Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си ми на мета одамна.Крејзи мејзи, во друга држава ќе го тужат.
Тука![]()
Newsflash живееш во Македонија.
Луѓе не знаат што е мртво кревање, камоли да се замараат за такви работи.
Критика е некој што дава аргументи, доаѓа и ме видел дали вредам или не.
Ако беше толку лесно зашто вие не го правите?
Прифаќам критика што е основана, не некој што завидува и доаѓа тука да трола.
Newsflash живееш во Македонија.
Луѓе не знаат што е мртво кревање, камоли да се замараат за такви работи.[DOUBLEPOST=1429226951][/DOUBLEPOST]
Ти си ми на мета одамна.
Да, живеам во Македонија, ама живеам и со една фина филозофија наречена лична одговорност.Newsflash живееш во Македонија.
Луѓе не знаат што е мртво кревање, камоли да се замараат за такви работи.[DOUBLEPOST=1429226951][/DOUBLEPOST]
Ти си ми на мета одамна.
Видите вака. За месец дена имам матура, а сум се напрајл за време на зимава ко звучник па имам месец дена(всушност помалку, бидејќи порано треба да се купува облека) за да на намалам на моето златно сало. Дали некој може да ми препорача диета или да ми даде некој совет кој помогнува да се намалат драстично килограмите во рок од 15-30тина дена?
П.С : Имам стекнато навика за вежбање уште одамна, значи тоа нема да биде проблем и исто така одам во теретана, така да може и некој совет и од таа сфера да доделите доколку мислите дека може и теретаната да се искористи во тој правец.
Благодарам однапред![]()
Ох леле на време се почнува не 15 дена...
Поздрав не си кренала нешто потешко од твојата чанта.Да, живеам во Македонија, ама живеам и со една фина филозофија наречена лична одговорност.
Не се потребни тужби и слични работи. Можеби не сме најразвиена држава на светов, ама и ние како народ имаме два грама мозок во главата. Можеби нема да те тужат, системот е фаличен, ама има една работа, тоа се вика самиот пазар. Кога ќе видат дека ги мамиш ради маркетинг, самите ќе престанат да доаѓаат и ќе добиваш негативен маркетинг.
Тоа што слушаме “и негативен маркетинг е маркетинг“ важи само за славните личности, но не и за давање услуги (а твоето е де факто давање услуги). Не се глупави луѓето. Можеби не се разбираат во теретана и кревање и whatever, ама сите имаат дома огледало и вага и ќе забележат дека нема резултати. И тогаш твоето претерување кое ти го нарекуваш маркетинг, а не е - ќе ти се удри од глава.Секогаш се удира од глава. Пазарот самиот се си се регулира и се селектира. Ако не добиваат тоа што го бараат, ќе го најдат на друго место.
Пеја - Неја - хардкор е тоа бе ептен, ама сигурно ќе оди во оваа насока.![]()
Отвори Драга Кајгана и ќе видиш дека и за тоа се зборува. За се се' коментира.Ej a zamisli vaka ko so mu se nafrlivte za negovata strucnost da se kurcevte tamu kaj so treba ke cvetase drzavata.....ali toa e go jadat najnebitnite faktori uvek...strucnosta za fitnes trener i kako mozel da poebe nekoj...ALOO eden posran doktor nema u drzavava korumpirana i trula...ali jebes ga.....poise vnimanie ke privlece reklamata na stef otkolku miljonite ukradeni i decata zaginati poradi tuga alcnost...
Ама, ама, ама секој ден го кревам лап-топот и го носам пешки до работа...Поздрав не си кренала нешто потешко од твојата чанта.