Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Активноста на темата е доказ колку сме мртви во моментот

ја имам многу обврски, така ми се поклопија работите, да имавме и низа од победи ќе ме немаше:D

Очекувам оваа пауза добро да влијае на нашиот тим, очекувам престижна победа против Наполи:cool:

Јас кројам тактика и се спремам психички за периодов, којшто следува. :)

Ja iskreno budno sledev dali nekoj ke pise nesto :D nejkev da go krsim ja mrazot :)
Inace koj ni se povredeni za so Napoli ? Mislim imame + nekoj vo listata kako posledica od reprezentativnive nastapi :confused:

Судијата ги отепа овие Наполитанкиве. :) Ај можи ние сме слаби, т.е. не сме во форма, ама и Наполи една желба шо покажа за игра страшна работа.
Ибарбо изигра 15 мин. и навистина ме бендиса. Знае и да се отвори и снажен е.
Денес мен оф д меч е Де Санктис. Не го криеше своето задоволство.
Во еуфоријата изјави: „Сад сам бранио и никад више“. :pijanco:

Ако има некој стручен тука нека кажи зошто е Мбива откупен?
И дали некој го виде Паредес? Јас го видов влегуваше ама после тоа каде замина не знам.

Денес сфативме дека Рома нема тренер.Повеќе од јасно.Исто така денес направивме џиновски чекор во борбата за ЛШ али да не се сопнеме уште во Торино.

Која само разочараност се осеќа во воздухот.Тоа е тоа кога зборував ќе падне Рома ради виолинистот ме правевте луд.

Де Роси го повредил грбот, а и Кол нема да биде во опција.. па волку повреди не паметам да сме имале, оваа година сме вистински малери, доста е само што цела сезона ги немаме Кастан и Стротман..

10423905_869303476442104_8117492302188633320_n.jpg

Prema pisanju Italijanskih medija, sportski direktor Rome, Walter Sabatini postigao je dogovor sa dva igraca, koji bi na leto trebali da pojacaju Romu, Bruno Peres (Torino) i Andre Ayew (Olympique Marseille).

Sto se tice Bruna Peresa, on je prema pisanju Italijanskih medija navodno prihvatio ponudu Rome sa platom od milion evra po sezoni, i sada ostaje da se Torino i Roma dogovore oko obestecenja za ovaj transfer.

Sa druge strane, sto se tice transfera Andrea Ayewa, ceka se da Rome obezbedi igranje u Ligi Sampiona sledece sezone.

Само ќутек!

Јако би било наредно коло со Интер играме. Мислам дека дефинитивно сме двете екипи тотално надвор од форма. Би требало натправарот да заврши или 3-3 или 0-0. :)

Утакмицата со Атланта беше очај, жална за гледање, толку без мотив и желба за победа, распашана банда, ме фаќа страв и за третото место, ние не сме способни гол од игра и нормална акција да дадеме, а не па да тепаме..

А колку славевте кога си отиде Дестро.Статистиката после неговото заминување е поразителна за Рома дали ви се допаѓало тоа или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom