S
Stef Bachatero
Гостин
Баш напротив не сум по членовите, туку по квалитетот.
Затоа цените се така направени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ќе видиме како ќе му иде, дајбоже да му тргне. Мада и ја би размислил како опција ако е реугларна теретана, не изглеа лошо.абе се тоа добро ама си заборавил каде живееш и која е реалноста ......
искрено и јас, има големи шанси да седам таму во близина и да ми одговара, а и мене и вака и така ми треба само power rack и тежини не ми треба ништо од справи, па затоа пишав.Ај ќе видиме како ќе му иде, дајбоже да му тргне. Мада и ја би размислил како опција ако е реугларна теретана, не изглеа лошо.
Колку време е препорачливо да има одмор помеѓу двата тренинга ?Aко не си во можност да ги одвоиш тогаш комбинирај ги така, ако можеш да ги одвоиш вежбај тежински тренизни со висок интензиет преку денот, а навечер кардио со низок интензитет.
Добра реклама за шиткање на протеин ти е програмата, лично испробанаКолку време е препорачливо да има одмор помеѓу двата тренинга ?
И шо мислите за програмата од Greg Pitt, MFT28 , само без толку многу суплименти ?
Абе како тргнале и ти, а и останативе теретани ќе останете изгледа со квалитетот, оди во поефтинки теретани, фул е народ, оди во овие „чорбаџиските“ се мафтаат по 2-3 крема во саат. Јас разбирам дека на крај и едниот и другиот ќе ги земат истите пари, со оглед на тоа што едниот има месечна чланарина од 700денари, а другиот 2000ки, али факт е дека во таа од 2000ки може да одат само кремови со кеш, позлатени мускули ни во едната ни во другата не никнуваат. Си имаат и едните и другите предности, али сепак повеќе ги почитувам луѓе како Тоше Зафиров, кои искусиле некогаш како е да се протуркува месец за месец, па отвориле теретана која е пристапна за секој.Баш напротив не сум по членовите, туку по квалитетот.
Да затоа не можеш да вежбаш кај него од толку многу луѓе.Добра реклама за шиткање на протеин ти е програмата, лично испробанаА не те разбирам како ќе ја импровизираш без толку суплементи, кога на тоа се базира целата, имаш еден цврст оброк, а останатите ти се прашок.[DOUBLEPOST=1428593757][/DOUBLEPOST]
Абе како тргнале и ти, а и останативе теретани ќе останете изгледа со квалитетот, оди во поефтинки теретани, фул е народ, оди во овие „чорбаџиските“ се мафтаат по 2-3 крема во саат. Јас разбирам дека на крај и едниот и другиот ќе ги земат истите пари, со оглед на тоа што едниот има месечна чланарина од 700денари, а другиот 2000ки, али факт е дека во таа од 2000ки може да одат само кремови со кеш, позлатени мускули ни во едната ни во другата не никнуваат. Си имаат и едните и другите предности, али сепак повеќе ги почитувам луѓе како Тоше Зафиров, кои искусиле некогаш како е да се протуркува месец за месец, па отвориле теретана која е пристапна за секој.
П.С ти поставив едно прашање околу тој најскапиот пакет, дали ако изрази членот желба да се избоцка, ти ќе му напишеш шема?
Да затоа не можеш да вежбаш кај него од толку многу луѓе.
Има лимит колку може а колку не може.
За 2000 денари немаш никаде инвидуален тренинг.
А што е до боцкањето, ниеден мој клиент не се боцка и што ти е тебе гајле што како правам.
Глуп трол.
Да затоа не можеш да вежбаш кај него од толку многу луѓе.
Има лимит колку може а колку не може.
За 2000 денари немаш никаде инвидуален тренинг.
А што е до боцкањето, ниеден мој клиент не се боцка и што ти е тебе гајле што како правам.
Глуп трол.
Ќе си ги мериме или и со мене видео да снимиш имаш желба?Дојди во теретана да те видам колку си експерт или тука се муфташ и интересно ти е да тролаш?
Свашта може да е причина, од лошо позиционирање, лошо затегнување на колена па се до незагреаност и стрес. Страшно, у секој случај.Не кликај ако се гадиш од скршеници
The Weightlifters name is Tommy Dolan, and he's competing at the Irish Powerlifting Organisation (IPO) National Championship.Embedded media from this media site is no longer available
The snapping noise you hear is both his quadriceps tearing off the bone.
This was his opener and the first of the 3 lifts. The weight was 280kg (roughly 617lbs).
викаат дека ова не му била максимална тежина што ја дигнал, имал дигнато и повеќе од ова, што може да е причина за овакво нешто се згрозив