LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Dobro ve najdovДонекаде се соглсувам со твоиве ставови и мило ми е што имаме нов член што воопшто размислува и го интересираат вакви теми. Добредојде и поздрав.
Коинциденција?
![]()
Мене највеќе ме воодушеви тоа што сите овие пирамиди се изградени на различни континенти, а во тоа време тешко да имале комуникација, дури не ни знаеле за други копна.Ништо не е случајно. Пред потопот постоела цивилизација која ги градела овие зданија. Во библијата се опишани како нефили или синови божји кои се пареле со ќерките на земјата.
Според едно апокрифно писмо тие доаѓаат од 5-то небо и се користат со разни тајни на днк-а манипулација и прават пустош на земјата. Не случајно имаме во грчка митологија створења како химера пола лав, змија и коза и сличн итакви створења. Затоа се случува потопот да с еизбришат таквите злобни работи и и злобните луѓе.
Гледај од 31.07 ако имаш време и цлео гледај го.Мене највеќе ме воодушеви тоа што сите овие пирамиди се изградени на различни континенти, а во тоа време тешко да имале комуникација, дури не ни знаеле за други копна.![]()
Многу е тешко навечер да се лоцира соѕвездието Орион... изгледа затоа поплави, чудовишта и стари цивилизации оти госпо несакал да го гледаме хахаКоинциденција?
![]()
Не не, туку некој сакал да го расипе планот божји за луѓето на земјата кој ги створил Господ. Пред потопот била друга клима. Земјата била во воден омотач. Немало годишни времиња, плодовите биле огромни, животот траел многу подолго итн.Многу е тешко навечер да се лоцира соѕвездието Орион... изгледа затоа поплави, чудовишта и стари цивилизации оти госпо несакал да го гледаме хаха
Не не, туку некој сакал да го расипе планот божји за луѓето на земјата кој ги створил Господ. Пред потопот била друга клима. Земјата била во воден омотач. Немало годишни времиња, плодовите биле огромни, животот траел многу подолго итн.
овие пирамиди ги граделе злобни луѓе или синовите божји или ангели како сакате. Сигурно не биле со позитивна и благородна намена затоа ибиле уништени во потопот.
Зашто Изреаел е ветената земја? Затоа што таму останало мал дел од генетиката на тие плодови кои ги имало пред потопот.
Те читам и неможам да поверувам дека постојат луѓе како тебе....Не не, туку некој сакал да го расипе планот божји за луѓето на земјата кој ги створил Господ. Пред потопот била друга клима. Земјата била во воден омотач. Немало годишни времиња, плодовите биле огромни, животот траел многу подолго итн.
овие пирамиди ги граделе злобни луѓе или синовите божји или ангели како сакате. Сигурно не биле со позитивна и благородна намена затоа ибиле уништени во потопот.
Ако имаш време во твојот живот за нешто корисно да научиш погледни го следново видео.Те читам и неможам да поверувам дека постојат луѓе како тебе....
Земјата била во воден омотач..... Немало годишни времиња! Глупос....пардон плодовите биле огромни!
Добро бе, како и кој ви даде диплома вас?! Било каква диплома? Кој ајван ви даде црно на бело дека сте нормални и писмени?!
Немој да ме учиш аман! Ќе станам учен како тебе, после што правиме?Ако имаш време во твојот живот за нешто корисно да научиш погледни го следново видео.
Џабе толку дудлаш на форумов пак не идеш у рајотАко имаш време во твојот живот за нешто корисно да научиш погледни го следново видео.
Tи ако не сакаш да ја дозанеш вистината тогаш зашто тогаш ја навредуваш? Зашто тогаш на другите им браниш да ја соопштуваат?[DOUBLEPOST=1429538533][/DOUBLEPOST]Немој да ме учиш аман! Ќе станам учен како тебе, после што правиме?
Кога ќе умреш еден ден ќе видиш што постои.Џабе толку дудлаш на форумов пак не идеш у рајот. Пошо не постои. ОСВЕн ако не си пун пари и имаш приватен остров на карибите. Али пак и тој рај никад нема да го видиш.
![]()