Дали сте одмаздољубиви?

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум одмаздољубива, не мислам на некого да му се одмаздам за она што ми го направил. Верувам дека она што ми го направиле ќе им се врати кога тогаш:pipi: а во повеќето случаеви е така.

Не сум одмаздољубива, луѓето кои ме повредиле едноставно ги елиминирам од мојот живот, за мене не се повеќе тоа што некогаш се биле.

Току сум себична, си го сакам секој момент за себе, што не ми текнува што е тоа одмазда...

Не сум одмаздољубива, не мислам на некого да му се одмаздам за она што ми го направил. Верувам дека она што ми го направиле ќе им се врати кога тогаш:pipi: а во повеќето случаеви е така.

Да не пишувам само ке ја цитирам женцкава :) :pipi:

Одмаздољубива сум..
Дури не вратам,не ми е срцето на место..И дупло враќам

"I'm not a killer but don't push me, revenge is like the sweetest thing, next to getting pussy"

Не би рекол дека некој може толку да ми згреши до тој степен за да планирам за негова одмазда :pipi:

Бесполезна работа е одмаздата,кој вика дека има сатисфакција е обичен лажго,можеби моментална,али пак се осеќаш како гомно.
Не сум одмаздољубив де...

Обично, доаѓам до шанса да го наплатам тоа што ми е згрешено, а тогаш само и порачувам на жртвата "Знаеш дека ќе го јадеш дупло сега, така? Ама не сум ја ситна душа ко тебе. Ај гитла, слободен/на си." Подобра одмазда - здравје. Значи, да, одмаздољубив сум, на некој чуден неодмаздољубив начин. ;)

Читајки ве,скоро никој не е,не сум ни јас.Само во одреден момент им го давам она што го заслужиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom