14 дена до повитко тело

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stef Bachatero

Гостин
14 дена до повитко тело е програма создадена за секој што сака да ги ослабне мастите околу стомакот, грбот, градите и оформување на телото како што треба.

Под надзор на тренер и во група до 12 души
ќе се изведува програма што максимално ќе ги таргетира тие делови и ќе се вежба динамично, предизвкикувачки и ќе биде забавно.
10632829_815839195174973_571680788597770034_n.png

Предностите на вежбањето во група се:
-Помалку трошкови
-Чувство на единство(се работи за една цел)
-Забавна и предизвикувачка програма за вежбање
-Избор на музика по ваш вкус

Предности на вежбањето се:
-Добивање мускулна маса
- Губење на вишокот сало околу абдоменот
-Подобар фокус низ текот на денот
-Намалување на ризикот за кардиоваскуларни болести, дијабетис, срцев и мозочен удар и остеопороза.
-Зголемување на самодоверба

Започнуваме во 19:00 часот понеделник 20 април.
https://www.facebook.com/events/418019725034797/

Далеку повеќе од 14 дена треба за некој да направи видливи резултати...

Ова ми личи ко статии по порталите 10,15,20 дена и само си ги ставаат од тепка деновите резултати видливи, мислам дека се наоѓам во Америка каде што се е на денови... Далеку од тоа дека за 14 дена ќе имаш видливо јако тело ама ај... има кој може да се излаже.

Ова ми личи ко статии по порталите 10,15,20 дена и само си ги ставаат од тепка деновите резултати видливи, мислам дека се наоѓам во Америка каде што се е на денови... Далеку од тоа дека за 14 дена ќе имаш видливо јако тело ама ај... има кој може да се излаже.
Подобро одколку да седат дома :)

и што моабетот е?
немаш што да правиш а имаш пари? Дојди кај нас, вежбај со нас за 14 дена до витко тело како од соништата. :rolleyes: Како реклама од Топ - Шоп :aplauz:

Реалноста е далеку од тоа за се дојде до витко тело навистина треба голема посветеност на себе си и доста време додека се дојде до нешто.

Ај објасни ми сеа ти убаво како тоа таргетираш од кој дел од телото ќе се топи салото?
М?
Демек ако праиш стомачни салото на стомак ти се топи?
Шо е филмов ај објасни ми?

Свесен сум дека такво нешто нема, но мора да се направи добар маркетинг и луѓето паѓаат на такви работи.
Имам пишувано за тоа.
http://karas4training.com/mk/training/general/dali-nasochenata-redukcija-e-mit
и што моабетот е?
немаш што да правиш а имаш пари? Дојди кај нас, вежбај со нас за 14 дена до витко тело како од соништата. :rolleyes: Како реклама од Топ - Шоп :aplauz:

Реалноста е далеку од тоа за се дојде до витко тело навистина треба голема посветеност на себе си и доста време додека се дојде до нешто.
За здравје 2 искачања ќе дадеш пари.

Се додека има овци, имај кој да стриже. Така и со оние кои веруваат во тие работи дека за 1 месец можеш 20 кг да намалиш...

Максимум 5 кг месечно или 0.5-1% од вкупната тежина неделно.

Шо не стаи од тебе слика на рекламава ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom