- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 259
Bas me interesira so ke pisat po ovie portalite po izmenite vo zakono so gi cekame....dali uste ke se radvat a sega se prat za da demotivirat lugje koj so sakat da dojdat do Bg drzavjanstvo
Bas me interesira so ke pisat po ovie portalite po izmenite vo zakono so gi cekame....dali uste ke se radvat a sega se prat za da demotivirat lugje koj so sakat da dojdat do Bg drzavjanstvo
Малце потешко ќе продаваат патриотизам после пародијава со бомбиве во оваа скапана држава. Едните се ќе направат за да дојдат на власт а другиве па мува не ги лази ни сервираат информации дека супер живееме само ние сме малоумни за да го сватиме тоа.....Bas me interesira so ke pisat po ovie portalite po izmenite vo zakono so gi cekame....dali uste ke se radvat a sega se prat za da demotivirat lugje koj so sakat da dojdat do Bg drzavjanstvo
amin[DOUBLEPOST=1428879228][/DOUBLEPOST]ristos voskresnaSREKEN PRAZNIK PRIJATELI SE NADEVAME DEKA SEGA PO PRAZIKOT KE SE IZVESTUVAME SAMO SO DOBRI NOVOSTI I DA STE ZIVI I ZDRAVI poozz
За прва светска војна не знамА случајно да знеш дали има слични вакви документи за Прва Светска Војна?
http://pravatami.bg/2780kazete mi dali ima nekoj informacija za otvaranje na firma vo bugarija kakvi se procedurite i kolku toa bi kostalo poz odnapred
Благ,дали може да га објасниш постапката за тоа накратко,колку сето тоа ке чини (крајна сума),,слушам пак албанците земале пасуши преку некакви си фирми!!дали на некој тоа му е познато???
[DOUBLEPOST=1428951390][/DOUBLEPOST]Што се однесува до документот штом пишува дека е бугарин немаш проблем сигурно добиваш.Здраво.
Размислувам за започнување на постапка за земање на бугарски пасош. Целта ми е преку него да се упишам на европскиве универзитети на мастер програма како европски студент (Партиципацијата е 200 до 400 евра за нив)
Како да ја започнам процедурата? Колку пари кошта посредникот?
Имам од прадедоми воена книшка (од министерството на војна) на која експлицитно си пишува националност- Бугарин. Значи на татко ми ми му е дедо по мајчина линија.
Еве една слика од книшката. Дали е ова валиден доказ? Внатре си има печат и која воена единица служел тој. Ова е од втора светска војна.
Прегледај го приврзокот 119173
Тоа значи дека предметите сеуште не се разгледани но се во процедура и богами ќе почекате уште бидејќи сеуште не е започната со разгледување 2014. Сега само што ја завршуваат2013. Но тоа што ви го пишува како статус го пишува на сите се до разгледувањето и не е за плашење.E, jas istiot status go imam a brojceto od ambasada mi go dadoa vo juni 2014![]()