- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.990
- Поени од реакции
- 16.430
Треба/ше денеска..
Никаде не прочитав дека е пуштен, ама чим тоа е така, мило ми е^ Веќе е пуштен а ти изгледа мислењево го пишуваш од Internet Explorer
По што го заклучи ова? Башка не беше само он приведен туку и Сефолоша. И тоа првин Сефолоша послем Антиќ. Највероатно откако Антиќ се побунил зошто го приведуваат Сефолоша.Toa e резултатот кога ќе те удри славата у глава се правиш шериф над шерифите,он си мислел у нашиве дискотеки е па ќе прави што сака..
Сељак остаје Сељак
[DOUBLEPOST=1428603259][/DOUBLEPOST]Се обидел физички да се пресмета со џандарите,ги попречувал џандарите во вршење на својата должност иако 6 пати им било кажано да се тргнат и џандарите да си ја вршат работата..По што го заклучи ова? Башка не беше само он приведен туку и Сефолоша. И тоа првин Сефолоша послем Антиќ. Највероатно откако Антиќ се побунил зошто го приведуваат Сефолоша.
Каде заклучи дека има сељачизам во целата оваа ситуација?
Па не верувам дека сакал физички да се пресмета со нив, да сакал физички да се пресмета ќе јадел ќотек.[DOUBLEPOST=1428603259][/DOUBLEPOST]
Се обидел физички да се пресмета со џандарите,ги попречувал џандарите во вршење на својата должност иако 6 пати им било кажано да се тргнат и џандарите да си ја вршат работата..
Како и да е сите го знаеме Антиќ каков тип на човек е така да мислам и донекаде и заслужено ќе си добие казна.Тоа е тој менталилтет коа имаш се коа си на врвот на кариерата ти ќе заебеш ..Па не верувам дека сакал физички да се пресмета со нив, да сакал физички да се пресмета ќе јадел ќотек.
Текстов е.....само го копирав тектот
Перо наш -фраерот голем, мислел се наоѓа во лесковачка роштилијада во Аеродром , јаде лесковачки биг бургер, му доаѓаат локал цајкани за паркирана кола на пешачки остров, притоа овој им се дере „знаеш ли кој сум јас“, одма врти на мобилен најфраерски кај началникот и цело маало му рекоплеска после тоа . Пошо така некако е во МК.
А бе Антиќу..