој другиов улави Паљо во бифето на Машински и се договориле да напишат книга заедно.
Книгата ќе се вика:
„Античките Македонци како дел од Божјиот План за Кабалистичка Христијанска Гематриска Македонија и докази за раѓањето на Мојсеј во Крушево.“
овој е на машински математика што предава?
Не ми е јасно зашто професориве кој се специјалисти за својата струка на 50 години им текињаат некој други професии да ги изучуваат и завршуваат со вакви тресења на глупости.Место тоа вишок време да го потрошат за некое истражување на нивниот факултет.

Јас го сметав на неарен уште кога беше теоријата со Каменот од Розета, тогаш се попалија еден куп луѓе дека е вистина, нормално луѓе што немаат ни страница од историја исчитано, кои бегале или спиела на часовите во школо по историја, така да веќе не сум изненаден од ваквите. Добро е што македонската официјална наука не се побрлаве не ги прифати тие теории.

Чудно ми е како не се јавил некој на темвата да каже дека е точно и да не исплука сите нас како соросписки предавници кои не си ја знаеме историјата. :)

Изгледа тезава е ептен хардкор дури и за најверните, што Јанко нема зборови да го одбрани, сигурно многу се кае што го викнал овој, може следен гостин да го викне оној со Навахо-индијанците.

Не бре Малчески, не е до толку забеган човекот ко овој. Си има и тој некои благи испади, ама ни од далеку не се споредуваат со на Тентов глупостите.
Тоа е пошто не си седел на ракија со него да дискутираш за ствариве. :D
овој е на машински математика што предава?
Он е.

Исто вака звучат и тврдењата кои овој и нему сличните ги промовираа за нашето славно античко потекло. Бруки.

Исто греота што го принудиле или прифатиле да се појавува на телевизија во толку лоша ментална сосотојба.

^ и тврдењата за цевчињата и словените.

^ и тврдењата за цевчињата и словените.
Ах бре, кои цевчиња кои бакрачи. Ако нешто не е во ред со општо прифатената верзија на историјата, поправките ќе се бараат во научни дебати, а не во вакви типови кои изминативе години ни ја ебаа мајката на националната историја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom