Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Печнер е про дубл играч за волја на вистината. Нема везе се дешава понекогаш и да изгубат сет, не е трагично тоа. Во дубл често знаат да одлучат 1-2 поени за сет или меч. Мала беше квотата на нив, јас не би ги играл на 1.15 на турнир од категоријата 250, едино на Слем може.

Изгубен сет во парови дури и кај големите фаворити е чест случај. На крајот на краиштата, играат за да победат, а не за да победат 2-0 или да покријат некаков хендикеп.

Некој да има информации за повредените играчи на Фенербахче кошарка? Гледам со Банвит викендот покрај Хикмен кој се повреди на подолго време, не играле и Прелдџич и Гаудлок, да знае дали ќе играат денес?

Ставро ќе тепа ли Кис бе? Глеам оваа Миту два добри меча одиграла, али Кис вчера ја погреба Бондаренко. Многу ми е мувла Кис за кладење, ако почне да греши Господ не ја спасува.[DOUBLEPOST=1428575449][/DOUBLEPOST]
Некој да има информации за повредените играчи на Фенербахче кошарка? Гледам со Банвит викендот покрај Хикмен кој се повреди на подолго време, не играле и Прелдџич и Гаудлок, да знае дали ќе играат денес?
Мене една работа не ми е јасна. Зошто на Фенер е 2.15 квотата, под услов секако да е комплетен? Јас разбирам дека играат два турски тима и дека можно е “пуштање“, али сево ова ќе беше логично доколку на Фенер не му требаше победата. Ако Фенер тепа а ЦСКА изгуби тогаш Фенер е прво место, затоа и не ми се јасни квотите.

Ставро ќе тепа ли Кис бе? Глеам оваа Миту два добри меча одиграла, али Кис вчера ја погреба Бондаренко. Многу ми е мувла Кис за кладење, ако почне да греши Господ не ја спасува.

Јас се сомневам дека Миту ќе освои повеќе од 4 гема вечерва. Страшна беше Медисон синоќа. Ептен и одговара подлогата, и дава време да се намести на удар.

Ставро ќе тепа ли Кис бе? Глеам оваа Миту два добри меча одиграла, али Кис вчера ја погреба Бондаренко. Многу ми е мувла Кис за кладење, ако почне да греши Господ не ја спасува.[DOUBLEPOST=1428575449][/DOUBLEPOST]
Мене една работа не ми е јасна. Зошто на Фенер е 2.15 квотата, под услов секако да е комплетен? Јас разбирам дека играат два турски тима и дека можно е “пуштање“, али сево ова ќе беше логично доколку на Фенер не му требаше победата. Ако Фенер тепа а ЦСКА изгуби тогаш Фенер е прво место, затоа и не ми се јасни квотите.
Па тоа е проблемот, повредените. Без Хикмен, Гаудлок и Прелдџич немаат бекови и би биле преслаби. Хикмен сигурно не игра, ако играат Гаудлок и Прелдџич според мене фаворит е Фенер. Ефес и купот им го зема, а Фенер се бори за прва место, нема теорија да ги пуштат да победат.

Јас се сомневам дека Миту ќе освои повеќе од 4 гема вечерва. Страшна беше Медисон синоќа. Ептен и одговара подлогата, и дава време да се намести на удар.
Ондак Кис, Гиралдо, Ѕвезда фудбал, Радванска = 2.02
Нека плетат :D

Санти има 0-2 против Типсаревич. Подобро Канепи.
Знам, ама не е спремен овој, го глеав со Клезар, ќе умреше у третиот сет. Треба да му дадат орден на Клезар за тоа како го изгуби мечот. Море ја гледав Куличкова многу добро игра малата. Канепи е ментол и ако влезе у серија грешки може да јаде ќотек. Искуството е на нејзина страна, ама шо знам, ја би ја избегнал.

Знам, ама не е спремен овој, го глеав со Клезар, ќе умреше у третиот сет. Треба да му дадат орден на Клезар за тоа како го изгуби мечот. Море ја гледав Куличкова многу добро игра малата. Канепи е ментол и ако влезе у серија грешки може да јаде ќотек. Искуството е на нејзина страна, ама шо знам, ја би ја избегнал.

Не знам од каде ти е идејата дека Канепи е ментиш, напротив, многу е стабилна. Куличкова е талентирана, ама има уште леб да јаде. Нема врска, како ти фаќа главата така уплати. Ама 1.35 на играч кој реално е послаб од противникот е МНОГУ лоша идеја. Санти во претходните два меча освоил вкупно 7 (седум) гема против Типсаревич.

Цска ќе го тепа вечер Милано без никакви проблеми, така да посекако ќе немаат шанси за прво место Фенербахче плус додај повреди и се ти станува јасно тука. Фенербаxче на мртвине Галатасарај им ја пушти утакмицата во лигата (а ривали се) за да останат во плејоф а не пак на Анадолу кога им треба бодови, башка Анадолу дури и без пуштање се доволно квалитетен тим

Цска ќе го тепа вечер Милано без никакви проблеми, така да посекако ќе немаат шанси за прво место Фенербахче плус додај повреди и се ти станува јасно тука. Фенербаxче на мртвине Галатасарај им ја пушти утакмицата во лигата (а ривали се) за да останат во плејоф а не пак на Анадолу кога им треба бодови, башка Анадолу дури и без пуштање се доволно квалитетен тим
Да но Фенер не верувам дека би размислувал вака како тим, ЦСКА игра покасно од нив и не верувам дека намерно би изгубиле.

Фенер-Галата ја гледав цела и врска си немаше со пуштање утакмицата. Гризеа и двете екипи, али Галата на крај имаше повеќе среќа и посмирени беа некако и затоа тепаа.
Пичкарската работа е што ако изгуби Фенер од 19:00 часот, после ЦСКА може да си го лади од 20:45. Затоа ми е шубе да ја ставам ЦСКА, инаку 1,43 против оваа дивината наречена Милано, па има да ги претепаат.

Од тоа (не) му треба и ќе/нема да им ја пушти си патиме. Играјте бе на појакиот тим и свиркајте си. Има вечер да го товарам Фенер па ме боли стојко ако не тепа. 2.1 квота не се испушта.

Да но Фенер не верувам дека би размислувал вака како тим, ЦСКА игра покасно од нив и не верувам дека намерно би изгубиле.

Што ако игра покасно, Цска против Милано од 20 утакмици 20 би добиле во моментов како што играат.

Фенер-Галата ја гледав цела и врска си немаше со пуштање утакмицата. Гризеа и двете екипи, али Галата на крај имаше повеќе среќа и посмирени беа некако и затоа тепаа.
Пичкарската работа е што ако изгуби Фенер од 19:00 часот, после ЦСКА може да си го лади од 20:45. Затоа ми е шубе да ја ставам ЦСКА, инаку 1,43 против оваа дивината наречена Милано, па има да ги претепаат.

Не ја гледав ама кога беа во најлоша форма да го тепаат чисто без пуштање Фенербахче не ми се верува, па утакмица пред таа 30+ со лесен тренинг ги тепаше Реал Мадрид а одма после утакмицава и Црвена Звезда ги растури со пола гас 20+ разлика. Толку се инвалидни што на пола втора половина на табелата во домашното првенство пациенти има станаа

Инаку ако случајно изгуби Анадолу тогаш Лаборал 1.85 нема кај да бега, на интернет сигурно одма ќе го спуштат коеф ама кај не верувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom