Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Liverpool 1, Valencia 1, C.Moscow2, Copenhagen2, i eventualno Partizan2.. Sto mislite za ovie tipovi mozat da pominat poz

Многу ефтини грешки прави Паире.Еден на сат оние топки ги стега 3-4 метри во аут..да се стабилизира малце ќе го растури,се гледа дека е каде каде подобар.

Овој судијава во гласот како една старица судијка не ми текнува како се викаше.:pos::pos:

Не ми го отвара Betfair. Ајде некој друг што е во моментов он лајн нека проба да ми каже дали кај него ќе му отвори betfair.com.

Не ми го отвара Betfair. Ајде некој друг што е во моментов он лајн нека проба да ми каже дали кај него ќе му отвори betfair.com.
Не го отвора кај мене. Изгледа е паднат серверот.

до серверите е, дијагностицирав :D мислеше те скинале? :D

Искрено не, бидејќи сите други кладилници ги отвара. Ама стравот во коски влезен, без Betfair сум мртов човек. :D

Искрено не, бидејќи сите други кладилници ги отвара. Ама стравот во коски влезен, без Betfair сум мртов човек. :D
њет, до нив е. Чистела чистачката во сервер собата и стапнала на некој кабел :icon_lol:

sta.PNG

Курла играчиште :vozbud:
Ја шо ти реков за него? 5-2 води 5-7 губи :pos:
Да не играше со Паире денес ќе стаев 10 000 против него, ама Паире е познат по страшни падови во играта па затоа не ми се фрлаа пари на него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom