- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
Пренесоа и другите. Не викам дека веста е лажна туку колку се сериозни тие што упаднале.мкд мк е сериозен сајт, мислам дека не би објавиле ако е глупост :/[DOUBLEPOST=1429611307][/DOUBLEPOST]http://fokus.mk/zazemena-politsiskata-stanitsa-vo-goshintse-opshtina-lipkovo/
Да биле 2-3ца би рекол дека не се сериозни ама ако бројката од 40 е вистинска...Пренесоа и другите. Не викам дека веста е лажна туку колку се сериозни тие што упаднале.
Е добро утро Кој од овие инциденти бил спонтан? Се разбира луѓето никогаш не знаат кој стои позади тоа. 15 години поминаа па уште не можеме да разбереме што се деси 2001.Мене искрено ми мириса на нешто исценирано.
Сега барем е јасно кој стои зад ова.Е добро утро Кој од овие инциденти бил спонтан? Се разбира луѓето никогаш не знаат кој стои позади тоа. 15 години поминаа па уште не можеме да разбереме што се деси 2001.
А бе тебе секогаш ти е јасно Еве мене не ми е дај објасни. Како што кажав секоја страна би имала корист од ова.Сега барем е јасно кој стои зад ова.