Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки до кај е законов има некој некаква информација ?![]()
Svrti nekolku strani nanazad I ke najdes potocen odgovor no bidi siguren deka preko ambasada e mnogu posporo I spored mene za 6/7 meseci mislam deka ke dobies proizhodдали некој знае од прилика колку време е преку амбасада за произход?
dali na nekoj sto odi preku ambasada konzulat mu ima stasano proizhod ovaj mesec,ili ako gi dobil sto odgovor mu dale ???
neli krajot na april vikaa?Нема да се гласа порано од Мај.
Jas sum prd nova godina so site dokumenti uste nema podobro odi Sofijaдали некој знае од прилика колку време е преку амбасада за произход?
Тоа што имаш тоа однеси.Прифаќаат се.Нормално поврзи се со изводи до роднината.фак, ме вратија на дополнителна проверка, од 2013 аплицирав,
Воена книшка на брат да на баба ми, поминува? друго АМА НИШТО немам бугарско. Совет?
Nekoj veke dobile pozitiven odgovor na takov slucaj kako tvojot taka da ne cekaj I odnesigi dokumentite poloso ne veruvam deka ke bide moze samo podobro da bide pozdrav I so srekaфак, ме вратија на дополнителна проверка, од 2013 аплицирав,
Воена книшка на брат да на баба ми, поминува? друго АМА НИШТО немам бугарско. Совет?
Ne trebalo volku da cekas i da te vratat za da ja podades kniskata . Da si ja podal kniskata tamn nemalo da te vratat i ke si zel drzavjanstvo . No sto e tuka e odi podavaj ja sega i ne cekaj so neja nema da imas problemi kazuvam ti od iskustvo veke imat zemeno taka. So sreka.фак, ме вратија на дополнителна проверка, од 2013 аплицирав,