Acohipmk
Манипулативна кокошка.
- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 1.451
- Поени од реакции
- 2.002
Со здравје да си го вози, одличен велосипед за одлична цена.[DOUBLEPOST=1429387148][/DOUBLEPOST]Небулози ова со Cube. Јас кога сакав да купам велоспиед, прво што направив се обратив кај двајца другари со преку 10 годишно познавање од МТБ велосипеди. Двајцата ми рекоа земи Cube.Дечки, јас да си се пофалам............успеавме да го земеме cube-ot од цикло берза Се снајдов во последен момент, преку другар на другар кој поминуваше од Крушевац со камион вчера....... иако излегоа некои фрки, зошто лимит на картицата беше околу 330 евра да се извадат во еден ден, па му пракјав капар на момакот преку вестер унион уште 110 евра, срекја испадна чесен па излезе на автопат да го предаде бајкот.....ама се на се лудо патешествие..... Битно, помина без царина, безбедно стигна синоќа...... А пошто го подигнавме од Крушевац , ни го спушти на 440 евра......инаку бајков е донесен од австрија .
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/mtb-bicikli-7/cube-attention-29-velicina-15#.VTH9lpPcjVG
Cube има огромен избор на велосипеди, избор на опрема, избор за се, поддршка, сервис. Едноставно се комплетен бренд кој е распространет низ цел свет. Вложуваат во лаборатории, тестови итн итн.
Giant не се произведуваат во Германија замислете, па се според мене едни од врвните велосипеди на пазарот.
Focus еве се произведуваат во Германија. Нудат 6 годишна гаранција на карбонски модели доколку дојде до пукање и нивна замена.
Сега баш во моментов зборувам со човек на фејсбук кој запнал баш Cube да земе. Огромен е интересот за нив, зошто, не знам. Знам двајца што носат точаци од Србија и растурија со носење токму Cube, на тоа кога ќе го додадете бројот на точаци кои Лазе ги има продадено...
Бидејќи ги има толку, нормално е и половни да ги има повеќе, кој поради купување подобар, кој поради недоволно возење...На sportysale има еден Cube AIM SL 29 кој е стар некој месец и тој вели ни 200 километри поминати, го продава поради купување подобар.
Не велам дека се лоши RAM, но...
Последно уредено: